DJ Logeen Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 A kérdés adott, írjátok le, hogy kinek milyen volt az első igazi csókja! Például hol, milyen helyzetbe....stb Kezdem én Nekem nem volt olyan régen, két éve 13 éves koromba. Az egész úgy kezdőtött, hogy kimentünk barátnőmmel a parkba, lassan 1 hónapja jártunk. Nem volt semmi komoly hiszen én 13 éves, ő pedig 12 éves volt, szép szőke hajjal... Na szoval, leültünk a padra és dumáltunk vagy fél órán keresztül, és akkor jött 1 kínos csönd.....és hirtelen lekapott hosszú volt, de az volt életem egyik legjobb érzése! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 húúúú, nekem írtóra emlékezetes volt. egy nálam jóval idősebb fiúval volt, bár szerintem így is tapasztalatlan volt. röviden és tömören: nyálas majdnem bekapta az egész számat, a húsos nyelve kitöltötte a számat, majdnem megfulladtam. és utána úgy néztem ki mint aki most evett meg egy érett, lucskos őszibarackot. a helyzet pedig az volt, hogy én kisebb voltam a fiúnál, és felálltam egy járdának a patkájára ő pedig lent volt, és akkor egymásnak estünk. felejthetetlen volt, és mikor már belejöttem, ismételni akartam. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 :lol: Aranyos Nekem harmadikba volt, bár nem nevezném igazinak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
badla Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 17 évesen egy templom mellett,késö este lekaptam a nöt,majd álló helyzetböl rögtön fekvö helyzetbe vágtuk magunkat felejthetö élmény volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
recko Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 13 éves voltam! a Balatonban... több száz ember előtt... egymás után 3X is!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ A tábori emlékek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tft Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 14 évesen egy discóba. A lányt félre hívbtan a tancból és rá cuppantam..... LOL De nagyon jó volt és még most is vele vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 14 évesen az ugyanilyen idős barátnőmmel... mentünk haza suliból és mikor elbucsuztunk akkor nem oda kaptam a puszit ahová számítottam Fú de jó érzés volt ...másnap mondta hogy anyukája végignézte az egészet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCAD Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 Egy forró nyári est, már egy kicsit bódult fejjel, félre hív egy csaj, elkezd beszélni és közben mered rám. Ezekután hirtelen lekap, és egy hosszú és forró csók lett belőle. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 már nemnagyon emlékszem de azthiszem a jánygyerek kapott le engem mert én ugy be voltam tojva hogy csak na Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko10 Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 nekem 13 éves koromban szilveszterkor egy lassú számra táncoltam a barátnőmmel és akkor csókolóztam először!!!Nagyon jó volt!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi-kapunk Posted Május 26, 2007 Share Posted Május 26, 2007 nagyon nem emléxem rá mert be voltam rúgva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Május 26, 2007 Share Posted Május 26, 2007 dvd-zés után ültünk egymás mellett és nem volt jobb dolgunk, de am jó volt, csak a csaj bekapta az egész számat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qrcy Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 én még nem cskolóztam 13 éves vagyok most majd talán vmikor Dzsointolok csak én nem 13 vok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 Nekem lassan 1 éve történt, 13 éves koromban... Nagyon érdekes történet és még most is beleremegek ha rá gondolok! (Csilla, ha ezt olvasod akkor bocsi ) Kint voltunk az orosházi Gyopárosfürdőn páran az osztályból, főleg lányok (köztük a barátnőm) és én. Hát egész nap eléggé közeledtünk egymáshoz... Aztán amikor a 2 méteres medencében voltunk (a szabadban), néztem hogy mennyivel jobban úszik nálam, meg hogy ő mennyire lebeg a vízen én meg elsüllyedek mint egy nyeletlen balta Akkor elhitettem magammal hogy milyen béna vagyok, és hogy mennyire nem megy az úszás. Ezért akkor elkezdte mondani, hogy "te is mennyi mindenben jobb vagy nálam... fizikából is, matekból is, capoeirázni is tudsz..." stbstb. Nem tudom még mit mondott, mert akkor és ott nagyon elérzékenyültem. A karomban tartottam, és hosszú csend következett. Azután pedig már mindketten tudtuk, hogy mit akar a másik... Elkezdtünk csókolózni Fantasztikus és feledhetetlen élmény volt, főleg hogy ilyen speciális körülmények között történt! Csak képzeljétek el. Egész más érzés vizesen csókolózni Az a szép, hogy vele még mindig együtt vagyok, már elmúlt egy éve! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekim Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 én nem emlékszem az elsőre sőt másodikra és így tovább viszont emlékszem olyanra amikor szerelmes voltam na az is felejhető de azé volt 1-2 nagyon jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danyi Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 Anno még negyedikes kormban, egy hatodikos csajjal Bementünk egy kamion alá, h senki ne lásson... De mindent összegezve jó volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiwarrior Posted Június 9, 2007 Share Posted Június 9, 2007 Nekem az első 15 éves koromba volt a 14 éves bnőmmel, második randin. Elköszönéskor meg akartam puszilni, de akkor elkapott a szájával a kis hamis Csak annyira emléxem h túl sok foga volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precus_92 Posted Június 9, 2007 Share Posted Június 9, 2007 7.-év végén. Szalonasütés volt az egyik havernál....Szúnyogok cserebogarak, szóval ien nem jó dolgok repkedtek körülöttünk. Az egyik csajjal (Lilla) gondoltunk egyet és bementünk. Leültünk a fotelre, én kimentem a konyhába és hoztam Ice-Teát. Megittuk és utána fogott és lenyomott a fotelra...nem nagyon tiltakoztam. Kb már 1 perce csináltuk amikor a többiek beléptek. Nagyon kínos volt... a többiek először csöndbe voltak aztán elkezdtek röhögni, aztán persze mi is. Ez volt az első igazi. Nem tudom hogyha nem szakítanak félbe meddig csináljuk még... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Június 11, 2007 Share Posted Június 11, 2007 Őszintén az első ilyen "csókszerű" próbálkozásokra már nem emlékszem, de amióta együttvagyok barátnőmmel a tőle kapott első csók örök élmény marad. A ceglédi vasútállomáson történt, amikor először találkoztam vele személyesen (igen én is interneten ismeretem meg barátnőmet... jóvanna ). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morris^X Posted Június 11, 2007 Share Posted Június 11, 2007 Ahogy itt olvastam,az első csók általában a lány jóvoltából történt meg Nem baj,nekem is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pippantomi Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 Hogy milyen is volt az első? Érdekes szitu. 16 évesen szóval igen csak későn történt. Összejöttem a csajjal aki osztálytársam is volt. Nagyon tepert már régóta nálam és persze közben pasija volt. Akkor megbeszéltük,h járunk dobta a csávót és semmi nem történt csak elvileg jártunk. Egy nap lehívtam magamhoz és nem kellett neki kétszer mondani. Felmentünk hozzám eldumálgattunk elvoltunk és egyszer csak a kanapén egymás mellett ülve találtuk magunkat és kínos csend. Nem fogjátok elhinni még azt is megdumáltuk,h csókolózni kéne. Igen ám de ki kezdje. Felajánlottam neki,h kezdje úgyis már tapasztaltabb volt mint én. De nem úgy ment az, elpirult és mondta,h ő nem meri. Mondom oké akkor én. Erre elkezdett tiltakozni,h ő fél nagyon és elfog pirulni nem akarja,h lássam. Mondom jó akkor hagyjuk. Erre ő megint tiltakozott,h nem nem mostmár megkell tenni. Eszébe jutott az az ötlet,h kapcsoljam le a villanyt és sötétben nem látom ahogy elpirul. Mondom jó. Lekapcsoltam a villanyt de még mindig nem történt semmi egy bő háromnegyed óráig. Elkezdett türelmetlenkedni. Végre átkaroltam a vállát és még egy tíz perc eltelt és lekaptam. Smárolunk egyszer csak félbeszakít és így szól:-Látod megy ez neked.-és folytattuk. Mindent összevetve az első csókóm jól sikerült, de elég béna voltam határozottság terén. Szerencsére azóta belejöttem rendesen és minden ok. A csókra szívesen emlékszem de a csajt dobtam két hét múlva mert megtetszett egy másik és két évig nem szóltunk egymáshoz emiatt főleg,h osztálytársak voltunk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyleka Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 nah megvolt életem első csókja de sajnos pont 1 nappal a 13 szülinapom után hát xd ... az ugy volt ha a csaj megtetszettt elhívtam a Cseke Tó-ra és velem jött 1 haverom a bandiKa.... és akkor 1 fal alatt áltunk ő elfordította a aspkám és azt mondta szeretlek ebből máér tudtam mit kell csinálni és hoppsz a nyelvem a szájába találtam csak kcisit beégtem mert beteg voltam és nyáladzóóttam de ő még akarta ráadásul nem is járok a cssajjal ez a pláne.... This is my first Kiss Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenki Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 Táborban... haver már befűzött vmi csajt, és ment éjszakázni, mondták h keresnek nekem is vkit... Aztán az én estém jobb lett mint spané Azóta is csak 1 csók volt jobb annál... Egy buliban, hótrészeg csaj, de gyönyörű kb 1 mp-s csók volt, utána letéptek róla, de felejthetetlen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
flynn Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 Én az elsőre inkább nem szeretnék emlékezni....! De azt elmesélem nektek a pasimmal milyen volt az első.... Erre valahogy nem lehet nem emlékezni !! Szóval nálunk van egy műv központ, ahol az emeleten van a könyvtár és ott van egy kis sötét zug székekkel... Baromira zavarban voltam és csak néztem vörös arccal a szemébe, arra járkált a takarító nő, a k. anyjába de ő hirtelen megcsókolt és már nem érdekelt semmi más !!! Soha nem találkoztam azóta és előtte olyan emberrel aki ilyen fantasztikusan tud csókolni.... Életem legjobb pillanata volt !!!!!!!!!!!!!!4 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 Hát elég cikis volt.A csaj aki a haverom barátnője volt.Egy szó nélkül lekapott.Mondjuk jó tömeg bunyó volt.A haver megütötte a csaját én a haveromat.10 perc múlva elmentünk sörözni egyett.Ki érti ez? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 Olyan...nem is tudom.. nyálas NAgyon jó volt, boldog voltam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 Nekem egy nagyon maradando elmeny van csok teren, az elozo baratnommel az elso csokunk. Ket es fel even keresztul szerencsetlenkedtunk az osszejovessel, kerulgettuk egymast, de nem mondtuk ki, aztan meguntam a benazast, /osztalytarsam amugy/ kerdeztem h tesi orat nem akarja-e ellogni. Ellogta. Tisztan emlekszek kb minden masodpercre. Allunk a termunk elott, becsongettek 10 perce, mondom menjunk le az alagsorba. Par lepes utan "Bakanccsal meg ugyse rugdaltak meg" odaleptem es lekaptam. Kegyetlen szarult smarolt, szetragta a szamat, de nem az volt a lenyeg hanem h vegre egyutt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Huu hát nem nagyon emléxem rá, 14-évesen volt diszkóba, K.O. voltam, nem volt maradandó emlék. Lekapott egy idősebb csaj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
master.89 Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 Hali Én 2005/2006 szilveszterekor láttam az egyik ismerős barátnőmet (Jó csaj) magába ácsorogni lennt a táncparketten és elhívtam táncolni.Ez kb 23:50 kor volt és 10 perc múlva pont éjfélkor lekapott.. Hááát mondom :) K jó volt... hihi üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pompyro Posted Április 14, 2008 Share Posted Április 14, 2008 Húú hát nekem oviban kezdődött ^^ 2 csajom volt egyszerre. 1 ik még írt nekem levelet is hogy a feleségem akar majd lenni, hogyha nagyok leszünk. Jóisvolt az . Aztán mégis a másik csaj adott ugymond szájrapuszit rendes csókig viszont várnom kellett 16. évemig de azt nem felejtem el . Dunapart napsütés meg 1 pad ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts