franek62 Posted Július 30, 2022 Share Posted Július 30, 2022 Mária Hajková - Édeskönyv Háziasszonyaink -elsősorban a fiatalok- meg akarják tanulni a tésztás ételek elkészítésének csínját-bínját. Ennek feltétele, hogy a főtt, sült, zsírban sült tészták, különféle felfújtak, pudingok, krémek, fagylaltok és sütés nélkül készített édességek pontos receptje mindíg kéznél legyen. Miért oly kedveltek a tészták? A tésztás ételek változatossá teszik a család étrendjét, a tejjel készült különféle pudingok, krémek jól kiegészítik a gyermekek kosztját, a sós és édes sütemények a vendéglátás bevált kiegészítői. Az étrendbe iktatott tésztás ételek bizonyos mértékben csökkentik a konyhára fordított kiadások összegét. Nem utolsó sorban pedig éppen az édes tészták készítése bizonyítja leghatásosabban a háziasszonyok szakácsművészetét. pdf 120mb https://data.hu/get/13377060/EDESKONYVPDF.zip 3 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
franek62 Posted December 5, 2024 Author Share Posted December 5, 2024 Mária Hajková - Mit főzzünk burgonyából? pdf 12mb 1989 https://data.hu/get/14416687/BURGPDF.zip 4 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts