Dj Bubu Posted Október 17, 2006 Share Posted Október 17, 2006 (edited) Én Absient-ot szoktam inni és nagyon f@sz@ méghozzá kávéskanál kristálycukrot bele mártod és meggyújtod ezt egészen addig kell csinálni ameddig a cukor karamellánem vállik majd belekeverni a piába ja ás egy jeget kell hozzá kérni úgy jobb próbáljátok nekem bejött!! Módosította Október 17, 2006 Dj Bubu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Október 18, 2006 Share Posted Október 18, 2006 Nagyon jól hangzik egyszer bitzos hogy kipróbálom. Absintot még nem ittam, de tuti egyszer fogok. Ha szereted a Portoricoi rumot, akkor kóstold meg a Spitz rumot!!!! 80% Megjegyzem és megkóstolom. Stroh rum ot ismerem az is 80 as, de még nem kóstoltam. Köösz az infót. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
donbb Posted Január 25, 2007 Share Posted Január 25, 2007 Préri osztriga(másnaposság űző) 1 tojás(nyers) 5cl ecet 3 cl paradicsom lé Worcestershire szósz bors erős paprika wiskis pohár nak az aljára a toljás sárga rá a worcest.. szósz+bors+paprika majd paradicsom lé és végűl ecet (ajánlom befogott orral inini!!) Ebbe hol az alkohol???Ha jol latom a topik neve alkoholos koktelok:)De azert jo cucc lehet mar ha van aki tuleli!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 (edited) Bloody Brain(koktél) Hozzávalók * ½ rész ír krémlikőr (pl. Bailey's) * 1 rész barackpálinka * 5 csepp grenadine Pohár: Felespohár Módszer: Rétegelés Alkohol%: 25% * Elkészítés Töltsük a barackpálinkát a felespohárba. Óvatosan rétegeljük a tetejére az ír krémlikőrt. Csepegtessük bele a grenadine-t, amely lesüllyedve egy véres agyat formál. Tálaljuk az "agyat". és ha minden igaz ezt kapjuk: Módosította Augusztus 29, 2007 spirituell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 (edited) Kamikaze(koktél) Hozzávalók * Jégkockák * 2 rész vodka * ½ rész limelé Pohár: Felespohár Módszer: Kitöltés Alkohol%: 27% * Elkészítés Rakjunk jeget a keverőpohárba. Öntsük hozzá a vodkát és limelevet, keverjük össze. Szűrjük le a shooter-pohárba. Egy hajtásra fogyasszuk. Variációk Ha a vodkánk jéghideg, megspórolhatjuk a keverőpoharat és készíthetjük kitöltéssel is az italt. Ekkor a limelevet keverjük meg egy picit a shooter pohárban és úgy hajtsuk le. Történet A kamikaze japán szó, jelentése isteni szél. Ettől az italtól pedig szélvész gyorsan lerészegedhetünk. Módosította Augusztus 29, 2007 spirituell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joe04 Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 Jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts