slbp Posted Augusztus 24, 2024 Share Posted Augusztus 24, 2024 Gabrielle Bruhle: A gályarab I-III. epub kalandregény Marino Marnelli, a velencei dózse törvénytelen fia daliás megjelenésű, hazájáért, apjáért, szerelméért rajong, s minden áldozatra kész. Tudják ezt ellensége is, s ezért apját megfosztják hatalmától, őt pedig gályarabságra küldik… Cselekmények , fordulatokkal jól megszerkesztett, figyelmet ébren tartó könyv. Néha -néha mesésen egyszerű cselekmény – de ettől bizarr és nagyon is olvasható könyv! Szeretem! Első könyv pipa!!! Kötelező olvasmányként a tizenéveseknek , a táblet és a számítógép helyett! Ha majd egyszer unokám lesz ez a könyv szerepelni fog a listán, amit ajánlok , esetleg felolvasok belőle! Tuti megszerethető evvel a könyvel az olvasás! Méltatlanul kevesen olvassák, köztük én is csak most találtam rá…………. Ajánlom, nem csak a molyoknak!!! https://mega.nz/file/4k0RzLwT#xOTgM6p4MJB7f9Nu-yJD0vaTlcXcVcSxYzd_VTGP7WQ 3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts