Mortuus Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Azta de mázlid van Én is szívesen birtokolnék egy James pengetőt Na majd a 2010-es pesti koncerten... :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szili_x14 Posted Június 27, 2009 Share Posted Június 27, 2009 szerintem az egyik legszebb számuk az a Nothing Else Matters, ettől függetlenül szinte az összes számukat szeretem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Június 29, 2009 Share Posted Június 29, 2009 A régi Metallica még tudott jó zenéket csinálni. Az agresszív első két lemez után a Master Of Puppets-en már lágyabb zenék is voltak, de iszonyat jó album lett. A későbbi kissé lájtos Black Album is nagyon zseniális alkotás, ami ugye már Jason Newsted basszusgitárossal készült. Utána jött a mély zuhanás: Load / Reload. Egy két jó szám van rajtuk, pl. Reload nyítószáma a Fuel, amihez ha jól tudom videó klipp is készült, de ugye nem ezt várták a rajongók a zenekartól. Aztán a St. Anger stúdiólemez ismét nem a legsikeresebb, legnépszerűbb Metallica album. Sokan, sőt a legtöbben hiányolták a gitárszólokat a lemezről, ami engem nem zavart, mert szerintem azok a számok úgy voltak jók, ahogy vannak, személy szerint nekem bejött a lemez. Csak a hangzás nem volt valami jó. A dobnak olyan volt a hangzása, mintha egy olajoshordót ütöttek volna. Én ezek után már nem hallgattam a Metallicát, más zenei stílusokat kezdtem hallgatni, csak eddig vagyok képben velük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meXx16 Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 Roland18 akkor ajánlom, hogy hallgasd meg a Death Magnetic lemezt mert nagyon jó album lett vagyis az én részemről. tomiguy3 neked meg azt mondom hogy .... hogy tök jó neked, és nekem is kellene egy olyan pöngető Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty89 Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Lesz Pesti Koncert? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Egyelőre még csak a reménykedünk. Reméljük a Live Nation lezsíroz egy itthoni bulit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stifler22 Posted Augusztus 27, 2009 Share Posted Augusztus 27, 2009 Szerintem a Death Magnetic lett minden idők egyik legjobb Metallica albuma. A legjobb szám amibe mindnt beleadtak az aa Judas Kiss eszméletlen jóóóó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Október 12, 2009 Share Posted Október 12, 2009 Tavaly október 14-én jelentették be a 2010-es dátumokat, reméljük megtartják jó szokásukat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warrior01 Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Kill em all, Ride the lightning. A többi felejtős nálam a Metallicánál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Azt ne mondd, hogy a legjobb albumuk, a Master of Puppets is felejtős nálad, ahol szegény Cliff Burton zsenialitása a legjobban mutatkozott ki, pályafutásának csúcsa? Nekem az a legeslegkedvencebb albumom, bár tény, hogy az az utániak számomra is a felejtősebbek közé tartozik, de az nekem Isten album. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 April 13 Oslo, Norway Telenor Arena On Sale November 23 April 24 Moscow, Russia SK Olimpiisky To be announced April 25 Moscow, Russia SK Olimpiisky To be announced Eddig bejelentett 2010-es eu dátumok, a többit a jövő héten kezdik bejelenteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokolgép2916 Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Metallica ? Fúúúúúúújj, fúúúúúúj !!!!! Inkább Megadeth !!!!! Sokkal technikásabb, pörgősebb, dallamosabb . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Szeretném ha Mustaine nem lenne olyan stílusú, amilyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Emberek!! Most jelentettek be 3 új eu koncertet!! Kettőt (!!!!!!!) Lettországban, egyet Litvániában! Ez szerintem eléggé bíztató! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokolgép2916 Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Szeretném ha Mustaine nem lenne olyan stílusú, amilyen. Miért, milyen ? Mi a baj vele ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Folyamatosan fikázza a Metallicát... egy idő után elég idegesítő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Jön a Metallica!! 05/14/2010 Budapest, Hungary Puskas Ferenc Stadium Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Nem megmondtam h jönni fognak? :D Remélem valahogy megtudom oldani hogy menjek, de hogyha nem, akkor sem bánkódok mert KISS koncertre már van jegyem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stifler22 Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 A kiemelt állóhelyek egész gyorsan elfogytak.. De remélem karácsony után még marad jegy mert ha igen akkor go Puskás Ferenc Stadion és Seek and Destrooooy !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Nekem már megvan a jegyem, wááh el se hiszem^^ és "csak" 13500 Ft (kiemelt 20ezres állós jegy már tegnap elfogyott ), azt hittem sokkal drágább lesz. Remélem folytatódik a szerencseszéria: Children of Bodom, Ac-Dc (sajnos nem mentem) és most MetallicA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 én voltam childrenen is, hát mit ne mondjak ritka szarul szoltak. szoval nemfogott meg. acdc-n nem voltam, talicskára nekem is megvan a jegyem :P :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meXx16 Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Látom én vagyok az egyedüli akinek van a Kiemelt Állóhelyre jegye. Basszus 20 perc alatt elkelt az összes kiemelt állójegy... De akkor is Metallica-ról van szó :DEl sem hiszem, hogy a Metallica újra itt Magyarországon és én ott leszek az első sorokba Egyébként a hivatalos honlapon olvastam, hogy örülnek hogy újra magyar színpadra léphetnek Hogy elhiggyétek, hogy tényleg megvannak jegyek tessék: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Lehet én is el tudok jutni a pesti koncertjükre. Nagyon örülnék neki. Hát még ha találkozhatnánk a bandával. Mit nem adnék érte... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaster Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Nekem is sikerült még jegyet szerezni a bulira. Metallica fan-oknak kötelező, mert szerintem már többet nem fognak jönni hazánkba. METALLICA!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Hát igen. Fennállásuk óta csak egyszer voltak itt. Most meg már lassan visszavonulhatnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Visszavonulástól azért még elég messze vannak. Nem egyszer voltak, hanem többször is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Én úgy tudom, hogy most jönnek ötödszörre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Én kettőről tudok biztosan: '93 és '99(?) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Igen, tényleg többször voltam itt. Bocsánat a hibás adatért. De szvsz ez lesz az utolsó koncertjük itt(remélem nincs igazam és jönnek még többször is). Innen amúgy ki megy meXx16-on kívül? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meXx16 Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Voltak még 1991-ben is Magyarországon Az a koncert megvan, bár nem olyan csúcsminőség, de ha van rá igény feltöltöm Csak 12 dalt játszanak, a mostani 2 és fél órás koncerthez képest... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts