a_grave_man Posted Június 14, 2009 Share Posted Június 14, 2009 Hanem akkor mi Fekete Pákó? A 23-24 csak kiegészítés, magyarázás volt a 22. rész volt az igazi vége, ott zártak le mindent. Egyébként kicsit sok is volt már, mindig börtönbe be, börtönből ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
okoska1 Posted Június 14, 2009 Share Posted Június 14, 2009 Bocsi, jol mondod, de a lényeg azon van (23-24) hogy hogy halt meg, én azon sirtam nagyon!!!!!!!!!!!!Nagyon jo sorozat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
béka56 Posted Június 15, 2009 Share Posted Június 15, 2009 én láttam végig az egész sorozatot.kedvenc sorozatom volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
okoska1 Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 NEKEM MÉG MINDIG EZA KEDVENC SOROZATOM! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabeszka24 Posted Július 22, 2009 Share Posted Július 22, 2009 Aki elejétől végéig látta a szökést, mi a véleményetek????? Az utolsó részen sirtatok, mert én nagyon!!! Fél órát kb! Soha még film nem hatott meg, és főleg nem ennyire!!! 23-24es részről beszéek! sajnos az utolso reszeket meg nem lattam de alig varom amugy a kedvencem NEKEM MÉG MINDIG EZA KEDVENC SOROZATOM! akarcsak nekem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirimag Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 Sziasztok! Üdvözlök mindenkit, új vagyok itt, a fórumon is és ezen a weboldalon is. Imádom ezt a sorozatot, csak sejtettem, hogy szomorú vége lesz...ha jól értem Scofild hal meg? Itt nincs Spoiler ugye? nagy betűvel írtatok, hogy aki nem akarja, az ne tudja a végét! Más fórumon olvastam a szomorú végét a sorozatnak. Nekem még kedvencem a Ments meg is...majd keresgélek még itt, biztosan azt is feltette valaki. Bocsesz, ha nem jó helyre írtam most. Ajánlották ezt az oldalt, mint kezdő letöltő...remélem sikerül is. Még nehezen igazodom el az oldalon, remélem megtalálom amit keresek. Üdvözlettel: mirimag Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 "Szökés FINÁLÉ, Aki látta elejétől végéig, az nyissa meg!" A topicnyitó ajánlása a topichoz miramag! Amúgy igen, Michael halt meg, sajnálom ha csak itt tudtad meg, főleg akkor ha még végig se nézted. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenki Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Feketepákó nincs neked gondjaid az idegeiddel, vagy hasonlók? Csak a capsból gondolom, nem kell üvöltözni Nekem is nagy kedvencem volt amúgy, és a temetős részt még meg is könnyeztem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
___Ricsi___ Posted Szeptember 23, 2009 Share Posted Szeptember 23, 2009 Scofield MEGHAL????? Lessz 5 ik évad????????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Szeptember 23, 2009 Share Posted Szeptember 23, 2009 Nem, nem lesz 5... csak elvileg egy hosszabb lezáró epizód. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa62 Posted Szeptember 29, 2009 Share Posted Szeptember 29, 2009 Én sem találok meg semmit, a negyedik évadból, mi lehet az oka? köszönettel.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Október 15, 2009 Share Posted Október 15, 2009 Megnéztem ezt az utolsó Szökést, hát nem kellet volna, inkább maradt volna rejtély hogyan halt meg Scofield. Semmi Szökés hangulata nem volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Október 15, 2009 Share Posted Október 15, 2009 A szökés első évada zseniális volt, a többivel meg szépen lassan haladtak a béka seggéig. Személy szerint örültem, hogy vége, nem mintha nem néztem volna, de ez már inkább guilty pleasure volt, mint igazi élvezet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Én az RTL-en nézem a Szökést, és őszintén szólva örülök neki, hogy ez az utolsó évad. Epizódról epizódra egyre gyengébb, sőt, rosszabb, az ötödik szezon első néhány része, nagyjából a Scylla megszerzéséig, még úgy elment, de most már nagyon ellaposodott, tele van klisékkel, rosszabbnál rosszabb megoldásokkal, sokszor már a fejemet fogom, annyira gyenge, néha még a szereplőkön is az érződik, mintha unnák már az egészet, csak legyen már végre vége, kapják meg a fizetésüket, és mehessen mindenki, amerre lát. Szóval ahhoz képest, hogy az első évad mennyire eredeti, és egyszerűen fogalmazva jó volt, a záró szezon annyira ötlettelen és rossz. Most már nem hagyom ott, végignézem, de aztán ennyi, el van felejtve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyapy Posted Szeptember 28, 2010 Share Posted Szeptember 28, 2010 örökre a kedvencem marad azt hiszem legjobb sorozat!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GirlPower Posted Január 16, 2016 Share Posted Január 16, 2016 Készül az új Prison Break-sorozat -Berendelt a FOX- Hivatalosan is bejelentették a Prison Break felélesztését egy 10 részes event sorozat fog érkezni 2016-ban. Viszont részlet még kevés van, csak annyi biztos, hogy Wentworth Miller (Michael Scofield) és Dominic Purcell (Lincoln Burrows) visszatérne, ismét szökés lenne valahonnan (valószínűleg fordított felállásban), s egy harmadik főszereplőről is szó van, és persze a régi karakteret röpke visszatéréséről. A készítő megint csak Paul Scheuring lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GirlPower Posted Szeptember 19, 2016 Share Posted Szeptember 19, 2016 Ahhoz képest, hogy elvileg nem is olyan régen kezdték el forgatni A szökés (Prison Break) ötödik szezonjaként is emlegetett új minisorozatot, már most megérkezett a produkció első előzetese, amely kapásból néhány érdekes infót árul el a folytatás sztorijáról. A kedvcsinálót nézve megtudhatjuk, hogy Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies) egyedül neveli a Michael Scofieldtől (Wentworth Miller) született kisfiát, mígnem egy napon felbukkan a Zsebes (Robert Knepper) és arról informálja Lincoln Burrowst (Dominic Purcell), hogy úgy tűnik, az öccse csodával határos módon életben van, méghozzá valahol egy Isten háta mögötti börtönben, ahonnét persze ki kellene őt hozni. Nem is kell több Lincolnnak és szemlátomást Golyófejjel (Rockmond Dunbar) összefogva felkerekedik, hogy megtalálja és megszöktesse Michaelt. Az előzetes alapján határozottan izgalmasnak ígérkezik a 2005-2009 között futott sorozat új évada, amely szeptemberben fog startolni a Fox amerikai csatornáján. Forrás: http://filmsor.net/ https://www.youtube.com/watch?v=x9T-9fZn_oA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
0011 Posted Szeptember 23, 2016 Share Posted Szeptember 23, 2016 én már nagyon várom a folytatást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GirlPower Posted Január 26, 2017 Share Posted Január 26, 2017 Magyar feliratos előzetes: 5 évad április elején érkezik http://www.imdb.com/title/tt4928092/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts