kolop Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Még márciusban vettem az electro word-ben egy gépet és hozá monitort (iiyama ProLite E1900S-. Az a gond vele, hogy játékoknál ha nem 1280 x 1024-en van kiir egy kék hibaüzenetet a monitor közepére. Ez a felirat eltünik, de allandoan előjön és baromi idegesitő. Szóval vannak olyan játékok ahol nem lehet ezt a képpontot beállitani ezért ki irja a feliratot. Aki tud segitsen mert nagyon idegesit . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 MIt ír ki a hibaüzenetben, azt azért jó lenne tudni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam fisher Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 esetleg próbáld feltenni a monitor driverét(ha kaptál hozzá)és a frekvenciát is jobban tudod állítani.na azt még megnézhetnéd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolop Posted Május 30, 2007 Author Share Posted Május 30, 2007 Ezt irja ki: For best picture quality change rosoultion 1280 x 1024 kipróbálom a Mhz-s megoldást... nem megy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Analog RGB vagy DVI-re van kötve? esetleg vga driver frissítése is segíthet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolop Posted Május 30, 2007 Author Share Posted Május 30, 2007 DVI...és drivert honnan szedhetek le? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 a vgaét? a gyártó honlapjáról, általában: ati.amd.com, nvidia.com esetleg próbáld ki úgy, hogy RGB-re dugod, ha máshogy nem átalakítóval (bár a DVI-vel nem szoktak gondok lenni) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolop Posted Május 30, 2007 Author Share Posted Május 30, 2007 Na de a monitor vagy a kártya gyártójának honlapján? ja jo ertem...sorry Letöltöttem az Nvidia oldalan lévő driver-t viszont ugyanugy kiirja. RGB-be nem lehet rakni mivel a kártya DVI-s felületen van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 volt osztálytársamnak pont ugyanilyen gondjai voltak, csak neki Fujitsu Siemens moncsija volt (a problémát persze ott se sikerült megoldani)..., vagy használd kisebb felbontásban, vagy nyavajogj egy picit a boltnak/gyártónak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolop Posted Május 31, 2007 Author Share Posted Május 31, 2007 De pont az a baj ha 1280 x 1024-nal kissebb felbontásban van akkor irja ki a hibaüzenetet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 Akkor játsz 1280x1024-es felbontáson. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 Itt egy driver hozzá: http://drivers.softpedia.com/get/MONITOR/IIYAMA/Iiyama-E1900S-B-052006.shtml Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolop Posted Június 1, 2007 Author Share Posted Június 1, 2007 Ez biztos hogy S-B? Mert én csak S-t találtam a letöltöttek között. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Posted Június 1, 2007 Share Posted Június 1, 2007 Nem tudom mit jelenthet az a B betű, mert leszedtem és tényleg csak ProLiteE1900S van, lehet valami elirás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolop Posted Június 3, 2007 Author Share Posted Június 3, 2007 azért kösz mindenkinek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts