L-P s.o.r.t. Posted Június 1, 2007 Share Posted Június 1, 2007 Höhö: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
berkut98 Posted Június 1, 2007 Share Posted Június 1, 2007 Nekem is tetszik a kép, mert ekkora gyökérséget már rég láttam. Szerintem nincs ember az országban aki egész életében csak jogtiszta Win-t használt. Ha meg nem "jogtiszta" (milyen szörnyű szó, fujj), akkor meg ki az a hülye aki még reklámozza is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tónó Posted Június 1, 2007 Share Posted Június 1, 2007 Jah, szép! Én is így csináltam, a Winfos rákérdez a telepítés előtt. Lefordítva: Akarja-e, hogy innentől mindig cseszegessem, mert kalóz az op.rendszere? Igen Nem Mondd, te mit választanál... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorka Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 Jóhogy nem, nem vagyok hülye Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toretto Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 eért jó az xp legalizáló progi:D nekem se igazi van de gép mégis úgy hiszi hogy valódi, eten is leellenőriztettem és frankon átvertem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 ha letöltött kidobb egy txt fájt ha megnézett az lesz benne : vegyé eredeti windows-t XD nem ám!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blynd Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 eredeti?? az mien?? oan is létezik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petike4ever Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 nekem eredetii Apám vett egy laptopot és ahoz járt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kermil Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Végülis a laptophoz nekem is járt eredeti XP. Meg van egy másik, amire azt írták hogy a használata 6 hónapig engedélyezett, utána törölje... Fő a bizalom nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts