repasibalint Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 én rossi és talma fan vok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kam4 Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 Go Rossi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 Én is szerettem anno Rossit,de ő is ilyen 'atömegőtszereti' beosztásba került nálam...Mondjuk tett is le az asztalra ez nem vitás... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomeekaa Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 Kit érdekel Rossi, mikor van egy Talmácsi Gáborunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 Talma második lett az első futamon csak úgy mint Rossi én személy szerint örülök Stoner győzelmének de hova tűnt Sete még a sebeit "nyalogatja" tavalyról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 szép volt talmától,,bár reméltem hogy megnyeri :)majd legközelebb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 Végre jó motort is kapott Talma, így a világbajnoki cím egyik legnagyobb esélyese Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 Nagyon szépen ment Talma 74 ezred másodperccel kapott ki csapattársától aki már az új motort használja ami gyorsabb de nem biztos hogy megbízhatóbb igaz most megbízható is volt De azért szép az a 2. hely Ne feledkezzünk meg Tóthról s aki a 250es kategóriában egy magyar csapattal magyar motorral a 19. helyen végzett lesz ez még jobb is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Március 12, 2007 Share Posted Március 12, 2007 azt az 1et nem naon értem h Tóth Imi csapattársa 3ik lett Imi meg 19ik legalább 15be lett volna de majd felpörög köv verseny Jerezben két hét múlva asszem ott Talma a pályacsúcs tartó szóval hajrá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomeekaa Posted Március 12, 2007 Share Posted Március 12, 2007 Azért jobb a Tóth csapattársa mert az ő motorja teljes gyári támogatású, míg a Tóthé csak fél gyári támogatottságú!!!!!! Amit nem igazán értek , hogy hogyan lehet ha csapattársak!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Március 13, 2007 Share Posted Március 13, 2007 szerintem Talma rutinja az év végére a dobogó felső fokára repíti Őt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 Reméltem bejöm a tippem ! Mint ahogy be is jött ! Talma jött és győzött ! Ez igen ! Megint a régi nagyok jutnak eszembe róla mint Drapál , Szabó 2 és a többiek! Hajrá Talma ! Rossi is megint megmutatta a régi motoros még nem öreg motoros ! Remélem neki is meglesz a nyolcadik VB címe! Locatellinek meg kérem az égiek segítségét hogy felgyógyuljon! Jobbulást neki ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 Talmácsi Gábor a második rajtkockából, ám elsőként rajtolhatott Jerezben. Pasini motorjával a felvezető körben problémák voltak, így a mezőny végéről rajtolhatott a tartalékmotorral. A felzárkózást jól kezdte és már az első tíz között volt, amikor egy ütközést követően (Smith) kicsúszott a kavicságyba. Nem sokkal később Corsi bukott, míg Pasini visszatért a boxba és feladta a versenyt. Eközben Talmácsi folyamatosan növelte az előnyét az élen. Pesek felzárkózott és szoros csatákat vívtak egymással. A cseh pilóta többször megpróbálta megelőzni Talmát, aki az utolsó kör elején mindig az élen állt. Pesek azonban mégis megelőzte, de a célegyenesben Talma visszaszerezte a pozícióját. A huszonharmadik kör után elsőként intették le elsőként a kockás zászlóval. Talmácsi Gábor: "Tíz kör után csúszkálni kezdett a motorom. Azonnal benyújtották a számlát a lassabb köridőkért. Lukas Pesek nem akarta elvégezni az élen álló munkáját, pedig elengedtem volna. Pesek manővere az utolsó körben bravúros volt, de az utolsó kanyart túl szélesre vette, így korábban gázt adhattam és a gyorsítási fázisban meg tudtam előzni az Apriliaval a célegyenesben." Lukas Pesek: "Jól sikerült a versenyem. Fel tudtam zárkózni Gáborra. Az előzés után túl szélesre vettem az utolsó kanyart. Ennek ellenére csodálatos verseny volt, nagyon élveztem." Hector Faubel: "Problémák adódtak a motor elejével. Változtatni kellett a stílusomon. Nem éreztem túl jól magam a motoron, de a harmadik hellyel elégedett vagyok." CLASSIFIED: Pos Rider Make Time 1. Gabor Talmacsi Aprilia 41:52.149 2. Lukas Pesek Derbi + 0.014 3. Hector Faubel Aprilia + 5.720 4. Pol Espargaro Aprilia + 6.489 5. Sergio Gadea Aprilia + 6.867 6. Pablo Nieto Aprilia + 9.219 7. Sandro Cortese Aprilia + 19.078 8. Joan Olive Aprilia + 19.133 9. Michael Ranseder Derbi + 19.664 10. Lorenzo Zanetti Aprilia + 28.434 11. Stefano Bianco Aprilia + 28.815 12. Andrea Iannone Aprilia + 28.816 13. Steve Bonsey KTM + 43.699 14. Nicolas Terol Derbi + 46.436 15. S.G.Giorgi Aprilia + 48.081 16. Pere Tutusaus Aprilia + 48.579 17. R.Krummenacher KTM + 51.253 18. Robert Muresan Derbi + 52.160 19. D.Agerter Aprilia +1:11.825 20. H.van den Berg Aprilia +1:13.134 21. Joey Litjens Honda +1:20.289 22. Ivan Maestro Honda +1:23.752 23. Dino Lombardi Honda +1:28.888 24. Daniel Saez Aprilia +1:31.676 25. R.Tamburini Aprilia +1:45.176 26. Bradley Smith Honda +1:45.208 NOT CLASSIFIED/RETIREMENTS: Rider Make On Lap Tomoyoshi Koyama KTM 19 Federico Sandi Aprilia 19 Daniel Webb Honda 16 Alexis Masbou Honda 11 Raffaele De Rosa Aprilia 3 Simone Corsi Aprilia 2 Mattia Pasini Aprilia 1 Esteve Rabat Honda 0 Mike Di Meglio Honda 0 Gyönyörű verseny volt Szép volt Talma!!!!!! Így tovább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannichedda Posted Április 7, 2007 Share Posted Április 7, 2007 Azért jobb a Tóth csapattársa mert az ő motorja teljes gyári támogatású, míg a Tóthé csak fél gyári támogatottságú!!!!!! Amit nem igazán értek , hogy hogyan lehet ha csapattársak!!!!! Ez már sokszor előfordult, más csapatoknál is! Jenkner - Talma(Apriliánál), vagy akár Capirossi - Barros(Honda) esete nem ismerős? Ha a gyár fantáziát lát egy versenyzőben, akkor aláteszi a legújabb fejlesztéseket, vagy ha olyan a helyzet, hogy az egyik pilóta mögött komoly pénzösszeg, netán reklámérték van, akkor úgy is könnyen összejöhet a dolog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted Április 19, 2007 Share Posted Április 19, 2007 de hova tűnt Sete még a sebeit "nyalogatja" tavalyról? Visszavonult az idény végén. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
greeneagle Posted Április 19, 2007 Share Posted Április 19, 2007 a 125ccm-bem TALMA 4ever....rajta kívül Rossi és Lorenzo! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenderendre Posted Április 19, 2007 Share Posted Április 19, 2007 hétvégén verseny! asszem töröko. Go TALMA! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Április 20, 2007 Share Posted Április 20, 2007 Talma az első edzésen második lett 1ezred másodperccel lemaradva,125ben indul két magyar hölgy is 1iköjük 33ik lett másikojuk még nem tudta kvalifikálni magát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenderendre Posted Április 20, 2007 Share Posted Április 20, 2007 2 magyar hölgy?? nem is tudtam hogy indulhatnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Április 21, 2007 Share Posted Április 21, 2007 Talma a negyedik helyről rajtol Isztambulban A magyar motoros javított pénteki eredményén, de ez is csak a negyedik helyhez volt elegendő a gyorsaságimotoros-világbajnokság Török Nagydíján. Pénteken Talmácsi Gábor jó teljesítményt nyújtott az időmérőn, Pasini azonban az edzés végén megelőzte őt, így a magyar motoros csak a második lett. A szombat nem kezdődött jól a magyar versenyző számára, tíz kört tett meg a szabadedzésen, és csak a 14. legjobb időt érte el. Talma az időmérőn már jobban teljesített, több mint fél másodpercet javított pénteki idején, ám így is csak a 4. lett: Pasini, Corsi és Faubel is megelőzte őt. A vasárnapi rajtsorrend: 1 M. Pasini (ITA) Aprilia 2:04.722 2 S. Corsi (ITA) Aprilia 2:05.299 3 H. Faubel (ESP) Aprilia 2:05.319 4 G. Talmácsi (HUN) Aprilia 2:05.372 5 L. Pesek (CZE) Derbi 2:05.386 6 S. Cortese (DEU) Aprilia Emmi 2:06.209 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenderendre Posted Április 22, 2007 Share Posted Április 22, 2007 5. hely lett belőle, de az összetettben nőtt Talma előnye (9pont Faubel előtt) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Április 22, 2007 Share Posted Április 22, 2007 Nem baj ! De az összetettbeni előnye így is nőtt , plusz lélektanilag is jól jött ki a dologból hiszen Faubel előtt végzett megint ami azt bizonyítja hogy minimum hangsúlyoznám minimum egyenrangú társa a csapatukban ! Csak így tovább Talma ! Go Go !!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 Talmácsi a negyedik helyről rajtol Kínában A magyar motoros javított az idején, de egy helyet így is visszacsúszott a pénteki időmérő után, így a negyedik helyről rajtol a magyar idő szerint vasárnap hajnalban kezdődő futamon. A gyorsaságimotoros-világbajnokság negyedik versenyén a pályafutása 100. futamára készülő magyar pilóta a szombati időmérőn egy helyet visszacsúszott pénteki pozíciójához képest, de így is az első sorból rajtolhat vasárnap a 125 köbcentisek között. A legjobb idő még pénteken született meg, ezt az olasz Mattia Pasini motorozta, míg Talmácsi - bár javítani tudott tegnapi eredményéhez képest, így is - visszacsúszott a harmadik pozícióból a negyedikre. Az időmérő végeredménye: 1. Mattia Pasini olasz Aprilia 2:11,946 2. Hector Faubel spanyol Aprilia 2:12,284 3. Lukas Pesek cseh Derbi 2:12,384 4. Talmácsi Gábor magyar Aprilia 2:12,433 5. Bradley Smith brit Honda 2:12,547 6. Sergio Gadea spanyol Aprilia 2:12,774 7. Simone Corsi olasz Aprilia 2:12,841 8. Kojama Tomojosi japán KTM 2:12,987 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 Ez a 100. versenye remélem szép emléke lessz majd erről ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 Remélem dobogón lesz minimum,vagy nyer -> Nagyon jó lenne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 Egy futamgyőzelem a 100. versenyén biztos nagy lelki erőt adna Talmának. Multkor kicsit gyengébben szerepelt, de most nyernie kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenderendre Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 sajna csak 4. lett, összetettben visszacsúszott a 2. helyre KÍNAI NAGYDÍJ, A GYORSASÁGI MOTORKERÉKPÁROS VILÁGBAJNOKSÁG 4. FUTAMA 125 KCM, EREDMÉNYEK: 1. Lukas Pesek (cseh, Derbi) 42:25.923 p 2. Hector Faubel (spanyol, Aprilia) 42:26.110 p 3. Esteve Rabat (spanyol, Honda) 42:26.404 p 4. Talmácsi Gábor (Aprilia) 42:26.705 p 5. Simone Corsi (olasz, Aprilia) 42:27.063 p 6. Sergio Gadea (spanyol, Aprilia) 42:27.114 p A PONTVERSENY ÉLCSOPORTJA: 1. LukasPesek 71 pont 2 Talmácsi Gábor 69 pont 3. Hecto rFaubel 67 pont Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Így is jól megy Talmának!Gooo!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Csak negyedik lett?? Hát az nem valami jó ilyen motorral. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenderendre Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 sajna pesek mostanság nagyon megy, és faubel is csak 2 ponttal van lemaradva. de ha Talma idén sem lesz világbajnok, akkor talán már soha Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts