lawrence69 Posted Április 24, 2020 Share Posted Április 24, 2020 Sziasztok! Segítségre van szükségem, kérem, aki tud segíteni, mondjon valami okosat! A problémám a következő: MP3 zenéket hallgatok pendriveról autóban és előfordul, hogy egy egy track egyszercsak elromlik. Először mindig jól működik minden. Persze nem mindig ugyanazt a pendriveot hallgatom, több is van... cserélgetem őket, mint gondolom mindenki más is. Persze biztonságban érzem (éreztem) a zenéimet és aztán jön a meglepetés amikor ismét hallgatni szeretném a zenéket. egyes trackekben hiba van (csúszik, szétesk, megakad és folytatódik...). Mitől lehet ez, hiszen vigyázok a pendriveokra és kölcsönadva sincsenek, csak zene van rajtuk és semmi más. Szóval mitől van ez a hiba és hogy lehet kiküszöbölni stb...ebben kérem segítségeteket! Kösözönöm szépen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirusz1 Posted Április 29, 2020 Share Posted Április 29, 2020 Hello.más lejátszóba is ezt csinálja? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawrence69 Posted Április 30, 2020 Author Share Posted Április 30, 2020 23 órával ezelőtt, kirusz1 said: Hello.más lejátszóba is ezt csinálja? Szia Máshol nem hallgatom. A hibajelenség észlelése után le szoktam ellenőrizni, hogy tényleg elromlott-e a track, egy asztali számítógépen. Ott is dobja a hibát. Sajnos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirusz1 Posted Április 30, 2020 Share Posted Április 30, 2020 Lehet a pendrivvel van gond.rámásolás után kiprobáltad pl. a pcben? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolika80 Posted Május 2, 2020 Share Posted Május 2, 2020 töredezetségmentesités! ugyanolyan háttértár mint a winchester, néha nem árt egy kis töredezettségmentesités, na és persze alkalmanként formázni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawrence69 Posted Május 4, 2020 Author Share Posted Május 4, 2020 Sajnos ezeket mind kipróbáltam, végig jártam ezeket az utakat, eredménytelenül. Formáztam, töredezettségmentesítettem és nem csak egy pendrive-al, hanem mindnél előfordultak ezek a gondok. Most azt találtam ki, hogy írásvédetté tettem a filokat, hátha ez segít. Elméletileg ugye egy írásvédett filet nem lehet manipulálni... meglátom. Köszönöm a segítő szándékot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawrence69 Posted Szeptember 1, 2020 Author Share Posted Szeptember 1, 2020 Az írásvédettség eddig bejött! Sajnos csak eddig. A napokban ismét előjött a probléma, az írásvédett fileok is elromolhatnak., de mitől és miért?! Hogyan lehetne ezt kiküszöbölni? Ismét várom a segítő hozzászólásokat!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bordello Posted Szeptember 1, 2020 Share Posted Szeptember 1, 2020 probáld meg az egész pendrive-ot irásvédetté tenni USB Write Protect 2.0 http://nareshmdr.com.np/usb-write-protect/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anita4817 Posted Szeptember 6, 2020 Share Posted Szeptember 6, 2020 Szia. Én anno 2007 körül az audiograbbert használtam, cd-ről másoltam a gépre hiába volt mp3 fájl, hibaüzeneteket kaptam. Az audiograbber segített. Bár nem tudom engedi e pendrive-ra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Szeptember 15, 2020 Share Posted Szeptember 15, 2020 Nem lehet a lejátszó kap néha valami "fejlövést" ? Nem ismeri fel rendesen a teljes pendrive tartalmat vagy egynémely mp3-as kódolással nem tud 100%ig megbirkózni ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawrence69 Posted Szeptember 16, 2020 Author Share Posted Szeptember 16, 2020 Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a segítő hozzászólásokat. Voltam autohifiseknél is, de még csak nem is hallottak ilyen problémáról... A "néha fejlövés" nem áll meg mert maga a file romlik el., ha egyszer hibát észlel a lejátszó akkor utána ott mindig hibázik. Átrakva számítógépre ott is ugyanott a hiba, tehát a file romlik el. Eleinte mindig mindenütt hibátlanul működik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cserre Posted Október 18, 2020 Share Posted Október 18, 2020 Szia! Milyen rendszerre van formázva a pendrive? FAT, FAT32 vagy NTFS. Lehet hogy a lejátszód nem tudja kezelni. Formázd FAT-ra, vagy FAT32-re. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts