angelcirák Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Helló! Találtam egy kis infót: Air Date: July 16, 2008 Season Code: S03E14 After the writers guild strike, Paul Scheuring - co-producer of the series "Prison Break" said in an interview: "I am happy to announce that Prison Break will return with all new episodes, beginning July 16 of this year." "Will there be a Season 4 then?" "Who knows, all I can say is that we will wrap up season 3, episodes 14 though to 22. Then we will see about a season 4" - Well then - there we have it, Prison Break will return this fall, with episode 14, aptly named "The Fall of the Company" More to come... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 1, 2008 Share Posted Március 1, 2008 Uhh.. én megnéztem tegnap sok részt a 3. évadból... hát azért vannak benne megrázó dolgok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 2, 2008 Share Posted Március 2, 2008 júliusban ezekszerint jön a 14. rész. ez felettébb pozitív, remélem akkor már végig is adják az évadot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 Air Date: July 16, 2008 Már várom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dante16 Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 Omg július?? énmeg itt ülök minden kedden, mondván ma folytatódik a kaland, de akkor látom felesleges teszem:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webadam Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 Nem hinném hogy Júliusban folytatódik.Amúgy is ilyen cím hogy "Fall of the Company"?Eddig még a harmadik évadban nem volt olyan cím ami utalt volna a rész tartalmára.Nyáron nem is szoktak sorozatok kezdődni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RichiG23 Posted Március 10, 2008 Share Posted Március 10, 2008 hát én nagyon remélem lesz befejezése ennek az évadnak......csak kár hogy még juli 16 messze van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 Wenthworth “Scofield” Miller egy interjújában elejtette, hogy hónap végén kezdik a Prison Break 4. évadának forgatását. Hivatalos hír továbbra sincs, tehát ezzel a folytatás eddigi 99%-os esélye 99,5%-ra nőtt. helyes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webadam Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 Hááát nem kapkodta el a csatorna, de az a lényeg hogy most már végre valahára hivatalos a dolog. Persze nekünk, meg az íróknak eddig is egyértelmű volt, csak csatorna várt a bejelentéssel. Nick Santora MySpace blogjában írta meg a hírt, amit lefordítottam és megtaláljátok a tovább után. Prison Break-es szép jó reggelt mindenkinek! A 4. évadot hivatalosan is berendelték Szerdán kaptuk a hírt, hogy végre hivatalosan is berendelte a csatorna A szökés 4. évadát. Ez nagyszerű hír és mind nagyon izgatottak vagyunk. Jövő héten költözködünk a Fox stúdióiba és sajnos búcsút kell intenünk annak a helynek, ami az elmúlt 3 évben az otthonunk volt... azért olyan szomorú dolog ez, hiszen ezek csak nyomorult épületek. Viszont az új irodám kb. fele akkora, mint a régi egy nagyon pici ablakkal, ami alapvetően szívás lenne... kivéve, ha... olyan emberekkel dolgozhatok nap mint nap, akiket szeretek, tisztelek és akikkel kiélhetem a kreativitásomat. Szóval, igazából rohadtul nem érdekel hogyan néz ki az új irodánk! Azoknak, akik ünneplik a Húsvétot kellemes ünnepet kívánok! Én otthon leszek és ünnepi ebédet tartunk a családdal /unokatestvéreim jönnek vendégségbe/ és barátokkal /többek között A szökés egyik írójával, Kalinda Vazquez-zel/ – biztosan jó hétvége lesz, ami egy annál is jobb héthez vezet, amikor végre fejest ugorhatunk a PB 4. évadába! Minden jót! Nick Ui.: Tudom, hogy iszonyatosan el vagyok csúszva a hozzászólások megválaszolásával, de mivel heti több tucatot kapok és mostanában eléggé lefoglalt a PB és akkor a rengeteg e-mail-ről még nem is beszéltem, így szinte lehetetlen, hogy mindegyikre válaszoljak. Szóval sajnálom, hogy nem mindenki kapott választ senki ne tekintse személyesnek. forrás: szokesfan.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricsi96 Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 Hú király, hogy ilyen hamar lesz 4. évad, azthittem sokkal később. Thx Webadam a fordítást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirateclubuser Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 Valaki tud valami konkrétat? Lesz júli 16án? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webadam Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 http://www.szokesfan.hu/evadnyitok_egy_hettel_kesobb Ezen az oldalon általában fent vannak a legújabb PB-vel kapcsolatos hírek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 Ez nagyon jó, mert úgy volt, hogy ha úgy akarják, folytathatják, ha nem, akkor nem. Eddig az összes évadot láttam, ezt is nézni fogom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Június 29, 2008 Share Posted Június 29, 2008 Nem tudjátok ki lesz Lincoln új szinkronhangja? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
orbitrágó Posted Június 29, 2008 Share Posted Június 29, 2008 Valaki tud valami konkrétat? Lesz júli 16án? hétfőn kezdődik a 3. évad. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 nekem a 3. évad nem nagyon jött be.itt ár a szinészek sem teljesítettek nagyot.asszem ebben az évadban láthatjuk hogy már csak a pénzért megy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 szerintem jólett a 3. évad is. nekem tetszett most néztem a TV-be a3. évad 1. részét. háát a szinkronhangok nagyon sz**ok :( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirateclubuser Posted Július 1, 2008 Share Posted Július 1, 2008 Én arra vagyok kíváncsi mikor folytatják a 3 évadot angolul vagy kezdik a 4. évadot! De nem szinkronosan mert ugy nagyon sz*r... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Tankrazor Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 4. évadként folytatják mivel új szálakat kezdenek a történetben!Bár a Sona-t látjuk még hiszen Scofield hűséges barátja Sucre ott raboskodik és Michael ezt nem hagyhatja. Amúgy a magyar szinkron tényleg nagyon gáz!Egyébként a láttam már a 4. évad promoját és nagyon ígéretesnek tűnik az új szezon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 És az mikor fog kezdődni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenki Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 szeptemberben, s'pose Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benegege Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Aki már nagyon várja a 3. évadot annak ajánlom a www.thepiratebay.org oldalt mert ott ha beirjátok hogy PRISON BREAK 3 EPISODE 2 akkor láthatjátok hogy kiadja az összeset. kár hogy angolul. dE sebaj beirjátok google ba hogy prsion break 3. évad felirat akkor találhattok oldalakat de van itt egy jóóó: http://www.hosszupuskasub.com/keres.php Lesz 4. ÉVAD IS:D:D ird a keresőjébe hogy szökés és ott lesz csáó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trionin Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Netudjátok mi történt A szökés topiccal a letöltések között? ma már csak a feliratosat találom, a szinkronosat sehol és lekéne a hétfői részt húzni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bouba. Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Wááá ma kezdődik a 4.évad USA-ban ,rögtön dupla résszel várom már... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 már alig várom a holnap reggelt, hogy letölthessem a 4. évad dupla részes premierjét...ami épp megy... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mexen Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Netudjátok mi történt A szökés topiccal a letöltések között? ma már csak a feliratosat találom, a szinkronosat sehol és lekéne a hétfői részt húzni <_< Csatlakozom. Én is keresem a data-s, szinkronos topikot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Na el is kezdtem letölteni, nagyon kiváncsi vagyok már rá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
badla Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 átraktam a linkeket a megfelelő helyre már lehet tölteni nem fix ip-esknek is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Hát érdekes egy évad lesz, de már ez nagyon nem kellet volna, mert ennek már semmi köze ahhoz a szökéshez amit az első évadban megismertünk Bár az igaz, hogy valahogy le kell zárni. Remélem nem lesz ötödik sorozata, mert azzal nagyon elfogják rontani szerintem. De majd elválik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenki Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 nem túl elégedettek a nézőszámmal, úgyhogy valószínűleg ez az utolsó évad. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts