Psychooo Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 Egyre több helyen hallom/olvasom, hogy ezeket divatzenekarnak tartják. Szal ha a válaszotok igen akkor indokoljátok is meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hundii Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 szeritnem 1ik se az ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 egyik se az!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 Szerintem viszont mindkettő az. (megindokolnám, ha a nemek is meglennének ) (bár tegyük hozzá, h. a Korn az én szememben kevésbé) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 Szerintem egyik sem az,ha azt nézzük,h mióta csinálják...Akkor még nem volt divat...De a Slipknot-nak az újabb dalait sem arra kell fogni,h a közönséghez szól leginkább...Hisz Corey hangja sem bírja örökké Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 Sztem nem!Bár én rapes vagyok KoRnt hallgatok néha.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josh87 Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 Egyik sem az. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
exet Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 Szeritem egyiksem az. A divatzene sztem naon nem innen indul. A TH meg a Nothx, inkább. Eleve a KoRn meg a SlipKnoT olyan dolgokról énekelnek aminek értelme van és róluk szól. Meg mikor még ők kezdték még divatzene sem volt. Ez a sz*rság is csak most jött be Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 Mondjuk én Rapet hallgatok de sztem nem divatossok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corso666 Posted Június 11, 2007 Share Posted Június 11, 2007 (edited) Nem a *** nem divat zene! nézz végig az utcán minden kis **** slipknotos poloba mászkál mer h az milyen menő h véres! én személy szerint mindkettöt szeretem de tény h divatzene! attol még jo Módosította Június 12, 2007 spirituell A fórumon tilos a káromkodás és egyéb sértő kifejezések használata! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Június 11, 2007 Share Posted Június 11, 2007 Az igaz h sok a Slipknotos csóka,de a Korn az biztos h nem divatzene..sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
php Posted Június 11, 2007 Share Posted Június 11, 2007 Én láttam már sok kornos és sklipnotos arcot, akiknek (első ránézésre) semmi közük nem volt ezekhez az együttesekhez, de ettől függetlenül szerintem se divatzenekarok, mert akik tényleg szeretik ezt a fajta zenét, azok nem azért szeretik mert jól van feldobva. Ellentétben például a Tokio Hotel- lel. Van egy kis különbség nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
antvi Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 Sziasztok! Én abszolút minden zenét meghallgatok, véletlenül találtam a Korn-ra, de sztem egyáltalán nem divat zene!!! Vannak dallamosabb, "lágyabb" zenéik, de alapjába véve naggggyon messze vannak a divattól. A párom szerint annyira zörög és üvölt és annyira "dallamtalan", hát egy divatzene meg pont arról szól, hogy jól a füledbe másszon. Meg ha jók az infóim, már nagyon régóta zenélnek, és télleg nem TH. A szövegekről nem tudok nyilatkozni, mivel az angolom kevés, h megértsem. kellemes napot! antvi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkati Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 tíz év múlva kiderül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 A Linkin Parkhoz képest még nem az,de ha megnézek egy modern klippet,vagy új számot hallok tőlük akkor már nem ezen a véleményen vagyok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Június 26, 2007 Share Posted Június 26, 2007 A Linkin Park nem divatt rock csak mostanában ,de amúgy egyik sem divat rock!Divat rock a TH meg a Kösz Nem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosad81 Posted Július 1, 2007 Share Posted Július 1, 2007 egyik se az, (mind2 nagy kedvencem) "mikor ők kezdték még nem volt divat zenekar ezt csak most találták ki"<-----ezzel a véleménnyerl értek 1et. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 A KoRn régi albumai nem voltak annyira "divatzenék" mint most. Head kilépése óta csak hanyatlik a zenekar. A SlipKnot meg egyszerűen primitív. "Kevés vagy, mint SlipKnot-ban a dallam" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 divat mind2 és mind 2 kakka. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bboss61 Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Hát sajnos a Slip. az az. Meg a kráta és filc. Krédöl of flit vagy mi a tököm ... Meg a TCS .... Zeneileg mind 0. De jók a pólóik ezért minden szar viseli. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Lehet, hogy a Slipknot nem a legigényesebb zene, de attól még lehet jó. És egyáltalán nem divatzene, az MTV megkérte őket, hogy írjanak rádióbarátibb számokat, erre megírták a Heretic Anthem-et. Csinál ilyet egy divat zenekar? A KoRn viszont tényleg nagyon süllyed Head kilépése óta. Amilyenek a mostani koncertjei... Borzasztó! Az a sok mellékzenész nagyon nemkéne oda, a háttérvokáltól meg feláll a szőr a hátamon. Kellett volna keresniük egy másik gitárost és kész. És a pólók: én nem látok gyakran Slipknotos pólós embert, inkább TH-sat ill. NT-set, de szerencsére úgy látom ezek is kezdenek már lemenni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boross12 Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 szerintem a korn az az Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie James Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Szomorú, hogy rengeteg ember ezekkel azonosítja a rock zenét. Szomorú, hogy rengeteg "rocker" ezekkel azonosítja a rock zenét, közben a többségük még nem is hallot Jimi Hendrixről, fogalma sincs, hogy a Led Zeppelint eszik-e, vagy isszák...és még sorolhatnám. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 A Linkin Park nem divatt rock csak mostanában na végre valaki ezt írta. a KoRn is csak mostanában,a Slipknotot ritkán hallgatom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted December 10, 2007 Author Share Posted December 10, 2007 Szomorú, hogy rengeteg ember ezekkel azonosítja a rock zenét. Szomorú, hogy rengeteg "rocker" ezekkel azonosítja a rock zenét, közben a többségük még nem is hallot Jimi Hendrixről, fogalma sincs, hogy a Led Zeppelint eszik-e, vagy isszák...és még sorolhatnám. Itt most nem az a lényeg, melyik az "igazi" rock, hanem hogy miért nevezik ezeket sokan divatnak. Bár ha belegondolok, van valami abban amit írtál. Ez a rész talán megmutatja, hogy miért divatozzák le ezeket a zenekarokat: "rengeteg "rocker" ezekkel azonosítja a rock zenét". Szal az a rengetek "rocker" csak ezeket ismeri, és ezeket hallgatja. Viszont a dalszövegeik nem olyanok mint pl a TCS-nek mostanság. Bár új kornt albumot nem is hallgattam meg, pedig meg van. Na mind1 =) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Akkor ne is hallgasd meg... 2-3 szám meghallgatása után repült a winchesteremről. Még a see you on the other sideot is alulmúlja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Hi! Szerintem egyik se az, mondjuk nem nagyon hallgatom őket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalsoul42 Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 sztem egyik se lenne az, de a sok tudatlan hülyegyerek aki azt se tudja miez a stílus elkezdett slipknot ill. korn meg stb. polókba keménykedni és emiatt nagyon sok ember számára divat lett mind2... egyébként egyiket se szeretem... am TH meg a no thx sztem 1általán rock pláne nem metal... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 a korn sztem inkább kezd gyengülni... régebbi számaik jók, de az újabbak már nem annyira Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zplleo Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 csupán egy rakás idióta maszkokban ugrálva gitárt csapkodnak a színpadon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts