tibiole Posted Október 23, 2005 Share Posted Október 23, 2005 Készül az Audi A5-ös A kémfotókon látható öszvér állítólag a leendő kupé mechanikáját rejti. Az A5 néven emlegetett típus egyesek szerint a 2003-ban bemutatott Nuvolari tanulmányra hasonlít, de ebből a képeken nem sok látszik, hiszen a karosszéria felismerhetően egy A6-osról származik. Mindössze annyi tűnhet fel, hogy a tengelytáv valamivel rövidebb, valószínűleg ezt próbálták leplezni a sárvédőkre fabrikált műanyagdarabokkal. Ez a prototípus a hajtáslánc és a futómű tesztelésére szolgálhat addig, amíg a végleges karosszéria első próbapéldányai el nem készülnek. Úgy tudjuk, a feltételezett formai hasonlóság ellenére az A5-ös nem a Nuvolarihoz hasonló szupergyors kupé lesz, mert az A4-es és az A6-os szerkezeti elemeiből épül fel, és a motorválasztéka is ezekből a típusokból származhat. Ha igazak a pletykák, akkor a végleges A5-ös 2007 őszén mutatkozhat be legkorábban. További képek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
axis Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Hááát ez faja ecsém kiváncsi vagyok a véglgesre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Szerintem elég jól néz ki! Nekem nagyon bejön. A kémfotókon látható öszvér állítólag a leendő kupé mechanikáját rejti. Az A5 néven emlegetett típus egyesek szerint a 2003-ban bemutatott Nuvolari tanulmányra hasonlít, de ebből a képeken nem sok látszik, hiszen a karosszéria felismerhetően egy A6-osról származik. Mindössze annyi tűnhet fel, hogy a tengelytáv valamivel rövidebb, valószínűleg ezt próbálták leplezni a sárvédőkre fabrikált műanyagdarabokkal. Ez a prototípus a hajtáslánc és a futómű tesztelésére szolgálhat addig, amíg a végleges karosszéria első próbapéldányai el nem készülnek. Úgy tudjuk, a feltételezett formai hasonlóság ellenére az A5-ös nem a Nuvolarihoz hasonló szupergyors kupé lesz, mert az A4-es és az A6-os szerkezeti elemeiből épül fel, és a motorválasztéka is ezekből a típusokból származhat. Ha igazak a pletykák, akkor a végleges A5-ös 2007 őszén mutatkozhat be legkorábban. forrás: www.totalcar.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmatex Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Nekem is bejön feketében rendelek is egyet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
grabo Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Itt van pár windows háttér a kocsiról! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robee Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Nem rossz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts