kimice Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 Hali ! Szerintem még ezzel vár Talmácsi mert a 250-ben is elég nagy a nyüzsgés sok az ujonc és szerintem Talmát inkább a címvédés foglalkoztatja az idén ! hova vár? rossi 29 éves talma 27 lesz nemsokára.rossi 7-szeres vb talma 1-szeres.én azt mondom hogy miután kirakták a ktm-től akkor felkellett volna mennie Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Április 12, 2008 Share Posted Április 12, 2008 Talma csak a 9. helyeről fog indulni holnap ugylátszik azzal a motorral nagy gondok vannak!igy nem fog sikerüni a címvédés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Április 12, 2008 Share Posted Április 12, 2008 a 9.hely nem valami jó ,de egy jó rajtal bár bőven az élmezőnybe lehet . A cél most is a győzelem és hogy ne legyen baja a mocinak ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Április 12, 2008 Share Posted Április 12, 2008 Nem értem, hogy miért kell erőltetni az idei motort! az egy nagy szr! Mért nem lehet használni a tavalyi RSA-t! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 Talmának egy 6. helyet sikerült összeszednie. Ez a motor szörnyű 205-ben szépen nyert Bautista . Motogp-ben első győzelmét szerezte Lorenzo Pedrosa viszont 2. lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 Ezzel a motorral tényleg bravúr a 6. hely!Corsit nagyon nehéz lesz utolérni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 Hali ! Ha ennyire ratyi marad ez az Aprilia akkor bárkit is nehéz lesz utolérnie ! Inkább akkor üljön vissza a tavalyi RSA-ra lehet azzal jobban menne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Hali ! Na végre legalább már a dobogó sikerült ! Talma a kínai nagydíjon a 3-dik helyen végzett ! Remélhetőleg ezzel a dobogóval véget ér a pechsorozat és csak feljebb végez Gáborunk ! Go Talma go go !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Hát legyen igazad lac Tudnék örülni ennek a "sikerszéria kezdetének" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Hali ! Úgy tűnik a mai napon a minden kedvencemnek bejött a verseny ! Rossi is nyerni tudott !!! Végre valahára ! Nagyon jól ment ! Minden tiszteletet megérdemel Lorenzo is aki egy hatalmas bukás és ha jól tudom lábtöréssel versenyezve lett a negyedik ! Végeredmény : 1 - Rossi 2 - Pedrosa 3 - Stoner 4 - Lorenso Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 jol tudod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 hát rmeéljük ujra egy olasz yamaha versenyző lesz a világbajnok még 11 versenyvan hátra még bármi előfordulhat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Na micsoda nap ... Rossi nyert és a legfontosabb, hogy Talma a 3. lett ... Na ezekért a hírekért már megérte felkelni Reméljük mostantól tényleg vége Talma pechsorozatának és már jöhetnek a dobogók és a győzelmek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Biztató Talma 3. helye de még látszik hogy nem 100%-os az Aprilia!remélem innentől elkezdi a felzárkózást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Hali! Megnéztem mind a 3 versenyt . Talma 3.helye valóban bíztató ,de sok tehetség van a kategóriában 250-ben a ktm nagyon jó volt ,és pasini-nek szerencséje volt az utolsó kanyarban az elötte léve elszállt Motogp-ben én Pedrosa-nak szurkoltam de most ennyi volt a hondában Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 mivel én rossinak szurkolok nagyon örültem a versenynek.és jó volt látni hogy melandri milyen jól ment 4. helyen is motorozott de végül 5-nek ért be, remélem most már kezd magára találni és stonert beletapossa a földbe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Hálistennek végre dobogón Talmácsi! De azért nem volt ígyse százas a mocija: melegedett a motorja, és rossz áttétetelt tettek be, így nagyon hamar leforgott a motor! Jah és a nagy ellenfelek pl: Corsi, ezek mind elestek! 250-ben nagyon sajnáltam Takahasit! Honda nem fejleszti már a 250-es gépét, bravúros lett volna az a 3. hely! Sajnos nem jött össze! És még Barberát is sajnálom! Elfogyott neki a motorja, vagy mi? Moto Gp: végre nem a Stoner nyert! Annyira nem szimpi nekem az a gyerek! Melandri meg ötödik szééép! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Hali ! Stoner nekem sem szimpatikus ! A Ducati csapat sokkalta szimpibb lenne nekem egy Capirossi Melandri párral , bár akkor is Rossi és Yamaha fan maradok ! Forza "46" go Yamaha team ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 nekem nincs bajom stoner-el ,pedrosa után ő a második favoritom szerintem fiatal és nagyón jó . Nem nyilatkozik hülyeségeket és nem lenéző. Capirossi lassan már nyugdíjba mehetne..úgysem fog már semmi nyerni .Melandrinak meg most ott a lehetőség de egyenlőre nem veri Stonert sem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Stoner ránézésre egy csöndes, szinte még kisfiú! De aztán amikor a páylára kerül! Emlékeztek a legutóbbi Spanyol nagydíj időmérőjén mit csinált Stoner? Szerinte zavarta Capirossi a gyorskörén, és kirugott oldalra Capirex felé! Tényleg szimpi! Meg tavaly is volt ilyesmi esete! Capirossival az a baj, hogy kezd kiöregedni! hasonlít Coulthardhoz. A Mclarennél már alig tudott jó eredményt elérni, és akkor átment a Red Bullhoz, egy kisebb csapathoz. Néha villant egykét jó eredményt. Sztem Ő már csak hobbiból van ott! Ugyanez Capirossi. Átment egy rosszabb csapathoz! Jah és véget ért Rossi nyeretlenségi sorozata! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 A Doktor úr ismét rendelt :D Talma az esőben eldobta a motort Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Hali ! Rossi megmutatta hogy Ő Rossi ! 90 nagydíjgyőzelem ! Mindhárom fokán a dobogónak Yamaha !!! Ez a teljes siker !!! Talmácsit nem egészen értem , így inkább nem írok semmit mert egyszerre érzek sajnálatot és dühöt is ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Pedig nagyon jól ment ma Talma ... rendkívül agressízv volt és szépen feljött az első helyre .... De sajnos bukott .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 elég izgalmas volta hétvége . Talmát sajnálom de valahogy ez most egyenlőre az ő hiábja ha nem derül ki hogy műszaki gond is volt . 250-ben Debon szépen ment ,kijárt már neki és a végén Simo nagyot ment és megelőzte Pasinit . A nagyoknál Rossi simán nyert ,Lorenzo szépen hozta be a motort a 2.helyre ,Pedrosát sajnáltam hogy a motor elfogyott alóla az utolsó pár körre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Hali! Háát Talmára nagyon dühös vagyok! Most, amikor a motorja tényleg egy világbajnok motorként működött, errefel elesik! A versenyen nagyon jól ment, 1 körben 4 motort előzött meg, az esőbe magabiztosan vezetett, errefel elesik! Motogp: Lorenzo szenzációsan versenyzett törött lábakkal! Járni nem tud, de elképesztően motorozott! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximo Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Amúgy nem értem, hogy lehet valaki egyszerre 14. meg 18? Nagy szükség lett volna erre a 25 pontra, mert feljöhetett volna összetettben az első 3-ba, így meg még mindig nagy a hátránya, de legalább a motor hajlandó működni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Ezért lehetett két rangsorolása (14 ill. 18): Nemcsak a 125-ös francia Grand Prix sikeredett kaotikusra a gyorsasági motoros világbajnokságban, hanem a verseny utóélete is. Az eső miatt negyedórára felfüggesztett verseny leintése után a francia rendezők rossz eredményt adtak közre, így Talmácsi Gábort is négy hellyel hátrébb rangsorolták. Történt ugyanis, hogy a verseny félbeszakítása miatt „elvesztettek” egy kört a francia rendezők, ezért az utolsó előtti kör eredménye szerint tüntették fel a leintés után a beérkezőket. „Nem tudom, hogy mi történhetett a leintés után, én a 14. lettem, ez biztos. Sajnálom az esést, a telemetria azt mutatta, hogy abban a kanyarban túlhúztam a gázt, és hiába nem éreztem, a műszer nem hazudik.” „A motorom végig versenyképes volt a verseny elején, az esős időszakban pedig eldöntöttem, hogy nem fogok kockáztatni, mégis hamar elhúztam a többiektől. Aztán jött az esés. Az idén már minden rossz megtörtént velem, ami történhetett: kétszer megállt a motorom, volt rossz versenyem és el is estem, pedig ilyen már majdnem három éve nem fordult elő" – mondta Talmácsi Gábor a verseny után. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 Talmácsi a 2. helyről indul Mugelloban és épphogy lemaradt az első helyről Ez szép volt Grat neki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 Hali ! Remélem holnap a dobogón fog Talma és Rossi is állni lehetőleg "aranyos" helyen !!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 talmára ráférne már egy dobogó ,de a legjobb az első hely lenne. Pedrosa 2. helye bíztatót ,remélem megnyeri a futamot ,bár a honda a futamok végére nem tudom miért nem valami jó.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts