IanStuart Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Engem érdekelne a dolog. Én meg minden nap a mexikói koncertjüket nézem (Orgullo Pasion Y Gloria). Nagyon tetszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Igaza van mexxnek, tévedtem. 1993 helyett 1991-ben voltak itt a Monsters of Rockon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Végre nekem is megvan a jegyem. Igaz nem a küzdőtérre szól, hanem mögé. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaster Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 A régebbi itthoni Metallica koncertekhez fűznék hozzá annyit, hogy a Justice Tour-ral voltak itt '87 vagy '88-ban. Az évre már nem emlékszem pontosan, elég rég volt, de inkább '88-ra tippelnék. Egy biztos, hogy az MTK pályán volt a koncert. Ez volt az első koncertjük nálunk, a mostani pedig a negyedik lesz. Már nagyon várjuk!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meXx16 Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Parancsoljatok http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6415674&st=0#entry1343529854 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megadethfan Posted Január 2, 2010 Share Posted Január 2, 2010 Metallica.......hmm......... Szavazáshoz vagy a zene topicba lehet nyitni egy Megadeth vs Metallica párbajt ? Egyébként nem rossz a metallica sem, de túl sok ismétlést használnak a zenéjükben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Január 3, 2010 Share Posted Január 3, 2010 Na úgy tűnik hogy ha holnap reggelig még lesz jegy akkor én is ottleszek Kéne csinálni majd a stadionnál pirateclub talit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Január 3, 2010 Share Posted Január 3, 2010 Parancsoljatok smile.gif http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6415674&st=0#entry1343529854 Nem tudnád valahova máshová feltenni? Mert data-ról nagyon lassan jön. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megadethfan Posted Január 3, 2010 Share Posted Január 3, 2010 Szeretném ha Mustaine nem lenne olyan stílusú, amilyen. Miért, milyen ? Mi a baj vele ? Folyamatosan fikázza a Metallicát... egy idő után elég idegesítő. James Hetfield akkor mit csinál ? Itt egy link : http://www.youtube.com/watch?v=EnKO8K1emNA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Január 3, 2010 Share Posted Január 3, 2010 Ezt parodizálásnak hívják és szerintem egyáltalán nem sértő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaster Posted Január 3, 2010 Share Posted Január 3, 2010 Szerintem a Szavazás fórumba kellene megcsinálni a Megadeth vs Metallica párbajt. Kiváncsi lennék, hogy ki égne nagyobbat, a Megadeth vagy a Metallica! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megadethfan Posted Január 3, 2010 Share Posted Január 3, 2010 Megcsinálnád helyettem ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Január 3, 2010 Share Posted Január 3, 2010 Tökmindegy, hogy ki csinálja meg.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megadethfan Posted Január 3, 2010 Share Posted Január 3, 2010 Nem tudom hogy kell legyen már valaki olyan kedves és csinálja meg énis kíváncsi lennék rá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Január 3, 2010 Share Posted Január 3, 2010 A másik témában már kifejtettem, hogy a popularitásról ez ügyben miért értelmetlen badarság vitázni! Nem is értem ezt a zenei-ízlés-óvodás-fütyimutogatás-nekünkhosszabb-többért-többen-bibííí -effektust. Popzenében talán még lenne is értelme, vagy trendi-rádió-slágerlistázgatásokon... http://www.pirateclub.hu/index.php?s=&...mp;p=1343536650 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaster Posted Január 3, 2010 Share Posted Január 3, 2010 Ehhez a hírhez mit szóltok? METALLICA, SLAYER, MEGADETH, ANTHRAX - Thrash titánok együtt 2010 nyarán! Két helyszin már biztos: Varsó és Prága. Most olvastam a Hammer hírlevelében. Nem lenne rossz ott lenni. Niet véleményének nagy részével egyet tudok érteni, viszont szerintem egy szavazás nem vitázás, hanem egy vélemény kifejezése. Az, hogy kinek melyik banda a kedvence, az tök mindegy. Szerintem egy a lényeg, szeressük a metált!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Január 3, 2010 Share Posted Január 3, 2010 Uhh, az a koncert valami félelmetes lehet! Az utolsó szólamnak abszolúte igaza van A szavazással meg azért nem értettem egyet, mert néhány azt akarta ezzel reprezentálni, hogy melyik a jobb, de ez már eleve zsákutca. Max azt tudja számszerűsíteni, hogy a fórumozók esetében hányadán is állunk. Én se próbálom biciklivel körbehajózni a földet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaster Posted Január 7, 2010 Share Posted Január 7, 2010 Hogy végre a Metallica-ról is beszélgessünk, leszedtem az új DVD-t a videó alfórumról. Azt hiszem érdemes lesz megvenni eredetibe is, mert írtózatos nagy bulit nyomtak le. Reméljük, hogy a Stadionban sem maradnak adósok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Január 8, 2010 Share Posted Január 8, 2010 A mexikói koncertjükre gondolsz? Mert az tényleg nagy buli lehetett! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaster Posted Január 10, 2010 Share Posted Január 10, 2010 Nem a mexikóira gondoltam, hanem a Franciára: Français Pour Une Nuit. A videok alfórumon feltette gede82, ha érdekel, itt megtalálhatod: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6411318 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Január 11, 2010 Share Posted Január 11, 2010 Ez tényleg nagyon jó konci, már lekaptam régebben nCore-ról Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Január 11, 2010 Share Posted Január 11, 2010 Metallica - One, Master Of Puppets. Jóféle. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Február 2, 2010 Share Posted Február 2, 2010 Nekem is megvan a jegyem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaster Posted Február 3, 2010 Share Posted Február 3, 2010 Gratulálok hozzá! Most már csak ezt a bő három hónapot kell kibírni valahogy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Február 3, 2010 Share Posted Február 3, 2010 Már nagyon várom! Nektek hová szól a jegyetek? Nekem a küzdőtér mögé. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Február 3, 2010 Share Posted Február 3, 2010 Gratulálok hozzá! Most már csak ezt a bő három hónapot kell kibírni valahogy. Köszi Nekem az S szektorba szól a jegyem, a 9900 Ft-os féle Eleve sem akartam küzdőtérre menni a látásproblémák miatt (AC/DC-n már tapasztaltam hogy a B szektorból nem a legjobb :S), ülőhelyről biztos látni fogom az egész színpadot Amúgy a mexikói koncert engem is megfogott, a francia nem rossz, de a mexikói übereli Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaster Posted Február 3, 2010 Share Posted Február 3, 2010 Az enyém D szektor jobb. Én is nagyon várom már a koncertet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Február 4, 2010 Share Posted Február 4, 2010 Én igazából azt remélem hogy a Justiceról lesz pár szám, ilyen Dyers Eve,Frayed Ends Of Sanity,Justice... ütnének Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Február 4, 2010 Share Posted Február 4, 2010 Szerintem ami biztos lesz az a Seek and Destroy(uccsó számnak), a The Broken Beat, a The Day That Never Comes, a Master of Puppets, a One(egy kis effektel fűszerezve), Nothing Else Matters, talán a Creeping Death, Enter Sandman és a Sad But True. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Február 4, 2010 Share Posted Február 4, 2010 Enter Sandman necces, a Nothing is. A Creeping 100 hogy benne lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts