bono92 Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Igen, elindult a szezon! Holnap mindenki nézze este 6-tól az Eurosportot! Hajrá Talma! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Hali ! Szerintem az angol fiu is nagy ellenfele lesz Gáborunknak ! Go Talma go go ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 A 2.helyről indul ma este talma!ha a motorja birja akkor győzni fog de Bradly kemény ellenfél lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 6-tól kotlok a tv előtt Hajrá Talma! Reméljük tud nyerni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Már csak másfél óra, és kezdődik a motoros show! A kis angol Smith nagy ellenfele lesz Talmának! Hajrá Talma! PONTOSÍTÁS!!! A futam 17 óra 45 perckor kezdődik! Nem 6-kor kezdődik, hanem háromnegyed 6-tól kezdődik a 125-ös verseny! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Hát ezt nem hiszem el, simán nyert volna Gábor, erre meghalt a motor... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 12.hely..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximo Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Hát biza csúnyán behalt. Az a legrosszabb, hogy első futam és már -21 pont . Persze, mondhatnámk, hogy messze még a bajnokság vége, de ezt nem lesz egyszerű behozni. Az viszont jó hír, h legalább már van erő a blokkban. Az egyenesekben is végre tudott előzni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Nem lesz gond behozni azt a 21pontot mert még nagyon sok van hátra!de megbizhatóvá kell tenni a mocit hogy legyen esélye talmának! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 hát igen ,a megbízhatóságra minden technikai sportban figyelni kell ! Külön gratula Gadea-nak ,mert sérülten is jól versenyzett. Katar, bemelegítő edzés: 1. Jorge Lorenzo SPA Fiat Yamaha Team (M) 1min 55.849 2. Casey Stoner AUS Ducati Marlboro Team ( 1min 55.861 3. Valentino Rossi ITA Fiat Yamaha Team ( 1min 56.000 4. John Hopkins USA Kawasaki Racing Team ( 1min 56.161 5. Chris Vermeulen AUS Rizla Suzuki MotoGP ( 1min 56.418 6. Loris Capirossi ITA Rizla Suzuki MotoGP ( 1min 56.421 7. Colin Edwards USA Yamaha Tech 3 (M) 1min 56.456 secs 8. Alex de Angelis RSM San Carlo Honda Gresini ( 1min 56.482 9. Dani Pedrosa SPA Repsol Honda Team (M) 1min 56.536 10. Randy de Puniet FRA LCR Honda MotoGP (M) 1min 56.547 11. Andrea Dovizioso ITA JiR Scot Team (M) 1min 56.829 12. Shinya Nakano JPN San Carlo Honda Gresini ( 1min 56.834 13. Toni Elias SPA Alice Team ( 1min 57.101 14. Nicky Hayden USA Repsol Honda Team (M) 1min 57.191 15. James Toseland GBR Yamaha Tech 3 (M) 1min 57.191 16. Sylvain Guintoli FRA Alice Team ( 1min 57.669 17. Anthony West AUS Kawasaki Racing Team ( 1min 57.914 18. Marco Melandri ITA Ducati Marlboro Team ( 1min 58.212 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Nem baj emberek, ne bánkódjunk!!! Ami a futam elején történt az egy jel! Jel ami azt jelenti hogy egy nagyon jó motor, és egy nagyon koncentrált emberünk van! Hajrá Talma! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Szomorú vagyok... Mindenesetre az a kis 15 éves gyerek (Scott Redding ) nem volt rossz, kíváncsi leszek, rá hosszú távon mit mutat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Hali! Hát nem nagyon örülök, hogy Talma nem h nyerni nem tudott, hanem még dobogó közelébe se jutott! Motor besülése miatt lett csak 12.-dik! Gadeanak meg külön gratuláció, hogy pokoli fájdalmak ellenére meg tudta nyerni a futamot! Tavaly én kellemesen csalódtam Gadeában: a tavalyi ucsó futamon, az ucsó körben, az ucsó kanyarban nem a Faubelt segítette, mint spanyol a spanyolt, hanem Talmát! Az utolsó kanyarban simán letudta volna előzni talmát, de nem tette! 250-ben nagyon szép eredmény a Tóth csapattól egy második hely! MotoGP-ben a sorrend: 1. Stoner 2. Lorenzo 3. Pedrosa 4. Dovizioso 5. Rossi Rossi és Dovi nagyon nagyot csatáztak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 pedrosa 3. helyének nagyon örülök ! Sérültem egy ilyen mocival... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Március 10, 2008 Share Posted Március 10, 2008 Sajnáltam Talmát, de ezt tudomásul kell venni: technikai sport, benne van a pakliban! Ezért nem szabad előre toronymagas esélyesnek kikiáltani senkit (ez főleg a média munkatársainak szól), főleg a 125-ös kategóriában. Szép dolog a villanyfényes motorverseny, de nekem nem jött be. Semmi hangulata nem volt számomra, lehet, hogy bennem van a bibi, de nem voltam elájulva a történések láttán. Talán majd az F1... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tinki Posted Március 10, 2008 Share Posted Március 10, 2008 Reméljük Talma mihamarabb megbarátkozik új motorjával és versenyben lesz a vb. cimért.Barbera fantasztikusan ment a 250-ben . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 10, 2008 Share Posted Március 10, 2008 A villanyfényes cucc nem volt nagy szám . 250-es futamot nem láttam de a másik két kategóriát igen . Pedrosa nyilatkozata: A versenyen elért eredmény egyszerűen hihetetlen, mivel nem gondoltuk, hogy a dobogóra tudunk állni. Ezért is vagyok ilyen boldog. A pár héttel ezelőtti teszteken épphogy nem voltunk utolsók, most pedig már itt tartunk. Az egész csapat keményen dolgozott ezért az eredményért. Véghez vittünk pár változtatást a 2008-as motoron és úgy tűnik bevált. A kezem a vártnál rosszabbul bírta a futamot. A verseny közepe felé eléggé fájni kezdett és nem nagyon éreztem, így nem tudtam tökéletesen fékezni. Ennek ellenére mégis tudtam tartani a harmadik helyemet, ami most rengeteg önbizalmat és motivációt adott. Sajnos Caseyvel és Jorgeval nem tudtam tartani a lépést, ami azt is jól mutatja, hogy kell még fejlődnünk. A következő nagydíj helyszíne számomra igen kedves, mivel otthon versenyezhetek, így szeretnék jól szerepelni, hogy örömet okozhassak a szurkolóimnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Március 20, 2008 Share Posted Március 20, 2008 Talma: a vb legnehezebb pályája következik "A következő futam helyszíne, Jerez az egész világbajnoki sorozat legnehezebb pályája, mégis az egyik kedvencem - elvégre nyertem is itt, és az én nevemhez fűződik a pályacsúcs" - jelentette ki Talmácsi Gábor kedd délután Fóton, a MOL Tehetségtámogató program rendezvényén. "Jerez az egész világbajnoki sorozat legnehezebb pályája, mégis az egyik kedvencem - elvégre nyertem is itt, és az én nevemhez fűződik a pályacsúcs. Attól olyan nehéz, mert itt minden egyes kanyar számít, teljes harmóniában kell lennie a motornak és a pályának" - kezdte a 125 köbcentisek világbajnoki címvédője. "Máshol megtehetjük, hogy a gyorsabb részekre koncentrálunk és nem olyan nagy baj, ha a lassabb szakaszokon veszítünk kicsit, itt minden kanyar számít, és ha az egyikben veszítünk valamennyit, akkor esélyünk sincs. Egy kört még talán könnyű jól teljesíteni, de egy komplett versenytávon gyorsnak maradni nagyon nehéz" - elemzett Talma. A katari motorhibáról a Bancaja Aspar versenyzője elmondta: "Alapvetően az okozta, hogy nagyon túlbiztosítottak a ezek a motorok, de mélyebb technikai részletekbe nem mennék bele. Megszorult a motor, de mivel korábban volt ilyen tapasztalatom, tudtam, hogy tovább lehet menni így is. Aztán egyszer ismét megakadt, ehhez képest a tizenkettedik hely tűrhető." "Múlt héten jártam az Aprilia-gyárban és hihetetlen volt látni, mennyien dolgoznak a motor minden egyes alkotóelemén, a hengereken, mindenen. Furcsa, mert mi, versenyzők néha csak annyit mondunk: 'hát, ez alkalmatlan', pedig rengeteg munka van egy új blokk tervezésében, gyártásában. Még nem vagyunk kész, Jerezbe újabb alkatrészek és ötletek érkeznek, hogy hogyan variáljuk át a motort" - közölte Talma. "Jók a fiatalok, de nem lehet megmondani előre, kik lesznek az ellenfeleim. Egy nevet mondok: Sergio Gadea, aki biztosan jó lesz, de végtére is ez egy világbajnokság, nem lehet tudni előre semmit. Bradley Smith jónak tűnik, de ki tudja, végig versenyben marad-e" - mondta óvatosan a világbajnok. A rendezvényen meghirdették a MOL Tehetségtámogató program sport kategóriájának pályázati felhívását. A vállalat környezetvédelem iránti elkötelezettségét is hangsúlyozta, Talmácsi Gábor például facsemetét ültetett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 20, 2008 Share Posted Március 20, 2008 Hát mindent bele kell majd adni ! Sumi hazánkban járt ! A MotoGP-vel kacérkodó német pilóta egy órát motorozott az Ostffyasszonyfa közelében található versenypályán. Szerda délután Magyarországon járt Michael Schumacher, a már visszavonult, korábbi hétszeres világbajnok Formula�1-es pilóta. A 39 éves német legenda, aki a hírek szerint a jövőben a gyorsasági motorban is kipróbálná magát, tegnap délután öt és hat óra között tett néhány kört egy motorral az Ostffyasszonyfa közelében lévő Pannónia-ringen. A versenypálya egyik munkatársa a Nemzetisport érdeklődésére megerősítette az információt, további részletekről azonban nem tudott beszámolni. Sajtóértesülések szerint az idősebb Schumacher fivér kacérkodik a gondolattal, hogy motorra üljön a gyorsasági motoros világbajnokság olaszországi, mugellói futamán. Először a L�Équipe szellőztette meg a témát, a francia sportnapilap tudni vélte, hogy a német pilóta szabadkártyával indulna a királykategória mezőnyében. Michael Schumacher egyébként nagy szerelmese a motoroknak, a Ducatit már kétszer is tesztelte, és az eredményei nem is voltak rosszak. Nem tudni biztosan, de lehet, hogy az ostffyasszonyfai körözés is egy lépés volt a felkészülése során. A Moto GP mugellói futamát június 1-én rendezik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Március 29, 2008 Share Posted Március 29, 2008 (edited) Talma a 4.helyezést érte el az időmérőn!Izgalmas futamra számíthatunk holnap Módosította Március 29, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Március 29, 2008 Share Posted Március 29, 2008 Hali ! Reméljük hogy müszaki hibáktól mentes versenye lesz Gábornak mert akkor végre szerintem vissza fog vágni a riválisainak ! Go Talma go go !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 29, 2008 Share Posted Március 29, 2008 holnap meglátjuk mi lesz .4. helyről egy jó rajt és már első is lehet 250-ben bautista indul az élről míg a nagyoknál lorenzo de a lényeg hogy pedrosa 2. ! Remélem most már bírja végig a motor is normálisan meg már teljesen jó a keze állítólag ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 Sajna ujabb motorhiba megpecsételte Talma sorsát Ha szeretnél valamit megköszönni akkor ITT!!! -------- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 Hmmm akkor asszem lőttek a címvédésnek.... Hiába gyors a motor ha állandóan megadja magát..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 Hali ! Ne dobjuk el az összes reményt ! Talán ha a maradék versenyeken már megszünnek a technikai problémák akkor Gábor még megvédheti a címét ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 Hali! Szerintem ez az eset kisértetiesen hasonlít tavaly Pazinni motorhibáira! De olyan ciki, a világ legjobb csapata kiesett a 125-be, meg a 250-be is! Igaz itt baleset volt! És ugye csak Talma megy ezzel a frissen új géppel, és én azt veszem észre, hogy nem igazán gyorsabb a tavalyi gépeknél! És egyáltalán nem megbízható! Miért nem kaphatja meg a tavalyi RSA-t? 250-be tök egyértelmű volt, hogy Simoncelli ki fogja lökni Bautistát! Ez egy ilyen gyerek! És lám be is következett! MotoGP: végre nem Stoner nyert, és nem is volt a dobogó közelébe! Nagyon béna volt! Pedrosa szépen megnyerte, Rossi uccsó körben azthitte, hgy vége a versenynek! Haydent sajnálom, hogy nem állhatott föl a dobogóra! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 Hali! 125:sajnáltam talmát és utána gadea-nak szurkoltam de ő is kiesett 250:Reménykedtem benne hogy a Bautista Simoncelli sorrend megmarad a végére is mert bírom őket .Erre mnid2 kiesett Motogp:Végre! Pedrosa nyert hazai közönség elött ! Frankó!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 Hali ! Érdekes volt a 125 - ösöknél hogy csak Talma csapata 0-zott , a többi Apriliás csapat befejezte a versenyt ! Ez azért elgondolkodtató ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 talmának már régen a 250-ben kéne lennie vagy a motogp-ben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 Hali ! Szerintem még ezzel vár Talmácsi mert a 250-ben is elég nagy a nyüzsgés sok az ujonc és szerintem Talmát inkább a címvédés foglalkoztatja az idén ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts