tomiguy3 Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Felkerült a teljes Day That Never Comes: http://metallica.com/index.asp?item=601119 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Huhúúú nagyon jó szám szerintem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Sziasztok, feltettem két új, teljes számot a Tallicátol. Az aláírásomban ott a link Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Én felraktam egy 320 kbps-s the dayt...rossz helyre raktam ezek szerint Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 23, 2008 Author Share Posted Augusztus 23, 2008 nagyon tetszik a day. leginkáb az első 5 perc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ida-'niX Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Nem vagyok túlságosan oda értük, de ez a szám elég bejövős, várom az új albumot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Szerintem az első másodperctől az utolsóig egy remekmű! Az utolsó része főleg! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Én is meghallgattam, ez tényleg nem néz ki rossznak . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Én a megjelenés napján felugrom Pestre és megveszem az új cd-t Suli után egyből odamegyek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Én régebben hallgattam ilyen Metal zenéket, de nekem a St. Anger album naon jó lett! Nekem nem hiányzik a sok gityószoló Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 27, 2008 Author Share Posted Augusztus 27, 2008 megint kitettek egy számot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Én régebben hallgattam ilyen Metal zenéket, de nekem a St. Anger album naon jó lett! Nekem nem hiányzik a sok gityószoló Nekem is tetszett a St.Anger csak nem Metallica-stílus. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Igazad van Mortuus, "kicsit" más mint a Master Of Puppets vagy a Black Album, és klasszikus társai. De például a Load és a Reload albumok nekem sem jöttek be igazán mint ugye nagyon sok embernek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 A Load nekem nem annyira jött át,viszont a Reloadot szeretem,sok jó szám van rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Én is így voltam vele (már nem hallgatok metalt) hogy azért a Reload jobb lett, mint elődje, de még az sem volt az igazi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akela88 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Lefordítottuk és feliratozuk az új számokat! Itt lehet meglesni őket: Cyanide TDTNC http://www.youtube.com/watch?v=SwzwHXN7-lQ My Apocalypse http://www.youtube.com/watch?v=il9-q70DU5c ENJOY!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Leszedtem az új albumot, és hát sztem elég jól sikerült Eléggé visszatértek a régi hangzásvilághoz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Letöltöttem az albumot, bár még nem hallgatta meg, most az első számnál vagyok. A számok mérete alapján arra gondolok, hogy azért akadnak majd szólók rendesen Az első számban is van ám, de ezt nem hiszem, hogy újdonság az itt lévőknek Sztem nem rossz album ez. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Én is leszedtem, meghallgattam, kicsit csalódtam benne... Többet vártam. Főleg 5 év után. Első hallásra, mintha a Master Of Puppets karambolozott volna a Load-dal. A kezdés elég ígéretesnek tűnt, de nem fogott meg, nem mondtam egy részre se, hogy "milyen k*rvajó". De ez igaz az album egészére is. Az Unforgiven III, amire a tracklist bejelentése óta áhítattal vártam, az az.. valami borzalmasan pocsék sz*r lett. Mondjuk van benne minden, ami az eddigi számaikban tetszett (Enter Sandman dobtéma, Nothing else matters-hez hasonló szóló), de abszolút nem Unforgiven érzés. Nincs az a folyamatos ritmus, nincs az a fura atmoszféra, ami az előző két "testvérében" megfogott engem. Egyelőre azt kell mondjam, hogy csalódtam a srácokban. Mondjuk a loadnál meg a st. angernél mérfölddel jobb (legalábbis metallica-sabb) lett, de akkor se erre számítottam. Azért ez a két szám tetszik az albumról: Day that never comes, The end of line. De aztán lehet, hogy a többi is beérik, és csak a pillanatnyi lelki állapotom miatt ítéltem meg így ezt az albumot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 hát igen az unforgiven III-tól én is sokkal többet vártam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 Nekem tetszik az Unforgiven III. Sajnos a többit még nem tudtam letölteni, mert lassú a net Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tincsi666 Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 wowww hátt furcsa, az tény, de nekem bejön talán van 1 -2 szám amit túl hosszúra csináltak pl suicide & redemption, max 5 percet adtam volna egy instrumentálisnak, pedig szeretem a hosszú szólókat ^^ that was just your life : nekem nagyon bejön, olyan igazi metallica the end of the line: a kezdő riff nagyon ismerős vhonnan de nemvágom honnan ez a szám is nagyon tetszik, főleg a szólója, ez a legjobb az albumon sztem broken, beat & scarred: nemrossz, viszont van ennél jobb is, de a refrén nagyon tetszik the day that never comes: tetszik all night long: egyelőre nemjön be, csak a szóló cyanide: nem tetszik, hugy unfo 3: tetszik jó hogy vannak benne új témák, nem követi az előző 2 unforgivent the judas kiss: naggyon tetszik ) suicide & red.: túl hosszú my apocalypse: címe alapján jobbra számítottam ( szóval vannak benne hibák de nekem bejön az új album megérte rá várni ,olyan igazi metallica Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 Gondolom innen ismerős a The End of the Line: http://www.youtube.com/watch?v=hwsbUUEOT9g Eléggé megváltozott azóta Amúgy nekem annyira nem jön be. Egy két szám tetszik, de a többi lemezt úgyse érik el többé szerintem. Már nem olyan mint a régi, valahogy... nem olyan dallamos, vagy nem tom. Az Unforgiven III se olyan jó, mint amire számítottam, az intro nagyon nem metallicás. Nem mintha nem tetszene a zongora hangja, de ide akkor se kell szerintem. A The Judas Kiss viszont az iszonyat jó, az tetszik a legjobban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amen Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 Nekem tetszik az album, bár vannak hibái, de a St. Anger után nem hittem volna, h ilyen jó albumot fognak kidobni. Amúgy a The End of The Line régebbi verzióját (ami Death is Not The End néven terjedt el a neten), amit tomiguy is mutatott, nagyon vártam az albumra, tökre örültem, mikor elkezdődött a riff az elején, de kicsit csalódtam a folytatás hallatán. A régebbi jobban tetszik, de most már mindegy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tincsi666 Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 Gondolom innen ismerős a The End of the Line: http://www.youtube.com/watch?v=hwsbUUEOT9g Eléggé megváltozott azóta Amúgy nekem annyira nem jön be. Egy két szám tetszik, de a többi lemezt úgyse érik el többé szerintem. Már nem olyan mint a régi, valahogy... nem olyan dallamos, vagy nem tom. Az Unforgiven III se olyan jó, mint amire számítottam, az intro nagyon nem metallicás. Nem mintha nem tetszene a zongora hangja, de ide akkor se kell szerintem. A The Judas Kiss viszont az iszonyat jó, az tetszik a legjobban. és tényleg mostmár vágom egyszer láttam ezt a videót mégis mennyire megragadt bennem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 Hozzáteszem, 3 hallgatás után megállapítható, hogy nem egy rögtön ütős lemezről van szó. Sokat kell hallgatni, hogy beérjen... De pont az ilyeneket nem lehet megunni. Az Unforgiven3-mal nem vagyok kibékülve még mindig... Ha azt a címet adták volna, hogy forgive me, akkor ok, jó szám meg minden, de így nem az. Teljesen azt vártam, hogy a rövid, 1 másodperces beuszó trombitahang után egy DM-kes, tipikus témát lassítva behoznak intrónak, utána jó kis trashes gitár fölött szólna Hetfield és az elsőre értelmezhetetlen szövege, utána lenne egy unforgiven free vagy mittudomén szójáték, mint az unforgiven 2-ben az unforgiven too... De így ez a dal nem méltó a névrokonaihoz. A többi dalt meg el lehet hallgatni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meXx16 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 tomiguy3 amit küldtél Youtube-s videón elszakadt Robi (Robert Trujillo) basszusgitárjának egy húrja már annyira tépte ... azért nem semmi Egyébként én is hallottam a "The Day That Never Comes"-t nekem az egész szám nagyon tetszett de föleg a vége fele mikor már begyorsul ez az igazi Metallica Megrendeltem Headbanger-ből a "Death Magnetic"-et már nagyon várom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Letöltöttem,de meg sem hallgatom,majd aznap a lemezemen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Nos emberek, szerintem a Justice óta a legjobb albumokat rakták le az asztalra, nekem elhihetitek! Letöltöttem torrentről akarom mondani legálisan hozzájutottam valahogy, és már az első szám hallatán örömmel konstatáltam, hogy itt szó nincs p*csölésről, az a jó kis kemény thrash megy, ami régen nagyon jól ment nekik. Így kell ezt csinálni. RESPECT! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakisperec Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 a Cyanide az nekem is nagyon bejött hát én még nem hallgattam meg az albumot majd legálisan pénteken lehet már venni suli után megyek sztem én is bár lehet hogy a coffint kihagyom 25ért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts