Crystal Posted Április 4, 2005 Share Posted Április 4, 2005 Sajttal töltött pulykamell (otthoni elkészítés,mert ugye boltban már lehet ilyet kapni fagyasztva is) Pulykamell: 0,50 kg Sonka: 0,05 kg Sajt: 0,08 kg Liszt: 0,10 kg Gomba: 0,10 kg Tojás: 2 db Zsemlemorzsa: 0,15 kg Őrölt bors: ízlés szerint Só: ízlés szerint Burgonya: 2 kg Zsír vagy olaj a kisütéshez Készítése: A töltelék anyagokat aprókockára vágjuk, összepirítjuk, a reszelt sajtot a kihűlt töltelékbe keverjük, majd fűszerezzük. Vékonyra kiklopfolt pulykamellet töltjük, majd bepanírozzuk és forró, bő olajban vagy zsírban kisütjük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crystal Posted Április 4, 2005 Author Share Posted Április 4, 2005 Fokhagymás libacomb Hozzávalók: négy kisebb libacomb, egy kanál zsír, só, egy fej vöröshagyma, 2-3 gerezd fokhagyma, törött fekete bors, majoránna, paradicsomszósz egy kanállal. Készítés: A libacombokat megsózzuk, megborsozzuk, majoránnával meghintjük és forró zsírban minden oldalát kissé átpirítjuk, majd egy lábosban félretesszük. A zsírban, amelyben a libacomb sült, megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, a szétzúzott fokhagymát és ráöntjük a combokra. Teszünk még rá egy kanálka paradicsompürét, és mindig kevés vizet aláöntve, fedő alatt, saját zsírjával locsolgatva és néha megforgatva puhára sütjük. Ekkor a fedőt levesszük és most már pirosra sütjük. Borban párolt káposztával tálaljuk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crystal Posted Április 4, 2005 Author Share Posted Április 4, 2005 Aszalt szilvás csirkemell Hozzávalók: 2 szép csirkemell, 20 szem vörösborban főtt aszalt szilva, 1 db tojás, 3-4 evőkanál liszt, 1 dl tej, 2 szem összetört szegfűszeg, 1 evőkanál sós mogyoró (vagy mandula), ízlés szerint só és törött fehér bors. Elkészítése: A csirkemelleket úgy csontozzuk ki, hogy 4 tömör húsdarabot kapjunk. A fél csirkemelleket húskalapáccsal kissé kiverjük. Ügyeljünk arra, hogy a hús ne szakadjon el, hogy tölthető legyen. Az aszalt szilvát lecsöpögtetjük, kimagozzuk, és a mag helyére darált sós mogyorót teszünk. Az éles, hegyes késsel felszúrt csirkemell darabba 5 szem töltött szilvát teszünk, majd a nyílást hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük. A tojást habosra verjük, és a szegfűszeggel, a borssal megfűszerezzük. 1 dl vörösboros szilvalevet hozzáöntünk, és annyi liszttel keverjük össze, hogy a szokásos palacsintatészta sűrűségű masszát kapjuk belőle. A megtöltött húsdarabokat megsózzuk, ezután lisztbe és a tésztába mártva 170 fokra felforrósított olajban 8-10 perc alatt szép pirosasbarnára megsütjük. A lecsöpögtetett szilvás csirkemellet párolt rizzsel tálaljuk. Kissé munkaigényes, de igazi különlegesség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crystal Posted Április 4, 2005 Author Share Posted Április 4, 2005 Barackos csirkemell Hozzávalók: 2 kicsi (vagy 1 nagy) csirkemell, 2 nagy fej vöröshagyma, 8 szem érett sárgabarack, 5 dkg mandula (vagy 1 teáskanál mandulaaroma), 3 evőkanál olaj, 1 teáskanál currypor, 1-1 mokkáskanál őrölt fehér bors, chili (vagy csípős paprika), ízlés szerint cukor, só, csipet gyömbérpor. Elkészítés: A megtisztított vöröshagymát finomra metélem, és forró olajon sárgára fonnyasztom. Megsózom, majd lepirítom a lebőrözött, kicsontozott és vékonyra szeletelt csirkemellet. Az olajból kivéve melegen tartom. A visszamaradt szaftra ráteszem a megmosott, kimagozott, feldarabolt sárgabarackot, megszórom a fűszerekkel, és addig párolom, míg a gyümölcslevet ereszt. Ezután hozzáadom a durvára darált mandulát (vagy az aromát), és jól összeforralom. Tűzálló tálra fektetem az elősütött csirkemellet, rákenem a barackos mártást és előmelegített, forró sütőben addig pirítom fedetlenül, míg szép barnáspiros lesz. Ügyelni kell arra, hogy meg ne égjen (a gyümölcstől és a cukortól hamar karamellizálódik)! Párolt rizzsel vagy szerecsendióval ízesített burgonyafánkkal kínálom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crystal Posted Április 4, 2005 Author Share Posted Április 4, 2005 Cukkínis csirke Hozzávalók: 2 kicsontozott csirkemell, vagy 4 comb (ki melyik részét szereti a csirkének), 2 közepes cukkini (kb. 20-25 cm hosszú) 1 doboz tejföl, 3 db sárga piros és zöldpaprika, 1 ágacska rozmaring (vagy 1/2 mokkáskanál szárított), só, fekete bors, fokhagyma, vöröshagyma, liszt, cukor 2 dl fehérbor Elkészítés: A csirkehúst kevés forró olajban elősütjük, majd egy olyan lábosba helyezzük, amelyben egy soron elfér. A cukkínit meghámozzuk, kb. fél centis körszeletekre, vágjuk és a hús tetejére, szórjuk. A paprikákat hosszúkás szeletekre vágjuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és rászórunk kb. két gerezd zúzott fokhagymát és egy fél fej apróra vágott vöröshagymát. Az egészet leöntjük a fehérborral, és a hús puhulásáig főzzük (a cukkíni félig pépes lesz). Ha megfőtt a hús, az egészet behabarjuk két evőkanál lisztből, a tejfölből és egy mokkáskanál cukorból álló habarással. Egyet rottyan, és kész. Körítésként főtt rizs ajánlható. Nagyon finom, a különleges ízét a rozmaring és a fehérbor duója adja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Október 27, 2005 Share Posted Október 27, 2005 Ananászos csirke Hozzávalók: 2 db csirkemell (kb. 1 kg) 1 doboz ananászkonzerv 0,2 dl tejföl 0,3 dl tejszín pici szerecsendió só vaj Elkészítés: A csirkemelleket szépen szeletekre vágod, majd olajban mindkét oldalát pirosra sütöd. Előkészítesz egy mélyebb jénai tálat, majd az alját kikened vajjal. Ezután a szeleteket belefekteted, mindegyik tetejére megy só és őrölt szerecsendió, ezután rakod bele a darabolt ananászt, majd ismét a husi következik, rá a só és a szerecsendió, majd az ananász. Ezt addit csinálod, amíg van hozzávalód. Ezután az ananász levét, a tejfölt és a tejszínt egy mély tálban összekevered, és az egészet a jénai tálba öntöd. Ezután, hogy még finomabb legyen, reszelhetsz sajtot a tetejére, de ezt el is hagyhatod. Majd lefóliázod, és 25 percig sütőben sütöd. Ezután leveszed a fóliát róla, kikapcsolod a sütőt és még vagy 10 percig bent hagyod a sütőben. Elég közepes lángon sütnöd. Rizzsel tálalod. Nagyon finom. Megjegyzés: Nem fogtok csalódni, isteni finom, de csak az csinálja meg, aki kedveli az édeskés ízt, mert a szerecsendió, az ananász és a tejszín eleve édes. Jó étvágyat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Október 27, 2005 Share Posted Október 27, 2005 Alufóliában sült fűszeres csirkecomb Hozzávalók: személyenként 1 egész csirkecomb olaj só fűszerek (alapvetően bazsalikom és majoranna, de mindenki az ízlése szerint variálhatja) Elkészítés: A csirkecombokat lebőrözzük, besózzuk - egy kicsit hagyhatjuk állni, hogy a só beszívódjon - és egy tepsiben sorban egymás mellé fektetjük. Csirkecombonként kb. 1 evőkanál étolajat és kevés vizet töltünk alájuk. Megszórjuk a fűszerekkel, alufóliával letakarjuk, majd sütőbe helyezzük, és 200 fokon a csirkecombok számától függően kb. 30-40 percet pároljuk. Amíg sül, az alufóliát ne vegyük le, és a combokat forgatni sem kell, az olajos gőzben nagyon puhák lesznek. Amikor a csirke puha, a fóliát levesszük, a fűszereket a combokra pirítjuk (kb. 4-5perc). Kísérletező kedvűek a csirkével együtt párolhatnak még zöldségféléket, fokhagymát, gombát. Köretnek hasonló módon elkészített petrezselymes burgonyát adhatunk mellé, az eljárás ugyanaz, mint a csirkénél. A burgonyát egyenletes vastagságú karikára vágjuk, szintén olajat, sót és petrzselymet (ha kell, egy kis vizet) teszünk rá, az egészet kézzel jól összeforgatjuk, tepsibe tesszük, és 200 fokon fólia alatt megpároljuk. A csirkét és a burgonyát egyszerre is elkészíthetjük két külön tepsiben, ha befér a sütőbe. Az egész ételegyütteshez valamilyen salátát (pl. fokhagymás uborkasalátát) még mindenképpen készítsünk. Megjegyzés: Viszonylag gyorsan kész és finom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Október 27, 2005 Share Posted Október 27, 2005 Borzas csirkemell Hozzávalók: 8 filézett csirkemell 50 dkg trappista sajt reszelve 1 nagy doboz tejföl 8 db tojás 8-10 gerezd fokhagyma só bors ételízesítő liszt Elkészítés: A melleket sózzuk, a felvert tojásokba sót, sajtot teszünk. A tefölt tálba öntjük, egy nyers tojást keverünk bele. Ételízesítőt, borsot, az apróra vágott fokhagymát belerakjuk, tálalásig hűtőben tartjuk. A csirkemelleket lisztbe, majd a sajtos tojásba forgatjuk, amit még egyszer megismétlünk, és forró olajban kisütjük. Ha kisült, a fokhagymás tejföllel meglocsoljuk, sajttal meghintjük, rizzsel tálaljuk. Megjegyzés: A fokhagymás tejfölt akár szósznak is lehet használni kethup vagy majonéz helyett sült burgonyához. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
grabo Posted Október 28, 2005 Share Posted Október 28, 2005 Itt egy másik: Ananászos currys csirke házilag gyorsan ! Hozzávalók 2 db csirkemell 1 doboz ananászkonzerv 3 dl tejszín curry olaj só, bors kiskanál liszt A megmosott csirkemelleket csíkokra vágjuk, olajon fehéredésig pirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a curry-t, majd a feldarabolt ananászt, átforgatjuk. Ezután megszórjuk liszttel, felengedjük tejszínnel és összeforraljuk. Párolt rizzsel tálaljuk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
foni62 Posted Október 28, 2005 Share Posted Október 28, 2005 Hú, de éhes lettem!! Hajnikáét holnap megcsinálom biztos nagyon finom lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Október 28, 2005 Share Posted Október 28, 2005 Csirke kapros-kukoricás-tejszínes mártásban Hozzávalók: 50 dkg csirkemellfilé, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 kis üveg vagy konzerv kukorica, 1 csomag friss vagy fagyasztott kapor, 3 dl főzőtejszín, bazsalikom, majoranna, ételízesítő, só, bors, olaj, köretnek rizs Elkészítés: Az apróra vágott hagymát egy nagy serpenyőben olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet, fűszerezzük bazsalikommal, majorannával, sóval, borssal, ételízesítővel. Lefedjük és megpároljuk. Ha a hús megpuhult, elfőzzük a levét. Ezután egy másik edénybe beleöntjük a tejszínt, beleszórjuk a kaprot, és egyszer megrottyantyjuk, majd hozzáadjuk a kukoricát és egy kis ételízesítőt, és újra megrottyantyjuk. Köretnek rizst készítünk. Tányérba kiszedjük a rizst, egy adag húst, és mindezt nyakonöntjük a mártással. Jó étvágyat hozzá! Megjegyzés: Ínycsiklandó finomság. Annak is javaslom, aki egyébként nem szereti a kaprot! Többeknél bevált! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Október 28, 2005 Share Posted Október 28, 2005 Én is naon éhes lettem csak 1baj van h főzni tudásom hagy kívánni valót maga után Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_goffy Posted Október 31, 2005 Share Posted Október 31, 2005 Hű ez naon konkrét lehet!Anyámnak betanítom!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
axis Posted Október 31, 2005 Share Posted Október 31, 2005 Együnk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wappl Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 (edited) Sajtszószos pulyka- vagy csirkemell zöldségekkel border='0' alt='user posted image' /> Hozzávalók személyenként: 20 dkg pulyka vagy csirkemellfilé valamilyen grill típusú fűszerkeverék legalább 2 fajta zöldség az alábbiak közül (mindegyikből egy maroknyi): csemegekukorica, spárga, bambuszrügy, kelbimbó. sajtszószpor (pl. Knorr) vagy dobozos holland mártás vagy csinálhatjuk házilag is rokfort és valamilyen más keménysajtból, pl. Cheddar vagy Emmentáli), tejfölből és fűszerekből, pl. bazsalikom, oregánó, fokhagyma. Elkészítés: A húst csíkokra vagy szeletbe vágjuk. Kevés olajban megsütjük némi grill fűszerrel. Félretesszük. Elkészítjük a sajtszószt vagy a zacskón / dobozon található leírás alapján vagy csak összekeverjük a sajtokat, a tejfölt és a fűszereket egy tálban és alacsony tuzön melegítjük, míg a sajt megolvad. A zöldségeket megfőzzük, ill. ha konzervet vagy előfőzöttet használunk, akkor csak lecsöpögtetjük, leöblítjük és vagy a szószba keverjük vagy a tálalóedényre helyezzük. A húst is bele lehet tenni, de én inkább külön szoktam tálalni. Az egész elsőre bonyolultnak látszik, pedig valójában nagyon könnyű elkészíeni. Módosította Augusztus 29, 2007 spirituell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 nagyon fini lehet, ha lesz időm, kipróbálom!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 egyszer főzetek ilyet muterommal, amúgy tök érdekes feljövök a gigára és megéhezek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 én folyton éhes vagyok... ha eszek, azért, ha nem eszek, azért ma pl még enm ettem semmit. és ez komoly... de most ne érzem éhesnek magam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wappl Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 érthető, hogy nem vagy éhes, mert a giga lefoglal de az ilyen étvágygerjesztő képek azért bezavarhatnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wappl Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 (edited) Csirkemell főherceg módra border='0' alt='user posted image' /> Hozzávalók 4 személyre: 8 szelet csirkemellfilé 8 db gomba 16 szál spárga 6 dl tejszín 1 csésze tömény húsleves, vagy 1 db húsleves kocka 3 cl konyak 3 cl whisky 3 tojás sárgája 10 dkg vaj só, liszt Elkészítés : A csirkemellszeleteket enyhén megsózzuk, lisztben megforgatjuk, és forró vajban azonnal kisütjük. Mellette a gombafejeket néhány percig sütjük, először kalappal lefelé, majd visszafordítjuk. Sütés közben húsleveslét adunk hozzá. Miután a hús kifehéredett, és megpirultak a szeletek, meglocsoljuk konyakkal és whiskyvel, majd flambírozzuk. Az alkoholnak teljesen ki kell égnie, különben a hús kesernyés lesz. Ráöntünk fél liter tejszínt, és addig rotyogtatjuk, míg – mint a kelt tészta – kavarás közben leválik az edény faláról. Félrehúzzuk a serpenyőt, hagyjuk a húst kicsit hűlni, ezután ráöntjük a megmaradt 1 dl tejszínnel simára kevert tojássárgákat. Vigyázat! Ne legyen túl forró az alapmártás, mert összekapja, csomóssá teszi a tojássárgákat. Módosította Augusztus 29, 2007 spirituell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
axis Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Ez biztos finom ugyan én még nem ettem! Citromos csirkesült Hozzávalók: # Egy csirkemell # Három zöldhagyma # Egy kisebb gyömbérgyökér # Két evõkanál szójamártás # Két evõkanál olaj # Egy kisebb zellergumó vagy szárított paszternák # Két evõkanál cherry # Egy zöldpaprika # Két citrom reszelt héja # Korianderlevél vagy fodros petrezselyem # Valamilyen zöldköret (borsó, zöldbab, saláta stb.) # Három gombafej, csíkokra vágva Elõkészítés: a csirkét kicsontozzuk, kockára vágjuk. A hagymát ujjnyi darabokra, a paprikát csíkokra vágjuk. A gyömbérgyökeret lereszeljük, a zellert szeletbe vágjuk (ha paszternákot használunk, azt negyed órán át áztatjuk). A cherryt, hagymát és gyömbért összekeverjük, a csirkét ebben a páclében marináljuk negyed órán át. Fõzés: a forró olajban megsütjük a zellert, a gombát és a zöldpaprikát. Hozzáadjuk a csirkét, amikor kis színt kapott, ráöntjük a marinádot is. Három perc után hozzáadjuk a szójamártást és a reszelt citromhéjat is. Tálaláskor a zöldségfélékkel, fodros petrezselyemmel és retekvirággal díszítjük. Az utóbbit úgy készítjük, hogy a piros retket a hegyesebbik élén virágot formázva bevagdossuk, majd jeges vízbe tesszük, s ettõl valósággal kinyílik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Január 22, 2006 Share Posted Január 22, 2006 (edited) Tejszínes-hagymás Csirkemell nos, elmész boltba, veszel tejszínes hagymás csirke alapot. husit, tejszínt, tejet,hagymát, paradicsomot miután megmostad a csirkemellett, és befűszerezted (só, bors, ilyesmi) 1 tepsibe, vagy tűzálló tálba fekteted. ráteszel a szeletekre karikára vágott hagymát, meg paradicsomot, de nem muszáj, ha nem akarod, de én így szeretem... kikevered az alapport tejszínnel, és tejjel (tudom, hogy nem ez vana papíron, de én így szoktam) rakhatsz bele több tejszínt, és pár deci tejet is, a husi mennyiségétől függően. pont annyinak kell majd lennie, hgoy ellepje a kekenyó a husit. bedobod a 200 fokra előmelegített sütőbe, és kb 20 percig sütöd majd megpapizod... én rizst szoktam köretnek csinálni, de ehetsz hozzá krumplipürét is akár, vagy sültkrumplit... ilyen lesz majd... Módosította Augusztus 29, 2007 spirituell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wappl Posted Február 2, 2006 Share Posted Február 2, 2006 Köszi ! Nagyon jó recept Kicsicsalád megnyalta utánna mind a 30 újját Még egy kicsit megbolondítottam egy kis sajtal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Február 2, 2006 Share Posted Február 2, 2006 örülök, hogy izlett!!! néha úgy csinálom, ogy csíkokra vágom a husit, megpirítom, vágok mellé 1 kis füstölt bacon-t hagyát, paradicsomot, és erre emgy rá a kekenyó...így is felettébb nagy élvezet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
*syl* Posted Január 30, 2007 Share Posted Január 30, 2007 (edited) Őszibarackos-tejszínes pulykamell hozzávalók: 1 kg pulykamell 30 dkg gépsonka 30 dkg sajt 1 csomag bacon szalonna 3 db húsleves kocka fél liter főzőtejszín 1 doboz őszibarackbefőtt Felszeleteled a pulykamellet,kiklopfolod,egy szelet pulykamellre jön egy szelet sonka,1 szelet sajt.Összegöngyölöd,körbetekered a bacon szalonnával,hústűvel rögzíted. Kevés olajat felforrósítasz egy edényben és a húsnak minden oldalát hirtelen átsütöd.A húst kiveszed,és a megmaradt zsiradékhoz hozzáöntesz kb 2 dl vizet,beledobod a húsleveskockákat,ha feloldódtak benne,akkor hozzáőntöd a tejszínt,és beledobálod a kockákra vágott őszibarackot,ez után visszateszed a husikat ebbe a trutyiba míg át nem fő rendesen. Én köretnek krumplipürét szoktam csinálni,amire reszelek sajtot és megpirítom picit a sütőben. Nagyon fincs,próbáljátok ki aztán írjátok ám meg,hogy ízlett Módosította Augusztus 29, 2007 spirituell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Január 30, 2007 Share Posted Január 30, 2007 Én nem vagyok egy főzőcskézős típus, de kinyomtatom és továbbítom az érintettnek. Az eredményről tájékoztatlak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millye Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 Ez egy igazi ínyenc kaja! Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
*syl* Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 nincs mit sokaknak gondot okoz benne az őszibarack (nem nagyon tudják elképzelni az édeset a sósban),ezt nyugodtan ki lehet hagyni belőle ha valakit zavar Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szanyu Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 Paprikáslisztes- csirkecomb Hozzávalók: 4 egész csirkecomb bőrösen 5 dkg füstölt reszelt sajt 2 dl tejföl 2 fej hagyma 4 gerezd fokhagyma 2 ek. liszt füstölt(bacon) szalonna só, bors, étolaj, pirospaprika A lisztet, paprikát, sót, borsot összekeverjük. A combokat bőrösen beleforgatjuk, és egymás mellé belehelyezzük egy kizsírozott tepsibe. A hagymát vékony karikákra vágjuk, rátesszük a húsra, erre jön a füstölt sajt, és erre a füstölt szalonna. Tejfölben elkeverjük az olajat, a maradék lisztet, a zúzott fokhagymát és rákenjük a tetejére. Fólia alatt sütjük 50'-ig kb., majd fóliát levéve még tovább sütjük. Rizzsel, krumplipürével, salátával egyaránt nagyon finom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
suse Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Szia *syl*, Én se vagyok az a kifejezett főzőcskézős ember, legtöbbször meghagyom a család női tagjainak ezt az elfoglaltságot. De ezt azért megpróbáltam megcsinálni, és több kevesebb sikerrel el is készült a kaja Kicsit sós lett, a "trutyi" is elég sok lett /azt elcsesztem :(/ de mindent egybevéve szerintem elsőre nem is olyan rossz a végeredmény. Egy fogással bővült a repertoár Thx. Az alapanyagok: http://kepfeltoltes.hu/070206/1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Göngyölés után: http://kepfeltoltes.hu/070206/6014820902_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Hírtelen sütés: http://kepfeltoltes.hu/070206/3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg "...míg át nem fő rendesen." http://kepfeltoltes.hu/070206/6037605274_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.