merchanies Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Újra dobogón 2. lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Hali ! Nagy verseny volt csodálatos befutóval ! Remekül versenyzett Talma ! Megint mint egy világbajnok úgy ment ! Grat neki meg boldog szülinapot is hiszen a héten volt a 27-dik szülinapja ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Nagyon kemény volt a befutó! Szép volt Talma! Az a célegyenes nem volt semmi, 7-8 motor egymás mellett Viszont Talmácsi mindig jól jött ki azokból a kavarodásokból, nem véletlenül ő a világbajnok! Idén címvédés lesz, készüljetek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 bezony egy nagy verseny volt bár kicsit sjanálom hogy csak második lett, lehetett volna első is. De örülök ennek ahelyezésnek is. és igen Boldog Születésnapot kivánok én is neki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Na elfelejtettem megnézni ... na mindegy .. Lényeg , hogy 2. lett Grat neki , nagyon megérdemelte már Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Végre jol müködött Talmanak az aprilia még sokat érhet ez a 2.hely! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 hát rmeéljük hogy idén is sikerül megnyernie a bajnokságot . Remélem menni fog most már és aaz ellenfelek Di Meglio,Corsi csak a hátát látja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 hát amit most csinált simonchelli az enyhén volt pofátlanság. én kizárnám ezért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Ez a Simonchelli már egy nagy favágó remélem jol megbüntetik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 hali! örülök talma 2. helyének ,tényleg ráfért már ,de Corsi is szimpatikus nekem . Barberát sajnálom ,de hát ez versenybaleset volt. Nem volt szép de ez a versenyzés dúrvább része. Nah mindjárt kezdődik a motogp.Hajrá Pedrosa !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Ez a verseny (125 kcm) újra a régi Talmát idézte, jó volt látni a célegyenesben az erőt a gépben, és az elszántságot a pilótában (bár ezzel eddig sem volt probléma). Gratulálok a második helyéhez. A 250 kcm-esek versenyének éppen a végét láttam és úgy gondolom sokáig beszédtéma lesz a Simoncelli Barbera affér. A királykategóriában pedig Rossi mester megint nem hagyott kétséget afelől, hogy Mugellóban Ő az egyeduralkodó, sorozatban megszerezve hetedik győzelmét e helyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Hali ! Rossi ismételten megmutatta ki az úr a nagy géposztályban mert bár a rajtja nem sikerült de utána nem akadt ellenfele a pályán ! Simoncelli egy taho ! Tudta mert tiszta sor volt hogy Barbera motorja az egyenesben sokkalta gyorsabb és csak ilyen aljas eszközzel tudta maga mögé utasítani a magyar csapat versenyzőjét ! Nagyon szemét dolog volt tőle ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Szemét de itt a pontok és a győzelmek jelentik a nagyságot és nem a jóindulat. Szándékosan húzott be középre és Barbera meg nem tudott fékezni vagy odébmenni. Még mindig versenybaleset és kész . Rossi meg szépen ment ,Stoner végre jön fölfelé , a Honda meg még mindig nem jó és az új fejleszétsű még ennél is pocsékabb egyenlőre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 (edited) 1. Casey Stoner AUS Ducati Marlboro Team ( 1�41�186 2. Dani Pedrosa SPA Repsol Honda Team (M) 1�41�269 3. Nicky Hayden USA Repsol Honda Team (M) 1�41�437 4. Randy de Puniet FRA LCR Honda MotoGP (M) 1�41�571 5. Colin Edwards USA Tech 3 Yamaha (M) 1�41�609 6. James Toseland GBR Tech 3 Yamaha (M) 1�41�820 7. Andrea Dovizioso ITA JiR Team Scot MotoGP (M) 1�42�053 8. Chris Vermeulen AUS Rizla Suzuki MotoGP ( 1�42�365 9. Valentino Rossi ITA Fiat Yamaha Team ( 1�42�427 10. Alex de Angelis RSM San Carlo Honda Gresini ( 1�42�580 11. Shinya Nakano JPN San Carlo Honda Gresini ( 1�42�643 12. Loris Capirossi ITA Rizla Suzuki MotoGP ( 1�42�648 13. Toni Elias SPA Alice Team ( 1�42�808 14. John Hopkins USA Kawasaki Racing Team ( 1�42�819 15. Sylvain Guintoli FRA Alice Team ( 1�43�204 16. Marco Melandri ITA Ducati Marlboro Team ( 1�43�719 17. Anthony West AUS Kawasaki Racing Team ( 1�44�558 Módosította Augusztus 5, 2008 Gabi89 Piros szín használata tilos! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Június 28, 2008 Share Posted Június 28, 2008 Wááá Talmácsi nyerte a holland futamot!!! nagyon jó hajrát nyomott!!! csak így tovább!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wcc Posted Június 28, 2008 Share Posted Június 28, 2008 Én is néztem a futamot. Nagy mákja volt Talmának, hogy eső miatt újrar ajtoltak. Nagyon meghúzta azt a maradék 5 kört. Szép volt Talma. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Június 28, 2008 Share Posted Június 28, 2008 Csak az utolsó kört láttam , de az volt a lényeg Hatalmasat ment Talma!!! Szép volt , nagyon szép volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Június 28, 2008 Share Posted Június 28, 2008 ma nagyot ment talma.rossi viszont benézte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Június 28, 2008 Share Posted Június 28, 2008 Talma nem semmi vlt! gyönyörű volt ahogy csatázott. Az elején azthittem h ebből nem lesz semmi, lesz 10dik. Végre tudott győzni ebben az évben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baro130 Posted Június 28, 2008 Share Posted Június 28, 2008 Szép volt Talma Még a VB címre is van esély Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Június 28, 2008 Share Posted Június 28, 2008 Hát azért 48 pont kicsit sok! Szal nem oan biztos a vb cím. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 Hali ! Nos hát eljött a német nagydíj ! Megint egy olyan pálya amit ismer Talma eléggé tehát megint csökkentheti a hátrányát Gábor ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 Remélem most is izgalmas verseny lesz. Jessica nem tűnik rossznak . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 Remélem most is legalább olyan lesz ez a verseny mint az előző, akkor még apa is ( ő egyáltalán nem néz semmilyen sportot) leült és nézte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 hát ez nem jött össze bár a rajt elbénázása után a 3. helynek is örülni kell. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 125ccm: DiMeglio kemény...Corsit azért ellehet kapni remélem! de szimpatikus a 2 srác akik Talma előtt állnak a dobogón,bírom őket is Gadea kicsit csalódás nekem.. 250ccm: Barbera újabb dobogót hozott a Tóth Teamnak ami jó! Bautista és Pasini jók voltak,Kallio elbénázta sztem! És Marco Simoncelli megállíthatatlan,utolérhetetlen és szenzációs volt ma is! Gratulálok neki! Tóth Imre és Győrfi Alen megálták a helyüket! Julian Simon bekezdett de a végére elfogyott a lendület! 800ccm: Lorenzo és Pedrosa a nagy vesztese a meccsnek,Stoner a nagy győztese,Rossi jól motorozott de semmi extra persze fontos volt ez a 20 pont a VB szempontjából hisz ezzel visszavett a vezetést,sajnos nemtom hogy lehetne legyőzni azt a .*** Stoner Ducati párost..Vermeulen és De Angelis is dícséretet érdemel a 3. 4. helyért,Dovi 5. ő tőle 1 picit jobbat vártam! De nem baj majd USA-ban neki ugranak csak a 800-asok,várom már! Melandri jobb ha elmegy a Ducatitól...tőle nem ezt várná el az ember..Capirex sérülten is 7. lett ami jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 Mind a három verseny nagyon izgalmas volt . Pedrosát nagyon sajnálom ,simán verte a mezőnyt. Pár kör után amikor kiesett 7 és fél másodperc előnye volt. Az is lehet hogy a következő futamon nem állhat rajthoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Hali ! Az amerikai Laguna Secai versenyt kihagyja Pedrosa , igy Nicky Hayden viszi a Honda csapatot ! A tegnapi időmérőn megint Stoner dominált utána Rossi és Hayden volt a sorrend ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Hayden eddig remek és Lorenzo is (4.) Stoner naon megverte a mezőnyt Rossi követte.. 23:00kor kezdődik a futam,kemény lesz és remélem sikeres lesz a Rossi rajt és ott hagyja a Stonert és 1-2 lesz ez a 2 srác,3.helyre Lorenzo Hayden Dovi is esélyes..meglátjuk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Hali ! Hát remélem én is hogy Vale beakaszt végre Stonernek ! A harmadik helyen szívesen látnám Lorenzót vagy Doviziosot de semmiképp Lucky VB Haydent ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts