tomiguy3 Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Hát már igazán jöhetne az új album, 2007 elejére ígérték. De a simplek alapján messzi sokkal jobb lesz mint a st. anger. OFF: ez a 666. hsz :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Igen, úgy volt, hogy már amarabb kijön, de aztán beiktattak egy turnét asszem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Úgy látszik nem tudnak megélni turné nélkül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Meg még párat Szerintem inkább dolgozzanak rajta, és kipihenten rakják össze minden porcikáját az albumnak, minthogy egy sz*rt csináljanak. Az új basszeros meg SZERINTEM nagyon illik a Metallicához, főleg megnézve a videókat. http://youtube.com/watch?v=jTfK_I4qMqM&feature=related Nes-Thor: Azért 91-ig jól megszedték magukat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakisperec Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 ja csak kár hogy nem jönnek m.o.ra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Nembaj,majd reméljük az AC/DC Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakisperec Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 hát végülis az se rossz de azért a Metallica az ütne de ha lesz ac/dc azért arra is megyünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 thommz: nem úgy értettem, hogy kell a pénz Hanem hiányzik nekik a turnéélet, a tömeg stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Jaaah Nekem a megélés a megélést jelenti, vagyis, hogy legyen elég pénz az életre... Off: 400.Hsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Grat a jubileumhoz Valaki egy normális számot nem tudna mutatni a készülő Death Magneticről? Mert amiket láttam azok elég trék voltak (hangminőség volt sz*r, vagy belekontárkodtak a számba). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Nekem van három stúdió-demóm. Vultorous, 'Death is not the end' és van egy feldolgozott (metallikásított) Ecstasy of Gold-om. Ha érdekel, majd felrakom, csak most nem vagyok otthon holnaputánig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Az Ecstasy Of Gold az nagyon jóóó, imádom. http://youtube.com/watch?v=Zm7EeuWnc-8 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Az ecstasy of gold nem az S&M-ben volt véletlenül? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Ott is volt, meg sok koncerten volt intro az eredeti, de most feldolgozták. Nézd meg a fentebb linkelt videót. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Azta Így egész érdekes lett a nóta, de jól áll nekik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Ez a vasporos koporsóp**a lesz a borítója a Death Magnetic anyagnak. 11 dalt rögzítettek, ebből 10 fér majd rá a CD-re, mely szeptember 17-én jelenik meg. Addig is egy csomó érdekes adattal tudjuk szórakoztatni magunkat. Ez az első Metallica stúdióalbum, melyen a 2003 óta tag Robert Trujillo kezeli a basszusgitárt. 15 év után ez lesz az első lemez, melyen nem a szupersztár Metallica hangzását kidolgozó Bob Rock a producer, hanem Rick Rubin. Ez az első lemez 1991 óta, melyet nem a megszokott los angelesi környezetben vettek fel. Pontosan 2007. március 12-én kezdték a stúdiózást, amit rögtön utána meg is szakítottak a "Hányunk a stúdiótól" turnéval. Elvileg 2007 végén már készen kellett volna lennie a lemeznek, de Hetfield csak 2008 január végén kezdte felénekelni a dalokat. A lemez címét június 14-én jelentették be, július 17-én a borítót, július 23-án pedig a számok címeit is közzétették. íme a Death Magnetic dalai, sorrendben: That Was Just Your Life The End Of The Line Broken, Beat & Scarred The Day That Never Comes All Nightmare Long Cyanide The Unforgiven III The Judas Kiss Suicide & Redemption My Apocalypse 2008. május 12 óta üzemel a Mission Metallica weboldal, ahol szerény összegért szövegek, riffek, és egyéb exkluzív előzetesek hergelik a tömeget. Különféle csomagok kaphatók magyaroknak is, magyar forintért, hogy még a megjelenés előtt képet kapjon az ember, a megjelenés után pedig a pólótól a csengőhangon át az 5 részes bakelitig terjed a választék. Ilyenek vannak: Mission Metallica Platinum a teljes album letöltése 320kbps mp3 formátumban, plusz: * 2 óra bónusz videó * ajándéktárgyak 10$ kedvezménnyel * két teljes idei koncert letöltése * további 250 exkluzív fotó * csengőhangok az új lemez riffjeivel * exkluzív nyereményjátékok ahol a tét: repülőjegy, hotel, belépőjegy, találkozás a zenekarral az alábbi fesztiválokra: Bonnaroo (USA), Ozzfest (USA), Reading (UK), valamint zártkörű lemezbemutató parti a zenekar főhadiszállásán. Ez a hozzáférés nekünk, magyaroknak 2490 Ft-ba kerül. Az 5 részes bakelit kicsit több mint 22000 forint lesz, a legdurvább kivitel pedig majdnem 35000 forintért ez lesz: -Egyedi tervezésű Death Magnetic póló (M-es), mely csak ebben a csomagban található -Az új album 10 dalának demóját tartalmazó CD -?Hogyan készült az új album?? - soha nem látott felvételek DVD-n. -Death Magnetic zászló -Death Magnetic gitár pengetők -Kihajtható, koporsó alakú kártya a zenekar tagjainak képével -Death Magnetic CD album speciális csomagolásban egy fehér, koporsó alakú dobozba helyezve. Forrás: Soproni Rocks Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 1. Hmmm... Unforgiven III... Erre vagyok a legkíváncsibb smile.gif 2. Hogyhogy nincs rajta a Vultorous és a Death is not the end vagy mi...? 3. Ha nekem lenne szabad mozgósítható 35Ezer forintom, nem gondolkoznék... smile.gif Nah, ennyire nem érdekel titeket a 'Tallica topic egy ien hsz után? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Unforgiven III, arra énis kiváncsi vagyok, remélem nem st. anger stílusú lesz Amúgy lehet rajta van a Death is Not the End, csak megváltoztatták a nevét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somakoma Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Nagyon sokan a Metallicát egy hihetetlen jó bandának tartják, de szerintem nem elég dallamosak a számaik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Nem elég dallamosak??? Hallottad már az Unforgiven I-II-őt vagy a One-t vagy a Nothing Else Matters-t? Ezeknél dallamosabb nem is kell szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 1. Hmmm... Unforgiven III... Erre vagyok a legkíváncsibb smile.gif 2. Hogyhogy nincs rajta a Vultorous és a Death is not the end vagy mi...? 3. Ha nekem lenne szabad mozgósítható 35Ezer forintom, nem gondolkoznék... smile.gif Nah, ennyire nem érdekel titeket a 'Tallica topic egy ien hsz után? biztos nem jutnak szóhoz egyébként én is várom, de nem hiszem h igazi metallica lesz két féle ut van egy zenekar életében SZTEM: vagy mainstream lesz és eladja magát(nyálasodik), vagy uazt a zenét nyomja végig, semmit nem/nagyon keveset változtat és unalomba fullad. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Vagy "tallica-ék stílust újítanak, amibe végre nem szól bele Bob Rock Végülis BR miatt lett a Metallica Mainstream... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Sztem nem lesz olyan rossz, mint ahogy az sokan gondolják, ha hozzávesszük azt is, hogy Rick Rubin a producer, aki nem kis név ebben az ágazatban, nem kevés nagynevű banda lemezén segédkezett nagy sikerrel, példaként vegyük a RHCP - Blood Sugar Sex Magik lemezét, az RHCP legjobb lemeze, ez biztos, tehát én várok vmit az új lemeztől, nem mondom meg mit, majd ha meghallgatom, akkor kiderül, hogy erre számítottam-e vagy sem Hogyha vkit érdekel, akkor a Metallica is beszáltt a Kerrang által összedobott Iron Maiden cover lemezbe. A második, azaz a Remember Tomorrow c. számot adja elő, igen jó minőségben, bár nem egy Metallica-s számról van szó, de megoldották, hogy az legyen Nagyon jól sikerült, annak idején az Opeth is hasonló mód eljátszotta. Maradjunk annyiban, hogy mind3 verzió jól sikerült Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Flying on the wall - Unforgiven III http://www.youtube.com/watch?v=RIysyTyOkIw Jó, tudom, kevés, dehát most ennyivel kell beérni... Nem st Anger stílus (Bár a stAngerhez tegyük hozzá, hogy élőben van hangulata) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Ja, csak a stúdióhangzásnak van rossz "hangulata", koncerten ütnek a számok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViiCTORiiUS Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Nem tudom, nekem megvan a Fan Can 5 DVD ez a Bob Rock szimpatikus arcnak tűnik. Mindenesetre kíváncsi vagyok mi lesz a vége. Tetszeni fog lesz egy olyan érzésem Mindenesetre kár hogy nincs valami szerényebb Mission Metallica csomag, egy album CDn + poló meg valami kis mittudoménmi 30$ körüli áron belefért volna a kiadásokba. Bármennyire is szeretem a Metallicát a 20 meg 30ks csomagjaikat nem nekem tervezték Akinek esetleg nem lenne meg a Pinkpop festival koncert ajánlom hogy szerezze be jó anyag Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Valahogy sosem szerettem Bob Rockot.Rick Rubin amúgyis jobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Nem hiába lettél ilyen hamar banned Leülhetsz, egyes alá, NS suxxx... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 A little taste of Death http://metallica.com/index.asp?item=601104 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Régebben a Metallica az egyik kedvenc együttesem volt, de az újabb albumok nem nagyon tetszenek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts