killergang Posted Június 9, 2007 Share Posted Június 9, 2007 Ki szereti? Én rtlklubbon végégnéztem az 1. évadot nekem naon bejött már szedem netről a 2.at csak az még feliratos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 Nekem a kedvenc sorozatom ,és sztem az elmúlt évek legjobbja!Láttam már a 2. évadot is, és bevallom jobban tetszett mint az első!Alig várom már, hogy elkezdjék játszani az Álamokban a 3.-at! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ritus666 Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 én imádom! nagyon várom már a 2. évadot szinkronosan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
h3r1n6 Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 Én is szeretem a legjobb sorozat a 24 után igaz még csak az S1-et láttam a 2. szinkronnal akarom nézni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorilla-unit Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 én mindkét évadot láttam!! sztem is nagyon jó sorozat! csak má néha kcsiti idegesítő h valaki midnig közbe lép... meg azt nemtudom h mit fognak kitalálni a 3. évadba? na de remélem jó lesz! és már csak szeptemberig kell várni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu17 Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 nagyon jó sorozat, de csak felirattal bírom nézni...egyszerűen viccesek a magyar hangok...a fordítás nem is zavar, de néhány hang nevetséges...amúgy ez minden sorozatra érvényes...felirat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 csatlakozom balu17 állításához, miszerint elég viccesek, sőt gagyiak a magyar hangok!!! Felirattal néztem az első és második évadot is! Még 45 nap és kezdődik a harmadik évad első része!!! itt info: http://www.prisonbreak.hu/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precus_92 Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 szeretem, várom már a 2. évadot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webadam Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 Szerintem ez a legjobb sorozat.Első évadot RTL-en néztem aztán ketdtem letölteni a 2. évadot ami sztem jobb volt feliratosan.Kár hogy nem lesz már aug-ban jó lett volna suli előtt megnézni mi lesz Michaellal a börtönbe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 3x01 - Orientacion vetítés dátuma: 2007-09-17 letöltések hozzászólások részletes leírás értékelés: 4.05 linkek Michael szeretne minnél többet megtudni egy James Whistler nevű rabról, aki igen sokat érhet, ám megtalálni nem egyszerű. Mahone igyekszik kevés feltűnést kelteni, eközben egyre inkább úgy néz ki, hogy Bellickre rossz idők jönnek... Én már nagyon kíváncsi vagyok rá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorilla-unit Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 Nem sokára 3. évad!!! én már nagyon várom! csak azt nem tudom h még mit tudnak kitalálni?elég érdekes lesz szerintem... ti is várjátok már a sorozatot? írjátok le szerintetek mi lesz benne.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balogh Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 Mikor vetítik elöx az USA-ban a 3. évadot? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojgy Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 Én is már nagyon várom,remélem hamarosan kezdődik.Azt is remélem,hogy a feltöltők is ugy akarják,hogy megnézzük a fordítokkal együtt.Előre is köszönöm minden közreműködőnek.üdv.mindenkinek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaZoo Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 várom várom! végülis márcsak 33 nap... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorilla-unit Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 legjobb sorozat!!! és minnyá 3. évad!!! húú de várom!!!! feliratosan sokkal jobb sztem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cole Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 Mikor vetítik elöx az USA-ban a 3. évadot? Szeptember 17-től Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolop Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 És mikor vetítik az RTL-en a 2. évad-ot? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Augusztus 19, 2007 Share Posted Augusztus 19, 2007 És mikor vetítik az RTL-en a 2. évad-ot? Augusztus 29-én lesz az első rész! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGodfather Posted Augusztus 19, 2007 Share Posted Augusztus 19, 2007 Azér kiváncsi leszek h megmarad-e a színvonal.Az első évad nagyonkirály hangulatú volt,a második még ezt is felülmúlta...remélem a feeling megmarad és az új karakterek is jól beleillenek majd a storyba,mint ahogy Mahone ügynök remek negatív karakter volt a 2.évadban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandoki Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 Remélem nem lesz unalmas nem húzzák el mégjobban Nagyon várom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 Ma láttam a 2.évad előzetesét, Mahone szinkron hangja nem valami jó szerintem nagyon nem illik hozzá. Még 24 nap és jön a 3. évad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 Én várom a harmadik évadot nagyon, nekem feliratosan is megfelel, szinkronhangjuk nem tetszett! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxcmeszi Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 Nem tudom linkelte-e már valaki, de íme a harmadik évad első részének első 17 perce http://www.dailymotion.com/video/x2teoe_prison-break-season-3-preview-17min_shortfilms [spoiler!] Az évad szeptember 17-én (hétfőn) kezdődik az USÁ-ban (Orientación), és így tovább, szeptember 24 (Fire/Water), október 1 (Call Waiting), október 8 (Good Fences), majd november 5-én lesz a harmadik évad ötödik epizódja, az Interference. Eddig ennyi került nyilvánosságra, illetve még annyi, hogy Pad Man (az a kopasz fickó, akit a SONA epizódban orvosként láttunk valami kísérleti telepen és valószínüleg a CÉG embere) a harmadik évad ötödik epizódjában fog először szerepelni, és fontos karakter lesz. Sucre is biztos szereplő lesz, C-Note-ról eddig még nincs hír, hogy visszatérne, és Kellerman valószínüleg pedig meghalt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolipenta Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 kössz erre kíváncsi vagyok nagyon, ja és mivel lehet lejátszani (.rmbv fájl)?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiwarrior Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 sztem a real player vinni fogja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasili Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 (edited) Itt van azoknak akik nem szeretik a rapidot http://www.dailymotion.com/video/x2teoe_prison-break-season-3-preview-17min_shortfilms Módosította Április 26, 2010 agentzs1 direkt link szerkesztve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corso666 Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 köszi szépen,kiváncsi vok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 végre prisonbreak!!!!!XD már vártam ha jól tudom 17én kezdik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corso666 Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 igen akkor,és rájöttem h télleg a bellick az aki az utsó rész végén a földön fetreng a börtönben! durva h alázzák! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gosztidj Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 hali!thx nekem felirat kéne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts