JarvanIV Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Tudtok olyan programot lehetőleg amely tud is magyarul amelyik ki tudja kapcsolni az onedrive dolgot teljesen, és pl. azt is hogy ne a sajátgép/felhasználó/OneDrive/dokumentumok -ba tegye a mentett dokumentumaimat vagy a letöltött cuccaimat ugyan itt a download-ba? Elég idegesítő hogy a w11 önkényes az ilyen szolgáltatásokban és elvoltam rég azzal hogy mindent a gépemre mentettem nem kell nekem felhő meg ilyesmi. A segítséget nagyon szépen meg köszönném! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOKROSLALA Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Rendszer telepítéskor kell kiválasztani hová mentsen. Egyébként a feladat kezelőben kilehet kapcsolno a onedrive-ot neinduljon a rendszerrel együtt. Vagy a onedrive beállításokban is belehet állítani. 4 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarvanIV Posted November 12, 2023 Author Share Posted November 12, 2023 Ki kapcsoltam rendszer telepítéskor, és a feladat kezelőben is tiltva van, hogy ne induljon a rendszerrel együtt, mégis a fent írt helyre ment minden sz@rt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts