Jump to content
PirateClub.hu

Renáta W. Müller könyvei

Recommended Posts

MTA3MjEwOQ.jpg

Könyv címe: Renáta W. Müller - Perzselő tűz (Éden 2.)

Kiadás dátuma: 2023

Formátum: epub

A gondviselés továbbra sem bánik kesztyűs kézzel Avalon Bloommal. Épp csak rálelt elveszettnek hitt családjára, és megízlelte a testi szerelem örömeit, máris a Thetoriszi uralkodócsaládok véres hatalmi harcának kellős közepén találja magát.

Lord Azrael a Maddeneknek tett hűségesküje és Avalon iránti izzó szerelme hálójában vergődik, ám az egykor elesett leány erős nővé érik, és képes kezébe venni és irányítani saját sorsát.

Vajon merre billen a mérleg nyelve, ha kiderül, hogy Carys Olsen, Azrael öntörvényű húga közelebb áll a sármos ellenséghez, mint az kívánatos lenne?

A Perzselő tűz második része izgalmas és érzéki utazásra viszi olvasóit Thetorisz és Mandalore varázsos világába.

Spoiler
https://data.hu/get/14060509/Renata_W._Muller_-_Perzselo_tuz_Eden_2..epub?pid=2456256284

• Like 4
  • Thanks 6
  • Upvote 1

• 7 months later...

Renáta W. Müller: TestVÉR 1  (Testvér 1.)  pdf,epub,mobi  romantikus

image.jpeg

„Egyszer olvastam egy idézetet: A sors gondoskodik róla, hogy ki lépjen az életedbe, te pedig eldöntheted, hogy ki maradjon… Baromság! Én határozottan úgy érzem, hogy velem a végzet gonosz játékot űz, gyerekkorom óta. Amikor a Hailey ikrek berobbantak az életembe, fenekestül felforgatták azt, az egekbe emeltek, hogy aztán a szakadék legmélyére taszítsanak. River imádnivaló, szexi antropológus, született sármőr, míg Jamie, aspergeres komputerzseni, közösségbe beilleszkedni képtelen különc. Nincs még két annyira különböző ember, mint ez a két férfi, mégis ők a végzetem. A mámor és a reményvesztettség, a boldogság és bánat forrásai egyben.
Hannah Logan vagyok. A lány, aki kétszer szeretett életében, és aki egy feloldhatatlannak látszó dilemma előtt áll.”

A ’TestVÉR’ modern, szenvedélyes, erotikával fűtött regény, Renáta W. Müller harmadik könyve.

Renáta W. Müller: TestVÉR 2  (Testvér 2.)  pdf 

image.jpeg

„A csajok és Sven egész reggel azzal húztak, hogy képtelen vagyok letörölni a kielégült, álmodozó vigyort a képemről. Lehet benne valami! A mami hála az égnek szépen felépült, az üzlet jól megy, szeretem a munkámat, és a világ legboldogabb felesége vagyok. Mégis miért ne vigyorognék? Az életem végre egyenesben.”
Ezek Hannah Logan utolsó gondolatai, mielőtt életét ismét eluralja a káosz.
Békés, bonyodalmaktól mentes élet? Felejtsd el, Hannah Logan! Neked valami egészen más lett megírva.

https://mega.nz/file/U58zVBhT#UTKdwfMLORv5N0q09tPFSetKbMo0n4KPR6yLJVl9RDE

• Like 2
  • Thanks 2

1. Renáta W. Müller Függőségben 1. 87% (Függőségben)  pdf,epub,mobi  romantikus

image.jpeg

Nathaniel Cruz már akkor belebolondult Alexis Woodville-be, amikor a lány a gimnáziumban egy szerencsétlen baleset folytán, fejen találta őt egy focilabdával. A cserfes, vörös hajú, szó szerint levette a fiút lábáról. Egyikük sem sejtette, hogy a spontán vonzalom életre szóló bilincset tesz majd a szívükre. De katasztrofális időzítés és egy buta véletlen hosszú időre elszakítja őket egymástól.
Évekkel később Nathaniel a világhírű football sztár csillogónak látszó életét éli, szívében azonban még mindig megszállottja Alexisnek. A régóta eltitkolt vágyak a felszínre törnek, ám hiába tombol közöttük a szenvedély, a féltékenység és birtokolni vágyás megint szétválasztja őket.
Amikor útjaik később újra keresztezik egymást, hatalmas dilemma előtt állnak. Követve a szívük vágyát, megadják-e magukat az oly régóta elnyomott szenvedélynek, vagy feláldozzák a szerelmet a felelősségtudat oltárán.
Ez Alexis és Nathaniel érzéki, szenvedélyes története. Remélem annyira élvezitek majd olvasni, mint amennyire én az írást élveztem!

https://mega.nz/file/BhtimBzD#9PmmGa5xzWqgamw_OORYrsHLtMYW8_DGfnIYmpT9yGc

• Like 3
  • Thanks 1

1. Renáta W. Müller: A védelmező (A védelmező)  pdf,epub  romantikus

image.jpeg

Egy régi mondás szerint senki sem választhatja meg a családját. Raven Bertone sem tehetett róla, hogy az Egyesült Államok keleti partjának legbefolyásosabb maffia dinasztiájába született. Amikor egy rivális család bosszúszomjas tagjai az életére törnek, azt is meg kell tanulnia, hogy a szülők és nagyszülők hibáiért gyakran a gyerekek fizetik meg az árat…

Raven egy dologra megesküszik magában: soha, de soha nem kezd olyan férfival, akinek a leghalványabb köze is van az alvilághoz. Francba a sármos, szexi rosszfiúkkal. Éljenek a szende, szolid könyvmolyok!

De a fogadalmak azért vannak, hogy megszegjük őket, így amikor a lány életébe erotikus forgószélként berobban az egyetem sármos drogkereskedője, Rafe Harlan, Raven megadja magát a kísértésnek. A férfi nem csak a bizalmát, a szívét is elnyeri, majd mikor azt apró darabokra töri, szétválnak útjaik. De nem örökre…

Évekkel később, amikor a maffia újra Raven életére tör, és menekülnie kell, a sors fintora, hogy pont annak a kezébe kerül a biztonsága, aki egyszer már darabokra morzsolta a szívét, és a sárba taposta a bizalmát.

2. Renáta W. Müller: Alessandro

image.jpeg

„La famiglia è sacra.” A család szent – ismételgette nekünk apám, amikor még gyerekek voltunk, és én eszerint éltem az életem, mióta az eszemet tudom.
Később aztán megtanultam még valami fontosat.
La famiglia è sacra ma lo è anche l’amore. A család szent, de a szerelem is az.
Csakhogy nem lehetett az enyém mind a kettő. Elsőszülött fiúként választanom kellet a család iránti lojalitás és a szerelem között, és én meghoztam a döntésemet.
Éveken át szilárdan hittem benne, hogy helyesen határoztam, aztán történt valami, ami kihúzta a lábam alól a talajt, és most már nem vagyok biztos semmiben…

Az Alessandro, A védelmező c. maffiaregény folytatása, melyben az olvasó Sandro Bertone történetét ismerheti meg.

3. Renáta W. Müller: Cristiano

image.jpeg

„A maffia már csak ilyen; ha egyszer belépsz, örökre benne is maradsz. Nincs kiszállás.”
A Capo dei capi – a maffiavezér – legkisebb fiaként, Chrisnek a könnyebbik rész jutott. Míg bátyja vállát a vezéri pozíció örökösének a felelőssége nyomja, neki megmaradt az alvilági nőcsábász lezser szerepe. A jóképű, szabadszájú szoknyavadász a família és a nők kedvence. De a szexi külső kíméletlen harcost takar. Ha üzletre kerül a sor, Christ a Cosa Nostra leghalálosabb kezű harcosaként ismerik.
Ám amikor könnyelműsége egy szeretett személy életébe kerül, át kell értékelnie saját pozícióját a családon belül. Vajon az alvilág forrófejű vagánya meg meri hozni élete legtöbb bátorságot igénylő döntését? Hajlandó lesz feláldozni az agglegényéletet a felelősség oltárán?
A Cristiano a Védelmező c. maffia témájú sorozat harmadik kötete.

https://mega.nz/file/Q5VxDQDb#GtHdnGIXnCPloRlS6XO9djVngA0eO07FaJIJgobWORU

• Like 3
  • Thanks 2

Share

• Jelenleg olvassa   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...