Jump to content
PirateClub.hu

Panyik Gáborné dr. - Pálinkafőzés


Recommended Posts

Panyik Gáborné dr. - Pálinkafőzés

b2d776fbbc89b42b320026ddfd9df801.jpg

Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára.
Jelenleg Magyarországon – jövedéki szempontból – három, eltérő típusú pálinkafőzési mód létezik: a bérfőzés és a kereskedelmi főzés, valamint az ún. házi párlatkészítés.
Könyvünkben ismertetjük azokat az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, amelyek ismerete elengedhetetlen a pálinkafőzéshez. pdf 15mb

https://data.hu/get/13894165/PALINKAPDF.zip

 

 

 

  • Like 5
  • Thanks 15
Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...