sbxslade Posted Március 3, 2009 Share Posted Március 3, 2009 legalábbis reméli vagy úgy emlékszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Március 4, 2009 Share Posted Március 4, 2009 Én részeg voltam az első csoknál 14 voltam de ne röhögjetek Büszke lehetsz magadra...14 évesen részeg pfff. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m_zsolt Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 Tegnap történt meg az első csók. Nagyon jó volt és a lánynak is jó volt ez a fontos. Ja és a lány kapott le. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ESP Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 nekem tavaly nyáron...az első csók,az első sexel egybe kötve Jó volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 asszem 17 voltam, egy disco-ba egy ismeretlen csajjal, táncoltunk 1x csak lesmároltam párszor biggrin.gif, nem is nagyon emléxek mert jó részeg voltam... azóta se láttam, meg nem is tom ki volt az... Bár nem az első csók volt, de nekem most utoljára volt ilyen, hogy teljesen be voltam állva.. Remélem hogy nem volt rusnya :huh: wááá neee még mindig kiráz a hideg.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 4 éve volt az első csókom sacc per kábé . Én mindig attól féltem,hogy elrontom.De nem rontottam el, persze azóta sokat változott a gondolkodásom,és a " csókom íze ".. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kizi Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 kb 14évesen valamelyik rock fesztiválon voltam Tankcsapda koncerten jöt egy csaj és lekapott, aztán volt ott minden a koncert végéig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki89 Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 Hát nekem egy buszmegálloban volt anno KB 2 napja ,,jártunk,, Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 14voltam...átlagos volt am, de nagyonhosszú, és végig izgultam alatta xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesgyo Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 15 éves voltam, és koleszban történt, nagyon rossz volt, a csaj tiszta nyálasan csókolt életem legrosszabb csókja, wááá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 az az igazi szerintem sokan úgy kezdik. én is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricky95 Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 Nekem 2009.03.08 10:50 (vasárnap) nők napja után két nappal(asszem), kicsit esős idő volt, 13 évesen (ápr 18-án töltöttem a 14-et), egy ilyen volt játszótéren, a város szélén, ahol nem volt forgalom, szóval ilyen elhagyatott hely volt, nagyon jó volt , mind a kettőnknek az volt az első szóval azért kezdetleges volt, de csók volt Egy nálam egy évvel fiatalabb lánnyal, akivel már nem vagyok együtt, viszont jóban vagyunk. Ennyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FULL-MOON Posted Szeptember 3, 2009 Share Posted Szeptember 3, 2009 Fúú jó régen volt már asszem hatodikos lehettem, és egy nálam egy évvel fiatalabb lánnyal jártam aztán egyszer a szemébe néztem, és megcsókoltam egy hét múlva már annyira belejött a kiscsaj, hogy megszólalni nem tudtam, mert mindig a számon lógott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
M0sY Posted Szeptember 5, 2009 Share Posted Szeptember 5, 2009 Kicsit reszegen egy kirandulason :-D De sajnos nemsokra emlexem ugy 14-15lehettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvd9 Posted Szeptember 9, 2009 Share Posted Szeptember 9, 2009 háát ez nem igazán csok volt de azé elmondom: 6os voltam a csaj 7es és joba voltunk meg minden és puszi puszi de egyszer félrement és a nyakát találtam el XD fura volt de neki teccet de végü nem jöttünk össze ennek már vagy 2 éve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
noccikaa Posted Szeptember 9, 2009 Share Posted Szeptember 9, 2009 Hát én 12 éves voltam... üvegezés:D Aztán utána 14 évesen kaptam az első szerelmes csókot. (bár azóta már nagyon fejlett a teknikám..) 10 éves tapasztalatt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ESP Posted Szeptember 10, 2009 Share Posted Szeptember 10, 2009 Hát Nekem szombaton volt életem legjobb estéje....asszem meg találtam az Igazit És vele volt a a legjobb eddig...a többi csak ilyen...izé.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moo019 Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Pontosan szeptember 12-én kaptam az első csókomat az első barátomtól,első személyes talinkon (neten ismerkedtünk meg)És azóta is együtt vagyunk:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Hát igen tőlem kapta,de hogy mikor volt az első csók asszem év elején és hogy mien volt,szószerint befalt a szájával a csaj(nem Moo019 ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
..Rambo.. Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Szeptember 11 Nagyon jó volt, a csaj már tapasztalt volt, igaz hogy fogszabályzója volt de nem zavart Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nóca Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Hát... 17 évesen, 2 héttel szülinapom után, 2 hét járás után >.< akkoriban nagyon félénk voltam és nem mertem sose kezdeményezni, meg aztán élt bennem a macsó, szőke herceg fehér lovon álomkép... aztán elnyavalyogtam nagy bánatomat barátomnak, hogy azért nem ártana már megpróbálkozni vele^^ Mit ne mondjak, az első nagyon rossz volt xD fogas is, nyálas is... az utána való napon viszont már... Azóta is együtt vagyunk^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Hát olyan 14-15 éves lehettem, plusz-mínusz pár hónap ... inkább plusz Akkori barátnőm annyi volt, mint én, de jóval tapasztaltabb, minden téren .... aztán csók is megvolt ... szint lépés is, szóval volt kitől tanulni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
philly4life Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 nekem a csajnál volt az első csók:D és jó volt nagyon:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Aszem ezt én is megosztom.12 talán 13 éves lehettem.A csaj gimis volt de jóban voltam egy ismerősével.Elmentünk beszélgetni egy kicsit.A csaj berágott a pasijára mire lekapott.Hát köpni nyelni nem tudtam.A gyerek mondjuk utána iszonyat elvert, de megérte:) Végig olvastam ezt a topikot és elgondolkoztam.23 évesen itt vagyok és az első csókokat olvasom.Kinek mennyire volt jó vagy rossz.Viszont az ember belegondol hogy valakinél még nem történt meg és milyen izgalommal olvashat.Hát nekik mondom hogy ne izguljanak és essenek át rajta hamar.Utána a sex jön ahol jobban kell parázni:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nóca Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Utána a sex jön ahol jobban kell parázni:) Miért kéne parázni? Oké, a védekezésen maximum, de ha az illető eszénél van és nem pattog, hanem tényleg azzal fekszik le először, akivel együtt van és akit szeret, és mindketten tisztában vannak azzal, hogy ez az első, akkor nem hinném, hogy sértődés lenne abból, ha nem tökéletes az első alkalom. Sőt, még abból sem, ha a második, harmadik, vagy akár negyedik alkalom se egy egetrengető orgazmussal fejeződik be. A jó csók/petting/szex csak gyakorlás és hozzáállás kérdése. Persze, ez az én véleményem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Nekem pár hónappal a 16. születésnapom után. És nagyon jól sikerült, mert még mindig ugyanazzal a nénivel vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted Február 20, 2010 Share Posted Február 20, 2010 Hát igazából már nem nagyon emlékszem de biztos jó volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karr29 Posted Február 27, 2010 Share Posted Február 27, 2010 Hát nem tom de nekem cseresznye izűnek tünt vagy meggy ki tudja XD biztos a szájfény ami rám ragadt XD Na de most a h*lyeséget félre téve elég régen volt és igen éreztem azt az izet nos kb 13-14 évesen leheetett egy nálam 2 évvel idősebb lánnyal véletlenül össze cuppantunk és elég jó volt elsőre szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
euzkadi Posted Február 27, 2010 Share Posted Február 27, 2010 Hát skacok nekem 14 évesen volt az első . Az oszt társam oda jött és lekapott. meglepődtem de ha már így alakult gondoltam visszacsókolok.. Azt mondja jól csináltan ,csak kicsit gyorsan. Most 16 leszek 1 hónap mullva és hát a nyelves csókot sajna nem volt lehetőségem fejleszteni Csak a "szájrapuszit" De ami késik nem múlik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts