ascool Posted Szeptember 29, 2008 Share Posted Szeptember 29, 2008 Vége már a szezonnak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 29, 2008 Share Posted Szeptember 29, 2008 nincs ,de az előnye már behozhatatlan... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Szeptember 29, 2008 Share Posted Szeptember 29, 2008 Hali ! Ez az az ember aki átírta a motorversenyzés történetét ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted Szeptember 30, 2008 Share Posted Szeptember 30, 2008 hát igen az egyik legnagyobb motorvesenyző Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Szeptember 30, 2008 Share Posted Szeptember 30, 2008 nem, az egyik hanem a legnyagobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Szeptember 30, 2008 Share Posted Szeptember 30, 2008 Szép volt Rossi. Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e mégegy olyan versenyző, aki ilyen eredményt fog elérni. Nem hinném. Kicsit hasonlít Rossi eredménye Schumi eredményéhez. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORDI_FAN Posted Szeptember 30, 2008 Share Posted Szeptember 30, 2008 GO Rossi GO Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Október 1, 2008 Share Posted Október 1, 2008 Hali ! A Dottore elérte a 8-dik vb-jét is ! Szerintem ez az a teljesítmény amit nem lehet leutánozni ! Erre csak egy valaki képes és azt Valentino Rossinak hívják ! Így van barátom,Rossi 1 isten akikből kevés van a világon (mint F1be Michael Schumacher),hát már vasárnap megnyerte a vb-t de csak most írok,meg is ünnepeltem 1-2 sörrel a Doktor Úr nagyon ott volt ebbe az évbe,és még lehet is a következő 3 futamon! Óriási gratuláció a motor versenyzés legnagyobb emberének! VALENTINO ROSSI-NAK AKI MEGNYERTE A 8. VB CÍMÉT! Go Doctor Go,Forza Valentino !!!!! "Szeret téged a motor" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Talmácsi harmadik, Di Meglio világbajnok lett az Ausztrál nagydíjon. Hát sajnos oda ez a vb, de a másodikhelyet is neccesen tudja csak megszerezni Talma. 250-ben megint Simoncelli nyert sajnos. Nagyon nagyot harcolt Bautistaval. Kár h nem ő nyerte meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Talma ismét dobogón de már hiába... 250-ben még izgalmas a bajnokság de szerintem Simonak meglesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORDI_FAN Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Talma ezéven nem lessz világbajnok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 már nem is lehet...megvan a 125 világbajnoka Di Meglio. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Meglio megérdemelte de Talmának meglesz az a 2. hely ^^ Simoncelli is megnyeri és ezzel (majdnem) teljessé teszi az örömömet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Október 19, 2008 Share Posted Október 19, 2008 Hali ! Malayziai Gp-ről röviden: Simoncelli 3-dik lett a mai versenyen , s ezzel övé a negyedliteresek világbajnoki címe ! A Moto Gp-t megint Rossi nyerte így már több mint 100 pont az előnye a tabellán , s ez volt a 150-edik pódiuma pályafutása során ! A 125-ösök versenyét pedig TALMÁCSI GÁBOR nyerte mégpedig törött kézzel de utcahosszal mondhatni , így most már második a tabellán 6 ponttal előzi a 3-madik helyezettet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Október 19, 2008 Share Posted Október 19, 2008 talma nagyot ment,de ezt a pályát amúgy is nagyon szereti remélem azt a 6 pontot megtartja Corsi előtt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Október 19, 2008 Share Posted Október 19, 2008 Hali ! Úgy tudom Corsi bukott a mai versenyen , s ez még jól jöhet Talmának , mert pszihésen is dorongoló lehet egy ilyen esés s ha ez még ilyen veszteséggel is jár mint a tabellán visszaesni , akkor a szerzett sérülések duplán fájnak ilyenkor ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Október 20, 2008 Share Posted Október 20, 2008 Corsi a 3. helyen ért a célba szoros lesz Valenciában az biztos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Október 20, 2008 Share Posted Október 20, 2008 Hali ! Akkor sorry valamit félrehallottam de egy biztos , hogy 6 ponttal jobb Talma mint a 3-dik helyezett . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Október 20, 2008 Share Posted Október 20, 2008 aki mellesleg Corsi. Talmának 206 ,Cosinak 200 pontja van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 Talma indulhat a pole-ból !! Corsi csak a 6. helyről indulhat ! Eddig jól alakul a hétvége már csak a futamon kell corsi előtt maradni vagy szorosan mögötte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 azért Talmának ez után az év után a második hely nagyon nagy dolog lenne. Jó lenne,ha egy győzelemmel búcsúzna a 125-ös géposztályból. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 Ha ezt a futamot Talma megnyerné, nagyon szép búcsú lenne a 125-ös géposztálytól! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Neeee! Talma kiesett! Oda a vb 2. helyezés. sovány vígasz, hogy Bradl is kiesett, így megvan Talmának a vb 3. Letört a váltókar. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Hy! Van vkinek Bautistás logója? Olyan mint Rossinak a száma vagy ilyesmi? Léccike tegyetek fel akinek van képe! Izgi futam volt csak kár hogy Talmának nem sikerült! szép volt Bati, szép volt Rossi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Hali! talma megint balszerencsés volt,eltört a váltókarja az első körben 250-t nem néztem a nagyoknál meg a 3 legjobb végzett a dobogón. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Sajna! Majd jövőre szerencsésebb lessz! Simoncelli lett az első rohadna meg! (250) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Hali ! Bautistának nem találtam külön logót ! A Fan oldalon is csak a keresztnevével és a startszámával díszített cuccok vannak ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 a nagyoknál meg a 3 legjobb végzett a dobogón. Hát nagyon örültem volna, ha Stoner nincs ott, és fölfért volna a dobogóra Hayden. pedig egész hétvégén nagyon jól ment. megérdemelte volna az uccsó Hondás versenyén h föláljon a dobogóra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Sajna! Majd jövőre szerencsésebb lessz! Simoncelli lett az első rohadna meg! (250) Hát aki tud az tud (L) SuperSic^^ a megérdemelt 250-es világbajnok! Talmát naon naon sajnálom megérdemelte volna a 2. helyet de hát erről senki se tehet.. Rossi meg alap h a legjobb imádom a Dottore-t 10.helyről 3.helyre feltud jönni az utolsó futamon amikor már semmi se számít annyira! legnagyobb tiszteletem a mesteri Doktornak Forza Italy GOoooo Vale! 8 vb cím után ennyire motivált és ien jó teljesítményt nyújt! Akárcsak Schumi a 2 isten^^ Jövőre kemény lesz Hayden Stoner (Ducati) Pedrosa Dovizioso (Repsol Honda) és hát Jorge Lorenzo és visszatér Sete Gibernau,de nem baj jövőre a Dottore újra oktatni fog ^^ és remélem Lorenzo is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 Ha Gibernau alatt nincs ott a legjobb motor akkor nem kell félni tőle, fúj de utálom azt az embert... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts