JarvanIV Posted November 20, 2021 Share Posted November 20, 2021 Üdv mindenkinek! Malwarebytes régen nem volt rosz program, hatékonynak mondták. Most ujra elgondolkodtam hogy előfizetek egy hatékony kémprogi elleni védelemre, ti melyiket ajánlanátok? Még mindig a malwarebytest? vagy van esetleg ennél jobb is már? Megjegyzem, van Kaspersky, ez mellé szeretnék egyet... Már nem olyan pörgős a fórum, mint Pl 10 éve, de azért remélem kapok választ, hasznos választ, a remény hal meg utoljára! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarvanIV Posted November 20, 2021 Author Share Posted November 20, 2021 Hozzátenném, hogy az ilyen ranglistázásban nem bízok azok ált. meg vannak véve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BDaWe Posted November 20, 2021 Share Posted November 20, 2021 Minek kéne még egy védelem, ha már fut a Kaspersky? Bőven elég az. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarvanIV Posted November 20, 2021 Author Share Posted November 20, 2021 Ha elég lenne, nem kéne még egy... Tudnál esetleg ebben a témában érdemben nyilatkozni? Vagy esetleg valaki más tudna? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BDaWe Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 Érdemi nyilatkozatom az, hogy bárhol utánaolvasol, azt fogják javasolni, hogy két aktív védelmet ne futass egyszerre, mert összeakadhatnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarvanIV Posted November 22, 2021 Author Share Posted November 22, 2021 Igaz ez a vírus írtókra! Két vírus írtót egy gépen futtatni nem szabad, ezt én is tudom évek évtizedek óta! De kémprogram keresőkre nem igaz! De csak arra nem! Én azt hittem vagy olyan tapasztalt, hogy ezt tudod. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BDaWe Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 Ma már nem igazán van olyan, hogy csak vírusirtó, meg csak spyware védelem (tűzfal). Feltételezem, hogy Kasperskyből sem a sima antivírus verziót használod, hanem vagy az Internet Security-t vagy a Total Security-t. Az általad említett Malwarebytes is vírusirtó is egyben. Azaz ugyanazt tudja, mint minden másik védelem (értve ezalatt, hogy ugyanazt fedi le, nem feltétlen azt, hogy ugyanolyan jó). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarvanIV Posted November 23, 2021 Author Share Posted November 23, 2021 Igen, látom a malwarebytes vírus írtó is egyben, igazad van, és ha ez így van, akkor nem fér össze a kasperskyvel. Viszont ugy emlékszem, hogy régen, pár évvel ezelőtt, a malwarebytes csak kém program kereső volt, nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BDaWe Posted November 24, 2021 Share Posted November 24, 2021 Igen, nem egy sima vírusirtó volt régen. Kémprogram az talán túl leegyszerűsítő, én pl. arra emlékszem, hogy egy adware (random felbukkanó ablakokban hirdetések) eltávolítására használtam. De mára már nagyjából megszűnt ez az elkülönítés. Ha rákeresel a legjobb malware vagy spyware védelmekre, mindenhol olyan programokat ajánlanak, amik teljeskörű védelmet nyújtanak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarvanIV Posted November 24, 2021 Author Share Posted November 24, 2021 Hát így már más a történet! Le is szedtem a malwarebytest, mert jól belassította a rendszert. Akkor marad a Kaspersky... Köszönöm a tanácsokat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts