lacka17 Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 Sziasztok lenne egy olyan problémám h nem tudom rendesen leállitani a gépem csak ha a házon hosszan nyomom a gombot ... mitöl lehet?????plz segitsetek.nagyon idegesit... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bécikeeee Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 Helló kicsit több infót... van vmi hibaüzi? kikapcsolásnál lefagy minden? eltűnik a tálca?... vmi segítséget írj azért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam fisher Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 lehet hogy táp gondja lesz nézd meg másikkal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 a win rendesen kilép és csak a gép nem tudja megszakítani az áramot, vagy a win nem áll le?? előbbire: érintkezési hiba, általában táp, de lehet, hogy alaplap hiba utóbbia: egy win reinstall megszokta oldani (ha nincs kedved, akkor: start, futtatás, shutdown -s -t 0), ha nem akkor winyó vagy kevésbé ram hiba... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Windows XP-t használsz? Ha igen, akkor: Start menü -> Beállítások -> Vezérlőpult -> Rendszer -> Hardver fül -> Eszközkezelő -> Nézet -> Rejtett elemek megjelenítése -> ha megjelent az NT/APM örökölt támogatás csomópont és le van tiltva, akkor engedélyezd. Ha nem, akkor szólj itt és keresek még más megoldást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacka17 Posted Május 30, 2007 Author Share Posted Május 30, 2007 köszi a segitséget táp amugy tuti nem az zsir uj benne és igen xp... ya és hibaüzi semmi winfos leállitja a gépet csak az áram nem megy el... szia smurf! az NT/APM örökölt támogatás csomópont nem jelent meg lenne esetleg más ötleted??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 a zsír új táp nem jelent semmit ha vmi xart adtak pl. codegány, vagy mercury, de ezt már annyiszor elmondtuk, hogy tápból mindíg csak minőségit szabad venni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendi Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 nekem is volt ilyen, de egy reinstall megjavította Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Animus1724 Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Szóval xpről van szó? Akkor bizony telepítened kell! Vezérlőpult ? Hardver hozzáadása ? újhardver hozzáadása ?NT/APM örökölt támogatása? értelemszerűen. Lehet, már írták, ehhez be kell kapcsolva legyen a biosban az energiagazdálkodás, fejlett energiagazdálkodás. Viszont rémképeim szerint ilyenkor az xp is meg jeleníti a ?most már? kezdetű narancs ? fekete ablakot? Halványkék, néha tök fekete, képernyő valami folyamat elakadásáról mesél, leginkább hálózatra tudok gondolni. Feketeképernyőnél hardvere, pl tvkártya, kikapcsolási probléma. No majd jön a törp és dönt? Ha azóta megoldódott írj! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pörköltszaft Posted Szeptember 21, 2007 Share Posted Szeptember 21, 2007 Nekem is volt ilyen bajom, igaz nem XP-vel, hanem Vistával (végleges). A gépben 2 CD meghajtó volt egy Panasonic meg egy régi MSI. Egyszer valamiért az MSI-t kivettem, lekötöttem az IDE csatornáról meg az áramról is, és láss csodát, a gép fullra kikapcsolt. Ha visszadugtam, visszajött a hiba, tehát minden csak elfeketült, de az áramot nem vágta le. Ahogy lehúztam megint a meghajtót, megint jó lett Ezért szép a számítástechnika... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akos87 Posted Június 5, 2009 Share Posted Június 5, 2009 Sziasztok remélem vki olvassa a témát,csak hálámat szeretném kifejezni,jó h vagytok!!!!Bnőmnek van 1fos gépe amit újratelepítettem mert kb. 4éves xp volt rajta és belassult.Na mondanom se kell h telepítés után nem lehetettt kikapcsolni,kikapcs. parancs után vinyó lekapcs,gép áram alatt maradt és már mindent próbáltam,végül felléptem ide,hátha.... És az NT/APM csomopont volt letiltva vmiért,lényeg h megoldódott...magamtól nem jutott volna eszembe,Tényleg ezer köszönet!!!!!!!!(smurf) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabopeteke Posted Március 10, 2011 Share Posted Március 10, 2011 Van egy célgépem, aminek a mérő egységét egy P3-as gép működteti...azért P3-as, azon belül is az alja kategória, mert ISA mérőkártya van, ezért kell az ISA csatlakozás az alaplapra. ez nekem soha sem kapcsolt ki az elmúlt kb 3 évben. Nekem is kilép a rendszer, leáll a winyó, és marad a "winfos leáll" üzenet...én nem raktam újra, kikapcsolom a tápot, mikor leáll a rendszer...érdekes, mert ha újra indítom, akkor újra indul magától, csak a leállításnál marad a "Win leáll" képernyő...ugyanezzel a géppel más jellegű gondom van..az máshova másik témába lenne aktuális...DOS-ra készült egyedi programot szeretnék XP-ből futtatni...win98-ból önszántából is megy (annak ellenére, hogy mikor készült, még nem is létezett win98), de xp-ből sehogy sem...Dosbox nem válik be Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts