tlaci61 Posted Augusztus 11 Share Posted Augusztus 11 Sziasztok! Most töltöttem le a Jdownloader2-t. Segítséget szeretnék kérni, hogy tudok linket beilleszteni letöltésre? Köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisko2 Posted Augusztus 14 Share Posted Augusztus 14 On 8/11/2024 at 9:07 AM, tlaci61 said: Sziasztok! Most töltöttem le a Jdownloader2-t. Segítséget szeretnék kérni, hogy tudok linket beilleszteni letöltésre? Köszönöm. Szia.Először indítsd el a JD2-t,legyen benne bepipálva a vágólap figyelése,majd jelöld ki a linkeket,akár mindet is egyszerre.Ekkor elvileg a JD2 már magától hozzáadja a letöltési listához.Ha mégsem - és nekem újabban az első indítás után nem csinálja meg,csak utána - akkor bal alsó sarokban új link(ek) hozzáadása majd elemzés.Ezután már hozzáadja a linkeket a letöltési listához (vagy linkgyüjtöhöz),majd katt a letöltés inditására.A beállításoknál megadhatod,hogy mi legyen az alapértelmezett letöltési hely,illetve a letöltési listában jobb klikkre kattintva a linkre neállíthatod,hogy legyen e automatikus kicsomagolás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tlaci61 Posted Augusztus 15 Author Share Posted Augusztus 15 Köszönöm a segítséget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts