grabo Posted Október 26, 2005 Share Posted Október 26, 2005 Elképzelhető, hogy a lassan készülő szupersportkocsit is felhasználják az Infiniti márka erősítésére. A GT-R, amelynek prototípusát néhány napja mutatták be a Tokióban, a tervek szerint 2007-ben érkezik, míg a Nissan luxusautóit felvonultató Infiniti márkát 2008-ig vezetik be világszerte. Az Infiniti már 1990 óta létezik Észak-Amerikában, de Japánban, Európában, Oroszországban és Kínában csak a következő évek során vezetik be a márkanevet. A Nissan Skyline GT-R utódja ezeken a piacokon nagyon sokat tehetne a luxusmárka hírnevének megalapozásáért, és Amerikában is nagyot lendíthetne az Infiniti szekerén. A végleges döntés persze még nem született meg, vagy ha igen, akkor mélyen hallgatnak róla a Nissan illetékesei, bár ez a GT-R-rel kapcsolatban nem nagy újdonság, hisz bár már két tanulmány-változat is napvilágot látott, a típus műszaki megoldásairól még mindig nem tudni semmit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadrag Posted Október 26, 2005 Share Posted Október 26, 2005 Valamennyire idézi is az R34 formáját, de szerintem nem lett túl szép. Gondolom azé mehet rendesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Április 22, 2006 Share Posted Április 22, 2006 Én 1 részről szeretem az Infinitiket mert elég YO vasak, másrészről viszont QQQQQrvára útálom őket. A Nissan-nak volt annyi esze, h az egész Skyline project-et kidobta a kukába és inkább elővette az Infiniti project-et. Remélem megjön az esze a vezetőségnek és nagyongyorsan előveszik a szekrény aljáról a Skyline projectet!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheephear Posted Május 6, 2006 Share Posted Május 6, 2006 Szerintem abszolút sárba tiporták a Skyline-t ezzel az Infinty másolattal. Nem csúnya, de nem is Skyline. Ebben a formában jobban el bítam volna képzelni az új Nissant. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Május 6, 2006 Share Posted Május 6, 2006 Pffff, ez..ez..ez... nem találok szavakat! Gyönyörű. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Május 6, 2006 Share Posted Május 6, 2006 Ezt már láttam egy újságban pöpec kis járgány Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 tudnak a japánok... az kben igaz, hogy vmi olyan hülyeséget tettek bele, hogy hibaüzenetet ír ki, ha nem gyári felnivel használod? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts