h3r1n6 Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Arra lennék kiváncsi hogy ti szoktátok-e mosni a kukátokat mármint nem a bentit hanem a kinti nagyot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cool Vole Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Panelben lakom és nálunk nagy fém kuka van, szal mi NEM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
h3r1n6 Posted Május 30, 2007 Author Share Posted Május 30, 2007 Engem anyu izélt hogy mossuk ki a kukát hát kimostuk de szerintem mások nem szokták kimosni bár kitudja ezért kérdezem amugy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cool Vole Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 A nagyszüleim Ausztriában, Linzben laknak, és ott alapból kimossa a kukásautó, amikor elviszi a szemetet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Nem kell ahhoz Linzben lakni, hogy kimossa a kukás a kukát Itt Győrben is kimossák, igaz félévente egyszer asszem Mi pedig úgy havonta, mert hát ugye főleg nyáron a fű meg egyéb dolgok durván belerohadnak abba a műanyag sarba amibe van 90 fok augusztusba szal IGEN Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cool Vole Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Hát.. Azért nem mind1, hogy hetente 2x, vagy félévente 1x! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david37 Posted Június 26, 2007 Share Posted Június 26, 2007 Mi egy olyan házban lakunk hogy mellette van egy bolt ami a miénk és így minden nap ki kell mosni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolop Posted Június 27, 2007 Share Posted Június 27, 2007 Soha nem mossuk, de nem is értem minek?Úgy is koszos lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcKalóz Posted Június 27, 2007 Share Posted Június 27, 2007 minek mossuk ha úgyis szenny megy bele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrWest Posted Június 29, 2007 Share Posted Június 29, 2007 Érdekes lenne ha most lemennék a lépcsőház elé, és elkezdeném sikálni azt a hatalmas zöld vaskukát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attish Posted Június 29, 2007 Share Posted Június 29, 2007 ha megmosom ha nem, büdös lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Június 29, 2007 Share Posted Június 29, 2007 majd ha teleokádom ,akkor kimosom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stenlie.201 Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 Mosógépben nem szoktam, de amugy ja néha, főleg ha már bepenészedik, és kuka-szaga van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrWest Posted Július 3, 2007 Share Posted Július 3, 2007 majd ha teleokádom ,akkor kimosom Haverom pár nappal ezelőtt egy Absinthe-tal töltött éjszaka után hazaérve, a szoba melegétől kiborulva megtette eme remek tettet... :D:D A kuka oldalán apró lyukak voltak, a szellőzés érdekében, vagy nemtom miért, úgyhogy a cucc is jött ki oldalt... :D:D És kimosta... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 Nekünk csak kis 30 literes (vagy vmi olyasmi) kukánk van. Szerintem egyértelmű, hogy a kukát mosni kell bizonyos időnként. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts