Juninho Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 Én is rühellem,de Rossi majd beint neki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 Hali ! Én személy szerint ki nem állhatom Gibernaut mert ugyanolyan alattomos sunyi disznó mint Faubel , hisz spanyol Ő is ! a spanyol motorosok közül talán csak Pedrosa és Lorenzo aki normálisan versenyez piszkos eszközök nélkül. Azért szerintem ez a páros még legalább 2 évig meghatározó lesz a motogp-ben : Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Simoncelli miatt esik ki mindenki még nem figyelted meg! Ő csak megy és megy mással nem foglalkozik! Sok van már a rovásán. Szegény Barberát is kiütötte a célnál! A kommentátorok is megmondták már hogy egy köcsög, de ők szépen mondták! Ennyit erről! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Hali ! Bautistának nem találtam külön logót ! A Fan oldalon is csak a keresztnevével és a startszámával díszített cuccok vannak ! Nem tudnál oldalt mondani? Köszke! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 na jólvan örömmel látom,hogy nem csak én rühellem Gibernaut! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 mért kell utálni, nemtom szerintem az egyik legsportszerűbb gyerek volt a motogp-ben,sose csinált sunyi dolgokat, és akárki akármit mond ő volt rossi legnagyobb vetélytársa.én még évekig nézném a gibernau rossi csatákat, persze rossi győzelemmel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 Hali ! Akkor bizonyára nem emlékszel azokra a kedves dolgaira ahogyan a ducatival kilökte már a rajtnál Rossit egy ízben , aztán szintén a rajtnál Capirexet is elütötte szabályosan ! A hondás versenyei még talán a fénykorát jelezték , de amikor a ducatihoz került akkor már csak a Rossi elleni bosszúja éltette ! Dori162 : Tessék: http://www.alvarobautista.co.uk/ E-Card oldal: http://www.alvarobautista.co.uk/postcards/pick.php?p_type=bati&card_type=&senders_name=&senders_email=&rec_name=&rec_email=&collect_code=&message= Fanshop : http://271955.spreadshirt.net/en/GB/Shop Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 Hali ! Én személy szerint ki nem állhatom Gibernaut mert ugyanolyan alattomos sunyi disznó mint Faubel , hisz spanyol Ő is ! a spanyol motorosok közül talán csak Pedrosa és Lorenzo aki normálisan versenyez piszkos eszközök nélkül. Teljesen igazad van Lac,mind2 dologban télleg ugyanolyan sunyi mint Faubel! Pedrosa és a Lorenzo mellé hozzátenném még Alvaro Bautistát mer akármennyire utálom ő se olyan alattomos mint Faubel és Gibernau! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 egyszer kiütötte, hú biztos szándékos volt, bezzeg mikor rossi kiütötte vmelyiket akkor felsem merül bennetek h szándékos volt.ezek a srácok az életükkel jáccanak nyílván nem mennek neki vkinek csak úgy , életüket kockáztatva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 Alattomos, nagy képű, sunyi, apuci kedvence, irritáló szaralak Gibernau. És igen direkt lökte ki őket,mert annyira szerencsétlen,hogy nem tudta bevenni a kanyart. Mondj egy példát amikor Rossi kiütött valakit,mert ha ki is üt akkor előzés közben ráhúznak ő meg tartja az ívét,de Gibernau egyenesen belerepült akárkibe... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 Alattomos, nagy képű, sunyi, apuci kedvence, irritáló szaralak Gibernau. És igen direkt lökte ki őket,mert annyira szerencsétlen,hogy nem tudta bevenni a kanyart. Mondj egy példát amikor Rossi kiütött valakit,mert ha ki is üt akkor előzés közben ráhúznak ő meg tartja az ívét,de Gibernau egyenesen belerepült akárkibe... egyszer csinált hülyeséget gibernau, a spanyol nagydíjon és nem hiszem h szándékos volt,mert ő járt a legrosszabbul Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 Hali ! Akkor bizonyára nem emlékszel azokra a kedves dolgaira ahogyan a ducatival kilökte már a rajtnál Rossit egy ízben , aztán szintén a rajtnál Capirexet is elütötte szabályosan ! A hondás versenyei még talán a fénykorát jelezték , de amikor a ducatihoz került akkor már csak a Rossi elleni bosszúja éltette ! Dori162 : Tessék: http://www.alvarobautista.co.uk/ E-Card oldal: http://www.alvarobautista.co.uk/postcards/pick.php?p_type=bati&card_type=&senders_name=&senders_email=&rec_name=&rec_email=&collect_code=&message= Fanshop : http://271955.spreadshirt.net/en/GB/Shop Köszike! Rendi vagy! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 Hali ! Érdekes én nem emlékszem egyetlen olyan afférra sem amit Rossi szándékosan okozott volna , sőt olyanra sem amit véletlenül tett volna ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakuna Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Gibernau jövőre sem húzza sokáig... Ha gyenge lesz megint visszavonul akár a szezon közepén... Sosem bírtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Hali ! Nem tudom minek tér vissza és kinek akar bizonyítani 35 évesen ! Annyi bizonyos hogy a nem gyári ducati csapathoz megy a D'Antin féle alakulathoz , ha jól tudom ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 majd meglátjuk mit alkot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Hali ! Én csak attól félek hogy Dr. Costa szerződtette mert újabban kevés a balesetes a motorversenyeken amit amúgy jövőre nem tudom ki közvetít majd mert az Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 csak nem a dr. úr szerződtette az írásod 2. részét nem nagyon tudom értelmezni ..nem maradt ki valamit? az m1 adja az összes futamot nem ? vagy ha ők nem eurosport tuti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Hali ! Sajna pont az Eurosport nem tudott megállapodni a Dorna-val a jövő évi közvetítéseket illetően ! Polip : pont a Eurosport maradt le a végéről ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 nem tudtam hogy nem sikerült nekik megegyezni de akkor az m1 úgyis adja,azt már mondták ők hogy fogják Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Hali ! A gond csak az hogy az Eurosporton hozzáértők közvetítettek és a versenyeknek szenteltek egy egész délelőttöt , míg a magyarok tuti ezt nem fogják megtenni ! El fogunk esni megint egy csomó jó kis történettől technikai bemutatótól és visszatekintőtől ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asbee88 Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Tiszteletem az Uraknak! Közvetítés miatt aggódok kicsit, igaz utóbbi időben m1-en jóval élvezhetőbb volt, mint Eurosporton. Ami Eurosport mellett szólt az az, hogy egész délutánt futamoknak szentelték, díjátadók, interjúk stb. Na de szerintem ne aggódjunk meg lesz itt oldva minden. Ne feledjétek jövő héttől kezdődnek tesztek. Holnap 250-es teszt lesz Talma is tesztelni fog. Reméljük a legjobbakat! És próbáljuk meg kivárni valahogy az első futamot, ami csak április közepén lesz... Tiszteletem az Uraknak! Közvetítés miatt aggódok kicsit, igaz utóbbi időben m1-en jóval élvezhetőbb volt, mint Eurosporton. Ami Eurosport mellett szólt az az, hogy egész délutánt futamoknak szentelték, díjátadók, interjúk stb. Na de szerintem ne aggódjunk meg lesz itt oldva minden. Ne feledjétek jövő héttől kezdődnek tesztek. Holnap 250-es teszt lesz Talma is tesztelni fog. Reméljük a legjobbakat! És próbáljuk meg kivárni valahogy az első futamot, ami csak április közepén lesz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Hali ! Talma dedikálni fog az ÁRKÁD Mediamarkjaban mégpedig november 30-án vasárnap délután a MotoGp 08-as játékot ! Remélem eljutok és más is aki szereti Gábort ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Hali ! Ma szinte repkedtem a boldogságtól , mert elmentem itt pesten az Árkádba erre a rendezvényre ! Találkoztam Talmácsi Gáborral és azt kell mondanom hogy nála közvetlenebb mosolygósabb szerényebb sztárallűröktől mentesebb világbajnok nem is létezik ! - Mikor sorra kerültem kezet fogtunk s csak annyit tudtam mondani a meghatódottságtól , hogy : Mindent köszönök !!! - Erre Talma csak ennyit válaszolt : Én köszönöm hogy eljöttél !!! S íme az eredeti játék aláírva a világbajnokunk által !!!! Ez a találkozás örök élmény marad mint az aláírt játék és poszter is !!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Biztos nagy élmény lehetett . Szerencsés vagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Sziasztok! Lac! Gratulálok! Szerencsés vagy valóban! Ma én is boldog lettem eme örömhír láttán: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6099262 Ajánlom a MotoGp magyar kedvelőinek, nagyon jó hír! :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Január 9, 2009 Share Posted Január 9, 2009 Hivatalos: A Kawasaki kiszáll a MotoGP-ből Ahogy arra már hetek óta számítani lehetett, a Kawasaki vezetése pénteken kiadott hivatalos közleményében megerősítette, hogy azonnali hatállyal felfüggeszti MotoGP programját, és elhagyja az elitkategóriát. Kép a cikkhez: Hivatalos: A Kawasaki kiszáll a MotoGP-ből Szólj hozzá a cikkhez! Karácsony napján reppent fel a hír, miszerint a japán nagyvállalat komolyan fontolgatja kiszállását a sportból, ám mivel a hét első napjaiban nem történt bejelentés, felcsillant a remény, hogy a cég az utolsó pillanatokban meggondolta magát. Azonban a vezetőség csütörtökön tartott megbeszélése után, a Kawasaki hivatalosan is megerősítette, hogy azonnali hatállyal elhagyja a MotoGP-t. "Meghoztuk a végső döntésünket, miszerint nem folytatjuk tovább a MotoGP-ben" – mondta Katsuhiro Sato a Reuters hírügynökségnek. "Nem volt könnyű döntés, ezen dolgozunk már december közepe óta." A Kawasaki döntésének hátterében a gazdasági világválság áll. "A jelenlegi gazdasági helyzetben, míg a helyzet nem javul, nagyon nehéz megjósolni, hogy visszatérünk-e a sportba" – tette hozzá Sato. A japán cégóriás kiszállásával a 2009-es versenyzői páros, John Hopkins és Marco Melandri indulása veszélybe került a következő idényben, bár van remény arra, hogy a 125-ös és a 250-es géposztályban is jelen lévő Aspar csapat futtatja majd tovább az ex-gyári motorokat az idei évben. A Kawasaki a bajnokság utolsó helyén végzett a tavalyi esztendőben, és 2003-as visszatérése óta egyetlen futamgyőzelmet sem szerzett, legjobb eredménye néhány dobogós helyezés volt az elmúlt években. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 9, 2009 Share Posted Január 9, 2009 Én már rég kiszálltam volna ha 5 éve semmit sem nyerek meg ilyenek,de lehet hogy így is megérte nekik bár most nem úgy tűnik. Az Aspar-os pletykát én is hallottam . Lehet lesz belőle valami Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 úgy hallottam hogy az m1 nem fogja adni a moto gp-t. azt tudja valaki hogy a euro sport fogja-e adni? vagy ha az nem akkor hol lehet majd nézni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilacy Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 Fogja adni az MTV. Talmácsit élőben (ha minde igaz) a többit pedig elcsúsztatva, késő este. Sikerült megegyezniük a dornával. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts