guru Posted Szeptember 13, 2006 Share Posted Szeptember 13, 2006 balhét is szerveztek? vagy csak annyi lenne belőle, mint mikor az ftc-sek Szolnokról hazafelé üzengettek, h "meccs" lenne a Reac-Újpest után, és nem volt ott senki a zöldek közül? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poetice Posted Szeptember 13, 2006 Share Posted Szeptember 13, 2006 (edited) Kispest-Újpestre is mondtak valamit, erre pár csicska volt, azokat meg a rendőrök elzavarták. Egy hármas balhé nem lett volna gyenge. Módosította Szeptember 13, 2006 Poetice Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Szeptember 13, 2006 Share Posted Szeptember 13, 2006 tényleg, igazad van, bocs, a Kispest-Újpest utánra igérgettek. De az nem akármi lett volna, ha ez a 3 tábor "találkozik" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Szeptember 13, 2006 Share Posted Szeptember 13, 2006 neeem nem balhezni megyunk ha megyunk, csak mint tudjatok a kecskemeti csapat is lila mezben jatszik es hat igy vmilyen szinten rokon klub megtanitanank nekik 1-2 rigmust meg hasonlok... ----------- arrol en is hallottam h a fagyisok uzentek huuu keszuljunk, mert most eljon az apokalipszis meg stb stb, de csak a nyalukat vertek. nem mintha annyira benne lennek, de azert megis. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Szeptember 16, 2006 Share Posted Szeptember 16, 2006 ezzel az érvvel akkor Békéscsabára is mehettek nem tudom, miért próbálnak meg keménykedni az ftc-sek, sztem azt is csak hirtelen felindulásból üzenték, minden meggondolás nélkül, azután, h kaptak kettőt Szolnokon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Szeptember 29, 2006 Share Posted Szeptember 29, 2006 hö! most neztem hiradot a tv2-ön, benne volt h: "tüntettek a fradi és az újpest szurkoloi..." ne zavarja mar őket h vagy 6 csapat szervezte az egeszet a roosevelt terre ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Szeptember 29, 2006 Share Posted Szeptember 29, 2006 de többek között ők is ott voltak, azt nem mondták, h csak ők lettek volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bombba Posted Október 1, 2006 Share Posted Október 1, 2006 Tegnap vagyis szeptember 30.án(szombat) voltam fradimecsen naon élveztem de sajnos nem tudtam eljutni a fradi szurkolókhoz!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zola8 Posted Október 1, 2006 Share Posted Október 1, 2006 Bírom ezt a Budapest központúságot. Mintha a fradikán meg az újpestkén kívül más csapat nem létezne. Hmm... már nem emlékszem melyik is lett tavalyi szezonban a bajnok, naná hogy egyik se. Manapság egyik sincs sehol. Éljen a DVSC. Hajrá Loki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Október 3, 2006 Share Posted Október 3, 2006 nah akkor leírom a gyengébb elméjüeknek is ez a téma nem a vidéki csapatról szól hanem melyik csapatott szereted jobban és van rá 2 lehetőség amit e nem tudsz felfogni azaz hogy ez a téma nem a lokidról szól, hanem e két csapatról.... ami annyit tesz hogy offoltál és ugyebár az off warn-t érdekel de vedd úgy most nem kapsz, de még1 off és igen és akkor jöhet hogy hajrá újpest.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Október 4, 2006 Share Posted Október 4, 2006 uvbull rules! tehat akkor most ugy van h vannak budapesti csapatok meg videken a loki? :bb: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Október 4, 2006 Share Posted Október 4, 2006 nem azért de a téma még mindig a fradiról és az újpestről szól én se megyek be egy loki témába és írok oda hogy az ute sokkal jobb mint a loki, vazz azért egy kis netikettet nem árt elolvasni és mivel akáűrhogy nézem a témától teljesen eltérőt írt így az offnak számít amiért warn jár bár kétlem hogy még1x írna ide... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Október 5, 2006 Share Posted Október 5, 2006 ilyenek után meg végképp nem egyébként ezek szerint az ellenfelek szurkolói is kíváncsiak az Újpestre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Október 5, 2006 Share Posted Október 5, 2006 hát hooogyne! a legmarkánsabb ellenfel mindenki számára! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Október 5, 2006 Share Posted Október 5, 2006 érdekes, h mennyien szavaztak az ftc-re, mégse írkál senki lehet h írni nem tudnak? v csak a képeket nézegetik? v divatdrukkerekről van szó, és ha már bele kellene mélyedni a témába, akkor gőzük sincs, h miről van szó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zola8 Posted Október 6, 2006 Share Posted Október 6, 2006 (edited) Na mégegyszer írtam . Hogy a kérdésre válaszoljak egyik csapatot sem szeretem jobban. Mind a kettó ugyanolyan . Amúgy meg ez a téma eléggé lila-fehér színben vírit. Módosította Október 6, 2006 zola8 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Október 6, 2006 Share Posted Október 6, 2006 most tehetek én róla hogy nem szól hozzá egy zöld se? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Október 7, 2006 Share Posted Október 7, 2006 osztalytarsam meselte h voltak fennt a kecskemet-fradi meccsen, es -ha jol emlekszem- a 40. perc környeken a fradistak egymast kezdtek el verni... most erre mit mondhatnek? jellemző! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Október 10, 2006 Share Posted Október 10, 2006 nekünk is csak üzengetni tudnak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Október 21, 2006 Share Posted Október 21, 2006 Ugy nez ki hibernaljuk a temat amig a fradi az nb2-ben szutykol.. Majd ha lesz az Újpest-fradi jotekonysagin remelem kinnt lesztek ti is! En kinnt leszek ha törik ha szakad, csak legyen maaaaaar! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Október 25, 2006 Share Posted Október 25, 2006 az a jótékonysági meccs lehet, h kupameccs lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0mb3r_ Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 Ferencváros!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Október 30, 2006 Share Posted Október 30, 2006 az mi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Október 30, 2006 Share Posted Október 30, 2006 beszíííívott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Október 30, 2006 Share Posted Október 30, 2006 sztem is, mert mindenfélét írkál különben az micsoda, amit írt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Október 30, 2006 Share Posted Október 30, 2006 minden idők legeredményesebb magyar focicsapata.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest g4ever Posted Október 30, 2006 Share Posted Október 30, 2006 mivan magyarországon van foci????????? nem is tudtam xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Október 30, 2006 Share Posted Október 30, 2006 tudod van foci magyarországon még azok ellenére is hogy az olyanok mint te aki naponta 20 órát töltenek a gép elött és gémelnek 100-al nemhogy kivonszolná a seggét a szabadra egy jó kis fociért... de sebaj fikázni könnyű... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Október 30, 2006 Share Posted Október 30, 2006 igaz, de azért sajnos a magyar focisták is tettek érte, h rossz véleménnyel legyenek róluk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
duracelbattery Posted Október 31, 2006 Share Posted Október 31, 2006 fradi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts