grabo Posted Október 27, 2005 Share Posted Október 27, 2005 A GTX1 jelzésű prototípust november elején állítják ki először Las Vegasban, a SEMA Show-n. A világ legnagyobb tuningkiállításán évek óta részt vesznek az autógyártók is, mivel ez kiváló alkalom egy-egy, picit vadabb külsejű, de szériagyártásba soha nem kerülő prototípus bemutatására. A GTX1 is ilyen: az alapokat láthatóan a Ford GT-től kölcsönözték, de a tető eltűnt, és az autó hátulja is alaposan megváltozott. A két ülés mögött ugyan meghagyták két keskeny szeletet az övvonal feletti felépítményből, így a sofőr és utasa megfelelő szélvédelmet élvezhet, de középen a hátsó motorháztető folytatódik. Erre a karosszériaelemre egy kis üvegablakot is elhelyeztek, ahol kilátszik egy kevés az autó kompresszoros V8-as motorjából, ahogy a Ferrarinál szokás. Mindehhez gyöngyházfényű narancssárga festés jár szürke csíkozással. Sajnos azt nem tudjuk biztosan, hogy a roadster belső felépítésében is különbözik-e a sorozatgyártású Ford GT-től, de állítólag a SEMA Show november elején esedékes megnyitója után többet is megtudhatunk az autóról. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_goffy Posted Október 31, 2005 Share Posted Október 31, 2005 Szerintem elmentem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morrison85 Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 Nem igazán vagyok Fordos, de ez a gép még nekem is nagyon bejön. Szivesen elfogadnám. Mellesleg az oldalamon van róla egy-két kép... http://morrison85.extra.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts