Jump to content
PirateClub.hu

System Mechanic Standard & Professional 25.0.0.16 Multilingual

coolink
 Share

Recommended Posts

System Mechanic Standard & Professional 25.0.0.16 Multilingual

SM-box-facing-right-1088%C3%971233.png
49MB

Standard és Professional verziók.
Mi az a System Mechanic Professional?
A System Mechanic Professional percek alatt automatikusan javítja és felgyorsítja a számítógépet. Tartalmazza az AntiVirus és AntiSpyware védelmet. Egy licenc minden számítógépéhez.
A System Mechanic Pro rendelkezik a System Mechanic összes funkciójával , valamint tartalmazza a System Shield , a Search and Recover és a DriveScrubber alkalmazásokat.
Rendszerszerelő szakember:
Blokkolja a rosszindulatú programokat
A minősített vírusirtó/kémprogram-elhárító fejlett, kétmotoros biztonság révén blokkolja a legújabb fenyegetéseket.
Védi a magánéletet
A katonai szintű adattörlési technológiával biztonságosan és véglegesen eltávolítja a legérzékenyebb fájlokat.
Visszaállítja az adatokat
Sok elveszett és véletlenül törölt fájlt visszaállít, beleértve a fényképeket, videókat és dokumentumokat.
Növeli a sebességet
Automatikusan növeli a CPU, a RAM és a merevlemez-erőforrások sebességét és elérhetőségét, amikor nagy igényű alkalmazásokat indít el a legsimább játék, szerkesztés és streamelés érdekében.
Problémák javítása
Több mint 30 000 különböző problémát talál és javít ki az iolo Labs™ intelligens élő frissítéseivel, hogy számítógépét stabilan és hibamentesen tartsa.
Eltávolítja a Bloatware-t
Azonosítja a nem kívánt indítási programokat, amelyek lelassítják az Ön tudta nélkül történő elindítását és futtatását.
Védi a magánéletet és a biztonságot
Biztonságosan törli az érzékeny böngészési előzményeket, és blokkolja a veszélyes rendszerváltozásokat, amelyek veszélyeztetik a sebességet és a stabilitást.
Felszabadítja az Internet sebességét
Automatikusan optimalizálja a Windows rejtett Internetbeállításait a gyorsabb letöltések, gyorsabb oldalbetöltések, kevesebb pufferelés, jobb videóminőség és gördülékenyebb játék érdekében.
Kitisztítja a rendetlenséget
Több mint 50 féle rejtett kéretlen fájlt távolít el, így értékes lemezterületet szabadít fel, és több helyet biztosít dokumentumai, filmjei, zenéi és fényképei számára.

https://katfile.com/h97lrsynv1nl/sysmec25.7z.html

jelszó:system

Share

• Jelenleg olvassa   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...