Jump to content
PirateClub.hu

Rob Thurman – Trickster Series

Recommended Posts

Rob Thurman – Trickster Series

N-vtelen4.jpg

Rob Thurman: Snakeskin (novella) (Trickster Series 0,5)

Megjelent: Kicking It Anthology
Kiadás éve: 2013

Rob Thurman: Trick of the Light (Trickster Series 1.)

covers-77976.jpg

Kiadó: Roc
Kiadás éve: 2009

Már látod... már nem... már történelem.

A világban léteznek démonok. Szörnyek. Lények, akik elrabolnák a lelkedet. Lehet, hogy éjjelente a takaró alá bújsz, és úgy teszel, mintha minden rendben volna a világgal, pedig tudod. Még ha nem is akarod beismerni...

Trixa Iktomi, a Las Vegas-i bár tulajdonosa információval üzletel. És egy olyan városban, ahol szentségtelen lények járják a neonéjszakát, az információ életet, vagy halált jelenthet. Nem mintha bármi személyes baja lenne a démonokkal. Pokolian szexik tudnak lenni, és remekül értesülnek a legfrissebb pletykákról. De emellett emberi lelkeket rabolnak, és a káoszban élősködnek. Ezért Trixának és barátainak időnként némi jó modorra kell tanítaniuk őket.

Amikor Trixa tudomást szerez az Élet Fénye nevű hatalmas ereklyéről, tudja, hogy megütötte a főnyereményt. Mindkét oldal – az angyal és a démon – bármit megadna érte. De előbb meg kell találnia. És miközben a Menny és a Pokol apokaliptikus összecsapásra készül, Trixának el kell döntenie, hogy kihez hűséges - és miért hajlandó harcolni. Mert az ő világában, ha a rossz oldalra állsz, nem csak az életeddel fizetsz...

Rob Thurman – Talking Trash (novella) (Trickster Series 1,5.)

Megjelent: Silver and Salt Anthology
Kiadás éve: 2014

Rob Thurman: The Grimrose Path (Trickster Series 2.)

covers-129848.jpg

Kiadó: Roc
Kiadás éve: 2019

„Néztem a vérrel bevont fémet – olyan sok vér volt rajta –, ugyanolyan színű, mint a legsötétebb bíborvörös rózsa. Én ezt tettem semmissé. Helyrehoztam ezt az egészet. És szeretném látni azt a szemétládát, aki azt hitte, hogy megállíthat.”

Trixa Iktomi bártulajdonos tudja, hogy a fény és a sötétség embertelen teremtményei járják Las Vegast – különösen, mivel ő maga is több mint ember. Épp most keresték meg egy szokatlan ajánlattal. Egy rejtélyes lélny hat hónap alatt csaknem ezer démont mészárolt le. És a gyilkolás nem fog véget érni, hacsak Trixa és a barátai nem szállnak harcba…

Formátum: epub – mobi – pdf

Méret: 6,80 MB

https://data.hu/get/14096632/Rob_Thurman_-_Trickster_Series.zip

• Like 1
  • Thanks 1

Share

• Jelenleg olvassa   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...