Bozont411 Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Nagyon jó volt, bár nagyon váratlan ,hintaágyon ülve kettesben szalonna sütés után ,amikor végre vettem a bátorságot h a hüvös miatt betakarjan és átkaroljam..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
komikAAA Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 14 évesen 8.os osztálykiránduláson.lentvoltunk tábortól vagy 200mre sötétben ilyen kis erdős részben 1 padon.egész nap elvoltunk már . aztán este csak elkezdtem poénkodni hogy " nemigazmár megint nem húztad fel a sliccem" és tök váratlanul szépen odanyul felhúzza..na hát maradjunk annyiban hogy 1 kicsit "feloldottam" és kb 1-2 órán keresztül lentvoltunk és smároltunk meg elvoltunk..amugy kb 10 osztálytársam meg a tanárok kerestek minket merre vagyunk..de szép volt sosem felejtem el:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
flynn Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 Az hagyjál, h életem első csókja milyen volt, ez már olvashattad, de 2-3napja, megint véletlen-e nem tudom, de úgy csókolt, mint akkor. rendesen beleremegtem. És azért volt remegős, mert hirtelen kapott le és nagyon vad volt:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 Az első tökéletes volt. Odamentem a közelébe, ő közelebb hajolt, és akkor megtörtént. Az ajkak összeértek, a nyelvek játszadoztak.... azt hittem meghalok az örömtől... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 nekem kb olyan 2 és fél hónapja volt meg az első csókom éppen együtt voltunk és az ágyon feküdtünk mikor megcsókolt azóta is együtt vagyunk és nagyon szeretem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingboy0801 Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Én egyszer egy buliba 13 évesen egy részeg csaj (akit ismertem) odajött hozzám és egyszerűen lesmárolt.Én meg persze nem löktem el hanem én is bele aftam apait anyait! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Westblade Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 nekem 14évesen voltfiú 15.. Érdekes volt mert először voltam pasiméknál fent(1hónap után) szülei sehol.."sajnos"az ágyára kellett üljek mert kicsi volt a szobácskája és szék sem volt.. leült mellém,beszélgettünk mosolyogtunk egymásra mint akik nem normálisak.Egyszer csak ledöntött és lesmárolt,meglepett mert azért kicsit félénk fiú .(Nem akartam lesmárolni előb én..féltem elijesztem). Életem legszebb délutánja következett...ő is először csókolózott,és én is. tapasztalatlanok voltunk.Áhh hát annyira tetszett a dolog nekünk hogy egész délután ágyon feküdtünk és csókolóztunk.nem mondom, állig nyálas voltam de nagyon jo volt. Mikor a szülei hazamentek kicsit bemutatott nekik,anyukájával beszéltem.Utánna uzsgyi szobába be. TV bekapcs(hangok[cuppogások és egyéb hangok] elnyomására szolgált) Folytattuk kb este 10 ig.Néha félbeszakítottuk ivás,evés,beszélgetés..azért ezután 1 hétre rá szakítottunk.De már lassan 1 éve van másik fiúm. Vele nagyon jó csókolózni meg más is jó Na ennyi lett volna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricsi555 Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 hát gyerekek, nekem talán 14-15 éves koromban történhetett... Barátokkal elmentünk sátorozni (3 srác 3 lány, 3 sátor... úgy volt, h én 1 sátorba negyedül, a 2 srác 1 sátorban, a 3 csaj 1 sátorban aztán gondolhatjátok... minden sátorban 2-en lettünk a végére... nekem ott volt az első csókom meg más is... nem nagyon hallogattam ^^) Azóta is azzal a lánnyal vagyok, csak már együtt élünk szerény kis Tatabányai házunkban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norca Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Én most 13 vagyok. Az első 6 évesen történt egy csajjal (kicsit hasonlított a normálisra, mivel mind2-en eléggé érettek voltunk. Már amennyire lehet egy 6 éves. NAh a lényeg az hogy a kerítés mellett cupp xD A csajjal osztálytársak s vagyunk és tavaly is smároltunk osztálykiránduláson, közben neki pasija volt Haverom meg ott ál. ÉS aznap volt a szülinapom. Ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CsErik Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Nekem 15 évesen a 14 éves barátnömmel nagyon jó volt első talinkon (igen neten ismerem meg...) egy máshoz hajltunk és lekapott... Azota ugyan már szakitotunk de akkor nagyon boldog voltam.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cracker_mark Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 egy szóval: nedves és ha emlékezetem nem csal, nálam is a csaj kezdeményezte, mert én nem mertem... a dolog érdekessége, h nem anyanyelvemen smároltam xD mert a csaj nem magyar állampolgár volt... (német, szép szőke...) ezt csináljátok utánam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HankMoody Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Egye fene én is leírom, de csak címszavakban! Kikötő; naplemente; tiszta vizesek vagyunk; csajszi 1 évvel fiatalabb, 13; én kezdeményeztem(nekem azért volt tököm:D); a leányzó meg úgy reszketett közben mint a nyárfalevél; ohne nyelv; jól sikerült,így utólag is. Pontosabban a csók kóser volt, a gáz inkább ott volt, h a babe szerelmes volt belém mint az állat, én meg nem szomjaztam különösképpen a lelki közelségét. De nem volt ám csúf, sőt! már azt hittétek, mi? hát ennyi, peace Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 hát gyerekek, nekem talán 14-15 éves koromban történhetett... Barátokkal elmentünk sátorozni (3 srác 3 lány, 3 sátor... úgy volt, h én 1 sátorba negyedül, a 2 srác 1 sátorban, a 3 csaj 1 sátorban aztán gondolhatjátok... minden sátorban 2-en lettünk a végére... nekem ott volt az első csókom meg más is... nem nagyon hallogattam ^^) Azóta is azzal a lánnyal vagyok, csak már együtt élünk szerény kis Tatabányai házunkban. Ez olyan édes történet volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Nekem se,pedig 18 éves vagyok! XD majdcsak megszán valaki... a hozzáállás tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaszna01 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Én 14 voltam az elsönél,egy olyan lányal akit nem szeretem vagy ilyenek...ezért elégé szar volt..nekem a második volt az igazii szép ,testremegös csók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Az gáz, ha részeg voltam, és még a csaj arcára sem emlékszem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiruka Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 ez első nem volt valami nagy szám,hazakísért a fiú és a ház előtt lesmárolt.nem jártunk utána,nem is tetszett,csak úgy megvolt.a második életem legjobb pillanata volt. volt egy fiú aki már régóta tetszett,(ő is hazakísért) és megkérdezte járunk-e,utána smaci stb.,azóta is együtt vagyunk.ez már több mint 2 éve volt,de még mindig ugyanolyan boldog vagyok mint akkor este Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hego Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 16 éves vagyok, de még nem csókolóztam. Félek tőle kicsit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 2 napja történt meg az első csók és nagyon élveztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolika007 Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 5 hónapja volt az ex barátnőmmel, már van új, és vele ma volt az első, am 14 vok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 13 vagyok és kb 2 hete volt. Nagyon izgultam előtte, de amikor láttam, hogy van lehetőség rá ki is használtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 Még nekem se volt és nem is tudom hogy mikor lessz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Silent Viper Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 Nem is volt olyan régen. Tegnap. Nem engedték ki a barátnőmet sétálni ígyhát elmentem eléjük. Dumáltunk kb. 1 órát.. egyszercsak kínos csend.. nézett a szemembe.. ekkor lekaptam. Nem bírtuk abbahagyni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hego Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 Még nekem se volt és nem is tudom hogy mikor lessz Én megfogadtam, hogy szakítok kocka életmódommal és az ezzel járó félelmeimmel amik meggátolnak az életben. Szóval irány élni Annyira üres minden körülöttem, hogy úgy érzem belepusztulok. És a BSD nem is férfias. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matee7 Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 most pénteken volt az elsőő^^ 14 vagyok háát ültünk a moziba kb a film felénél megfogtam a csaj kezét tök elvoltunk egy darabig aztán a szájába raktam egy popcornt, felém fordult és csatt:) nagyon jó volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Október 24, 2008 Share Posted Október 24, 2008 Az gáz, ha részeg voltam, és még a csaj arcára sem emlékszem? AZ NEMGYENGE LOOOL! Én csókom háát hogymondjam. Nagyonjóvolt aztán a csók továbbfajult... remélem értitek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 Tömören jó, picit gyors.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaJiKa Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 Húha.. én 13 évesen még fára másztam, asszem kicsit későn érő vagyok akkor Azt már inkább le sem írom hány évesen volt:) Mondjuk azért már eltelt jóóóóópár év azóta, de nem volt semmi extra, egy buliban történt, aztán nem volt semmi... ő akarta volna, én nem igazán. Azóta már volt jópár, de a legjobb a mostani barátommal (ha már más nem tökéletes.. ) Viszont 5 vagy 6 évesen volt egy kis élményem az ovis szerelmemmel, de nem csókoloztunk, csak bementünk a wc-be, és összeraktuk, amink van (persze csak hozzáérintéses szinten), abban a tudatban, h most sexeltünk:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Nekem tegnap volt az első(15 évesen) egy 19 éves lánnyal Hát és nagyon****** volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Hűűűűűűűűűűűűű torok222! Le a kalappal előtted, gratula! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts