mcflay2 Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 Hajrá Fradi! Javult a focink,de még nagyon messze vagyunk az elittől. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 Az Újpesttől? Hat igen, messze. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 hát semmi bunda sem volt a meccsen, a szándékos könyöklésért akárhol kiállítanak egy játékost. és látszott, hogy Rajczi nem is nagyon volt felháborodva az ítéleten, ergo jogosnak találta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 Dr. Kovács Péter szavai: "Olyan érzésem van, mintha vettem volna egy kertet, amelybe szép palántákat ültettem, ápoltam, gondoztam, megvédtem a külső hatásoktól, jégesőtől, vihartól, parazitáktól, és mikor egyik reggel kimentem virágot szedni, láttam, hogy ellopták azokat. Így nem tudtam azt átadni azoknak, akiknek szántam. Mi nem vettük a virágokat, hanem neveltük, így elvesztésük sokkal jobban fáj, de egyben olyan eltökéltséget szült bennünk, amellyel ismételten nekifogunk még szebb virágok ültetéséhez, amelyekre természetesen még inkább fogunk vigyázni, és amelyeket még inkább meg fogunk védeni minden veszélytől és támadástól." Hogy kell-e ennél több magyarázat a bajnokság végkimenetelére... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 bocs de szerintem elfogult vagy, így minden egyes vereséget meg lehet magyarázni. nics ezen mit vitatkozni, a Loki nyerte a bajnokságot, nem mindíg a jobb csapat győz, ezért szép a foci. szerintem az Újpest nem bírja ha nagy teher van a vállukon, erről árulkodik az utolsó meccs is. Rajczi és Tóth Norbert nem bírták a feszültséget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RichárdFtc Posted Június 7, 2006 Share Posted Június 7, 2006 A kiállítás jogos volt! Bunda volt, de nem a meccs, hanem az összes meccse az újpestnek! Olyan érzésem volt, hogy a bírók és mindenki szinte kötelezi az utét, hogy bajnok legyen! pl: 8perces hosszabbítás több meccsen is, de az utolsó néhány meccsen nem bírták a feszültséget. a Lokinak nem kell selejtezőt játszania, tehát nagyobbak az esélyei a bl-ben! Mutassátok meg az uefa-kupában, ha tudtok valamit! Jövőre a FRADI lesz a bajnok!!! Hajrá FTC Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozmi91 Posted Június 8, 2006 Share Posted Június 8, 2006 Én igazából egyiket se szeretem, de mivel az apám nagy Újpest rajongó, az Újpestre szavaztam. De a magyar foci ritkán nézem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Június 11, 2006 Share Posted Június 11, 2006 A kiállítás jogos volt! Bunda volt, de nem a meccs, hanem az összes meccse az újpestnek! Olyan érzésem volt, hogy a bírók és mindenki szinte kötelezi az utét, hogy bajnok legyen! pl: 8perces hosszabbítás több meccsen is, de az utolsó néhány meccsen nem bírták a feszültséget. a Lokinak nem kell selejtezőt játszania, tehát nagyobbak az esélyei a bl-ben! Mutassátok meg az uefa-kupában, ha tudtok valamit! Jövőre a FRADI lesz a bajnok!!! Hajrá FTC Nem foglak es nem is akrlak meggyőzni arról h mert nincs igazad. Figyeljed mar lecci jobban ezt a magyar bajnokságot, és akkor talan leesik majd h mi a bunda es mi nem az. Ha semlegeskent nezned a meccseket biztos vagyok benne h mas lenne a véleményed! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RichárdFtc Posted Június 11, 2006 Share Posted Június 11, 2006 Éppen eleget tudok a magyar bajnokságról! Szerinted nem szándékos volt pl Rajczi könyöklése, hanem véletlenül állbavágta az ellenfelet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hores Posted Június 13, 2006 Share Posted Június 13, 2006 Nem akarok senkit sem bántani de Rajczi egy aljas kis féreg! Ugyanúgy mint Erős... HAJRÁ FRADI! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Június 13, 2006 Share Posted Június 13, 2006 (edited) Laza vagyok nem érdekel Módosította Január 30, 2007 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Június 13, 2006 Share Posted Június 13, 2006 Ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RichárdFtc Posted Június 16, 2006 Share Posted Június 16, 2006 nem úgy tűnik, mintha leszarnád! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Június 16, 2006 Share Posted Június 16, 2006 (edited) Nem akarok senkit sem bántani de Rajczi egy aljas kis féreg! Ugyanúgy mint Erős... HAJRÁ ÚJPEST! akkor ne mondj ilyeneket! köszi! <_< Módosította Június 16, 2006 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poetice Posted Június 26, 2006 Share Posted Június 26, 2006 Hajrá Magyar foci, hará lilák. Idén bajnokok leszünk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Június 26, 2006 Share Posted Június 26, 2006 Így legyen, de előtte az Uefa kupában kell vitézkednünk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petterson Posted Június 28, 2006 Share Posted Június 28, 2006 Debrecen!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RichárdFtc Posted Június 29, 2006 Share Posted Június 29, 2006 Tavaly is ezt mondtátok, hogy most bajnokok leszünk. Egyenlőre ti sem indulhattok, szóval ne nagyon reménykedjetek, max a másodosztályban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poetice Posted Június 29, 2006 Share Posted Június 29, 2006 (edited) Tavaly nyáron nem hiszem, hogy ezt mondtuk, ugyanis az 5-6. hely volt a reális helyezés. Módosította Január 30, 2007 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Június 30, 2006 Share Posted Június 30, 2006 :SAADASDASAD A helyzet az h az Újpestnek van miből visszafizetnie a kölcsönt, ellenben a fradival aki ismét 1 szerbbel próbál erősíteni! Azt hiszem h ettől csak a cívisvarosiak szanalmasabbak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Június 30, 2006 Share Posted Június 30, 2006 A Fradi egy bukott csapat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RichárdFtc Posted Július 1, 2006 Share Posted Július 1, 2006 Sikerül a pályázat és a Fradi megerősíti a keretét! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huntmas Posted Július 5, 2006 Share Posted Július 5, 2006 A következő bajnokságban a Fradi lesz a bajnok. És végre haradolódik a mostanában feldúzzadt UTE tábor. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poetice Posted Július 5, 2006 Share Posted Július 5, 2006 Hát nem tudom, mi edző mérkőzésen vagyon 500-an. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RichárdFtc Posted Július 19, 2006 Share Posted Július 19, 2006 újpest-vaduz 0-4!!!! Erre voltatok büszkék???:D:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balogh Posted Július 19, 2006 Share Posted Július 19, 2006 Hajrá MTK!!!!! Hajrá Rodenbücher!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Július 19, 2006 Share Posted Július 19, 2006 újpest-vaduz 0-4!!!! Erre voltatok büszkék???:D:D:D Hat ja, szégyenteljes vereség! Azért én rendes vagyok es sok sikert kivanok a fradinak a bajnokok ligaja selejtezokoreiben. Vagy uefa? A fene se tudja... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogabi Posted Július 20, 2006 Share Posted Július 20, 2006 DVSC. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RichárdFtc Posted Július 20, 2006 Share Posted Július 20, 2006 Egyik nap indulhat, a másik nap nem indulhat a Fradi az Nb1-ben! Eldönthetnék végre!!! EZ az egész egy kabaré és szégyen!!! Helyette jön ilyen Reac??? hát kik azok??? Tegnap Fradi-Honvéd 5-0!!! és a honvéd is első osztályú csapat, kicsit vicces Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poetice Posted Július 20, 2006 Share Posted Július 20, 2006 Hat ja, szégyenteljes vereség! Azért én rendes vagyok es sok sikert kivanok a fradinak a bajnokok ligaja selejtezokoreiben. Vagy uefa? A fene se tudja... Bár én úgy tudom, hogy kiemeltek, így nem kell a bl-ben selejtezőt játszaniuk. Egyik nap indulhat, a másik nap nem indulhat a Fradi az Nb1-ben! Eldönthetnék végre!!! EZ az egész egy kabaré és szégyen!!! Helyette jön ilyen Reac??? hát kik azok??? Tegnap Fradi-Honvéd 5-0!!! és a honvéd is első osztályú csapat, kicsit vicces Nem tudom, mi a bajod a Reaccal? Ők bent maradtak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts