kiscipo Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 Hi. Álltalam készített képek. Nem linkelem be egyesével. Nézegessétek meg itt. Ha esz új, azt bedobom ide a fórumba http://kiscipodesign.atw.hu/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscipo Posted Július 29, 2007 Author Share Posted Július 29, 2007 Legújabb alkotásom (hogy egyedien írjam ki, hogy éppen mit hallgatok ) Ja az eddigiek még mindíg megtalálhatók a http://www.kiscipodesign.atw.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 Jó, csak a szövegmező olyan uncsi. Látom bejön ez a karcos brush, de azért nem kellene ennyi képre rányomni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscipo Posted Július 29, 2007 Author Share Posted Július 29, 2007 A szövegmező nekem se teccik, de az azért ilyen, mert még nem jöttem rá, hogy hogyan lehet változtatni a szövegszint, mivel azt a playbar teszi rá. A karcos brush meg a kedvencem. Tudom sok képen használom. Néha mást is kéne alkalmazni :D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casti Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 Jujj.Nagyon királyak a képek.Azt megkérdezhetem, hogy azt a Kentucky Pub Fun Club-os képet mivel csináltad?Vagyis hogy egy olyan házat mint ami képen van mivel lehet összehozni.Bár sejtem, hogy nem nagyon lehet más a 3D MAX-n kívül, de lehet, hogy tévedem?Előre is köszi a választ.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscipo Posted Július 30, 2007 Author Share Posted Július 30, 2007 Casti. Köszi szépen és az maga a kocsma. Elmentem és lefotóztam, majd szerkesztettem a képet, hogy ne legyen olyan nyers Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 kiscipo ha nagyon szépen kérlek csinálsz nekem is ilyet!! amugy naon ütnek!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscipo Posted Január 21, 2008 Author Share Posted Január 21, 2008 Régebbi és újabb vegyesen (csak pár. A többi a honlapomon van még mindíg ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zozi™ Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 mintha ezeket a képeket már láttam volna valahol.... hmm.... de hol is? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscipo Posted Január 21, 2008 Author Share Posted Január 21, 2008 Az oldalamon esetleg... Vagy másik fórumon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 22, 2008 Share Posted Január 22, 2008 ez nagyon tetszik, ennek érdekelne a PSD-je, ha még megvan, és ha megosztanád Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscipo Posted Január 22, 2008 Author Share Posted Január 22, 2008 Köszi. Igazából az a baj, hogy ezt még tavaly csináltam és azóta volt egy gépváltás, mert a másik megadta magát. Ezt is a netről szedtem vissza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 okay, semmi gond Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zozi™ Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 itt is azt mondom hogy nagy! legyen kisebb!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscipo Posted Január 31, 2008 Author Share Posted Január 31, 2008 Alap kép: Módosított: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zozi™ Posted Január 31, 2008 Share Posted Január 31, 2008 nini ismerős kép! mintaha én is ezt tuningoltam volna fel... hmmm.. fasza (jahh hogy ugyanazon a versenyen indukltunk... ) :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokornyib Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Hello, nagyon jó képek! Nekem nagyon tetszenek! Én is próbálkozok photoshoppal, de nekem nem nagyon sikerül még valami jobbat csinálni. Azt szeretném megkérdezni, hogy tudsz-e segíteni valamiben? Nagyon tetszik egy lány és neki akartam ajándékba csinálni egy képet, vagyis az o képjébol valami nagyon jót, de nem sikerül, már kb 13 órát töltöttem vele. Valami olyasmire gondoltam angyalka, kivágás, keret, név, ...ilyesmik(nem kell mindegyik csak ötletek). A tiedi közül az elsonek nagyon tetszik a betütipusa. Remélem érted mire gondolok. ha segítenél akkor lécci írd ide a e-mail címedet a válaszokhoz és én majd elküldöm e-mail-ben a képet és a lány nevét. vagy küld el a címed a pokornyib@citromail.hu -ra és lécci írd oda hogy te vagy az a képszerkeszto akinek írtam. elöre köszi . hello és neked így tovább... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscipo Posted November 30, 2008 Author Share Posted November 30, 2008 Pár új sig: Csináltam másokat is, de most nincs kedvem előkeresni őket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts