Juninho Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Rossi nem az a jó rajtoló de úgy érzem megnyeri a Laguna Secai futamot! Stoner ha nem első akkor biztos 2. sztem,3.helyért mindenképp óriási csata lesz,az esélyesekhez odasorolom még Toselandet mer jó helyen van! Go Vale!!! Hayden télleg Lucky VB volt abszolut! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Bakker szegény Pedrosa Itt fog elúszni a vb esély szépen lassan. Már 20 pont a hátránya és valószínűleg ez kb meg fog duplázódni. Ha ő nem áll rajthoz akkor hajrá Stoner és Dovi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 én nem bírom pedrosát olyan álszent meg kis nyomi. Stoner meg Rossi a szinpatikus nekem és emiatt imádom nézni ahogy csatáznak máma este igaz későn van a futam de tuti érdemes megnézni mer állati komoly meccs lesz:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Hali ! Remélhetőleg a rajtnál sikerül megfogni Stonert mert ha elmegy akkor övé lesz a győzelem ! Forza Rossi !!! Go Yamaha !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Jó kis futam volt. Kár hogy Stoner elesett Még nagyobb kár hogy Rossi előnye 25 pont stoner előtt és 41 pont Pedrosa előtt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Hali ! Laguna Seca végeredmény : 1 - Rossi 2 - Stoner 3 - Vermuelen 4 - Dovizioso 5 - Hayden Rossi olyan motorozással nyert amiért méltán viseli a Doktor nevet ! Stoner egyetlen hibája elég volt hogy Rossi 7 körrel a vége előtt nyugodtan száguldhasson elől ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 Jesz jeszz Rossi nyert! Nem vagyok egy nagy Moto Gp fan, de ezt a srácot imádom, imádom ahogy motorozik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 azt mekkora verseny volt ez jeee:D ilyet minden hétvégén látni akarok nagy kalappal mind2 előtt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 2009-től magyarországra látogat a motogp!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 Nem akármilyen bejelentésre került sor szerda délelőtt egy elegáns budapesti szállodában: 2009-től öt éven keresztül hazánkban is rendeznek gyorsaságimotoros-világbajnoki futamot! A versenynek a Marcali közelében épülő Balatonring ad majd otthont. 140 ezer ember az nem semmi. Jó sok bevételt jelent majd ,kíváncsi leszek majd a jegyárakra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 amúgy lehet ez most egy konkurencia lesz a hungaroring számára, mármint f1-ben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 jaja lehet meggondolja Ecclestone hogy neme ez a pálya izgalmasabb és jobb, de majd meglátjuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 Őő nem írtam a Laguna Seca-i verseny után,most már elmondom h Rossi fantasztikus volt remek,csodálatosan húzta a Yamaha-t apró esélyt adott Stonernek de ő nem élt vele igaz a Ducati gyorsabb volt,de remek volt Rossi,Stoner még nem hideg profi hisz elrontotta de biztató a srác! Tudom h világbajnok de a Doktor Úr mégis csak jobb és hidegprofi,mondjuk a dugóhúzó kanyar majdnem megtréfálta de átjött rajta! Gratula Rossi,Go Dottore!!!! Ezt kell folytatni és meglesz a 8. ^^ Lorenzo megint nagyot esett,sajnálom szegény kölköt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 Ha már van egy világbajnokunk hát legyen egy pályánk is a Moto GP-ben Hajrá Talma !!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 Egyetértek veled! Én kinnt leszek jövőre az 100 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 GYORSASÁGIMOTOROS-VB, CSEH NAGYDÍJ 125 KCM, RAJTSORREND 1. TALMÁCSI Aprilia 2:09.870 2. TEROL Aprilia 2:10.588 3. IANNONE Aprilia 2:10.589 4. SMITH Aprilia 2:10.652 5. DI MEGLIO Derbi 2:10.791 6. CORTESE Aprilia 2:11.024 7. ESPARGARO Derbi 2:11.030 8. CORSI Aprilia 2:11.227 9. GADEA Aprilia 2:11.276 10. OLIVE Derbi 2:11.341 Csak így tovább Talma!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 7 tized az igen Holnap nyerni kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Hát ezt csúnyán megnyerte Talma :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 innen nyerni kell hogy legyen esély a címvédésre, ha holnap nem jön össze a győzelem akkor már nagyobb baj van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Hali ! Sajna nem láttam az időmérőt , de nagyon örülök Talma pole poziciójának ! Nagyon remélem hogy holnap nyerni fog Gábor ! A többi kategóriában remélem a kedvenceim újra villantani fognak ! A 250-ben Barbera már csak a Team Tóth motor miatt is ! A Moto Gp-ben pedig Vale azaz a Dottore Rossi remélem elkalapál mindenkit ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 125: Talma remek volt és Bradley Smith is,Corsi és Meglio szerencsére nem villogtak! Gadea feltámadást vároK! 250: Simoncelli továbbrais remek formában úgyhogy GO MARCO!!! És persze Barbera! Kallio és Bautista fuj fuj 800: Stoner megint remekül motorozott,de Rossi lefogja verni! Hopkins szenzációs a Kawával,Lorenzo Pedrosa Dovi naon eltűnt ma! Jó versenyeket vároK! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Örülök Talma első helyének , remélem a rajtnál sem lesz semmilyen problémája Szép volt Talma , így tovább!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csontúr Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 én is örülök Talma első helyének ez az igazi formája és sztem meg is nyerheti a cseh nagy díjat remélem és ő lesz ebben az évben a világbajnok megint vagyis megvédi a vb címét. Gó Talma GÓ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Hát nem jött össze, majd legközelebb (ez a Brnó mintha meg lenne átkozva) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 (edited) Sajnálom Talmát,jó volt pedig... Debon meg 1 favágó..istenem ien mázlistát,Simoncelli csak 3. :S Sajnálom,végig drukkoltam neki de az a 2 pffffff spanyol leverte az utcsó kanyarba :S legalább még vezeti a vb-t a gyök Kallio előtt! A dobogón rákacsintott a Bautistára a Debon --> lefordítom = Jól kilöktük a köcsög olaszt... Hát sikerült is.. Szerk.: Stoner kicsúszott NA VÉGRE--> a Doktor úr leiskolázta a mezőnyt,Elias és Capirex 2-3^^ grat nekik és Westnek is! furi verseny,furi sorrend de jó volt Módosította Augusztus 17, 2008 Juninho Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 talma: nem ezt vártam,nem sok esélyt látok a címvédésre. 250: nem láttam a futamot de örülök a végeredménynek 800:rossi megint csak úgy nyert hogy stoner kiesett nem értem mi van ezzel ,nem szokott ennyit esni Pedrosa egy jó rajt után csak szenvedett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tefuka Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Sajnálom, hogy Talma csak szenved a gyári motorral, rémélem ezután már csak jobb lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Hát igen,de sztem Meglio VB! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 vhogy éreztem hogy elesik stoner.hát igen, szerintem az a tavalyi vb is csak annak volt befutható hogy toronymagasan a legjobb volt a ducati. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Sajnos nem láttam meló miatt , de Talma 4. helye meglepett ... majd utána olvasok mi történt pontosan ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts