Saha Posted Június 28, 2007 Share Posted Június 28, 2007 Kijelölték a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető zrt. háromtagú igazgatótanácsát. A testületben Berki Krisztián, a Fradi volt kapusa, Takács Tibor elnöki tanácsadó és Horváth Gábor HLSZ-elnök került be. Hármójuk közül legkésőbb pénteken választják meg a zrt. elnökét. Az edzőkérdéssel kapcsolatban a vezetők a szerdai sajtótájékoztatón elmondták, hogy a futballcsapat élére a jövő hét elején jelölik ki a trénert. A klubnak hétfőn sikerült megegyeznie a Sportmarketing Kft.-vel, amely szünetelteti a felszámolási eljárást a Fradi ellen. A sajtótájékoztatón elhangzott továbbá, hogy hat játékossal nincs szerződés, de mivel a futballisták nyári szabadságukat töltik, ebben a kérdésben július 5-ig nem is születik megállapodás. Megnevezték továbbá az FTC kommunikációs igazgatóját is: a tisztet ezután Bánki „Dodó” József, a Ferencváros egykori népszerű játékosa tölti be. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Alves Posted Június 28, 2007 Share Posted Június 28, 2007 Természetesen Újpest! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 28, 2007 Share Posted Június 28, 2007 végre megint kiírták az ingatlantendert, harmadjára már csak lesz sikeres pályázó.. bár 8,2 milliárd rengeteg pénz magyar viszonylatban :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Június 29, 2007 Share Posted Június 29, 2007 De nem a magyar viszonylatot kell nézni ha az angol cég tényleg komolyan gondolja, akkor ez nekik majdhogynem apró pénz. Kuntic szerintem maradhatna. Három a magyar igazság... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 29, 2007 Share Posted Június 29, 2007 végülis.. az arsenal most úgy is majdnem épp ennyi pénzt kapott henry-ért, befektethetne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny89 Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 Hát, nem is tom... Persze h az ÚJPEST!!! Akkor leszunk bajnokoooook, ha az Újpest győzni fooog, ÓÓÓ ti ..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dif Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 Ferencváros Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 Lévén Vasas drukker vagyok, és a Vasasosok az Újpestesekkel jobban vannak, mint a Fradistákkal, az UTE-re szavaztam. Egyébként meg HAJRÁ VASAS! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradi0 Posted Szeptember 7, 2007 Share Posted Szeptember 7, 2007 Hajrá Fradi. Csakis a Fradi. Két szót ismerek Fradista mindig Újpesti soha. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 őőő ez így helyes: Két szót ismerek: mindig és soha, fradista mindig, újpesti soha Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Hajrá Lilák! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Elég sok hülye ember van a világban, főleg magyarországon.Asszem ezzel magyarázható az hogy a fradi vezet Régen biztos jó lehetett a fradi...mikor még rezsiért lehetett meccset nyerni De talpraállni ekkora szarból ugysem fognak, ha meg igen nem fogják hagyni érvényesülni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 épp elég, ha mi fradisták hiszünk benne, nektek nem kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
#guest Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 FERENCVÁROS Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Én egyetértek etooo-val, elég ha mi Fradisták hiszünk a Fradi újáéledésében, a többiek véleményére meg magasról pottyantunk. Egyébként meg minek kell olyanoknak okoskodni akik nem értenek a focihoz, nem ismerik a Fradi múltját? Vesszen a fradi!Ezek sose fognak ujra Bl-t nyerni!SOHA! Ez egy másik topocból való idézet, azt hiszem látszik mennyire hozzáértő hozzászólás... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Kérdőre vonod a hozzáértésem??? Attól mert az Újpestnek szurkolok, te szerinted én nem értek a focihoz?Ezt kb oylan fradisan mellélőtted! Ha BL-t nyernek akkor gratulálok nekik!Talán majd akkor egy kicsit is tisztelni fogom a ferencvárost! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Kérdőre vonod a hozzáértésem??? Attól mert az Újpestnek szurkolok, te szerinted én nem értek a focihoz?Ezt kb oylan fradisan mellélőtted! Ha BL-t nyernek akkor gratulálok nekik!Talán majd akkor egy kicsit is tisztelni fogom a ferencvárost! Nem azért mondtam h nem értesz a focihoz... Mert attól h Újpest szukroló vagy érthetsz hozzá, nekem az Újpest szurkolókkal semmi bajom nincs nekem is van pár haverom akik nekik szurkolnak. Csak azokat utálom, akik össze-vissza szidják a másik csapatot miközben hülyeségeket beszélnek(természetesen mindkét csapatnak vannak ilyen szurkolói) ...Vesszen a fradi!Ezek sose fognak ujra Bl-t nyerni!SOHA! Ezt nem azért raktam be, mert szerintem a te "jóslatoddal" ellentétben BL-t fognak nyerni, mert sztem ez lehetetlen a jelenlegi kerettel és kell jópár év h egyáltalán a BL-csoportkörig eljusson a Fradi. Ebben az idézetben az "ujra" szón van a hangsúly... Hogyan nyerhetnének BL-t újra, ha még nem is nyertek 1x se ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 kérdőre vonja, mert a fradi nem nyert bl-t, te meg azt írtad.. szerk: turul megelőzött mellesleg a sport egyik alapja, h tiszteld az ellenfeled Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 úgy látom,hogy a tisztelet nincs megadva egymás iránt szerintem egyik csapat se jobb a másiknál, mindkét csapat drukkerei lemennek vidékre azt hiszik ők a királyok összetörnek mindent(lásd újpestiek "akciója" a miskolci vasútállomáson, vagy Debrecenben az utcákon) hülyeség egymást szidni,mert ha lenne a két csapat között különbség megérteném,de egyik csapat se játszik szépen,közönségszórakoztatóan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 Vagy had ne mondjam mi volt a Békéscsaba - Ferencváros meccs után!a fradisták szinte az egész várost szétverték...szerencsére volt pár éppeszű lilafehér aki móresre tanitotta őket! Lehet hogy egy kicsit túloztam ezzel a "vesszen a fradival". Előbb talán felkéne kerülni az NB I-be, tegnap volt hir a heti hetesbe, nagyon jókat mondtak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 Hali ! Szerintem baad_newzz-nak van igaza ! Annyiban kiegészíteném hogy a amit ír az sajnos az egész magyar "élmezőny" csapataira igaz ! A drukkerekre meg még inkább ! Ha elgondolom mi még milyen messze vagyunk az olyan kultúrált szurkolástól mint ami angliában van akkor komolyan elszomorodom ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 Hát lac,azért az angliai szurkolók között is találhatunk kivetni való egyéneket Nem is egyet! Mondjuk spec nem értem a futtbalhuliganizmus lényegét.. Mi értelme van? Üdv.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ossian9292 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Egyértelműen a FRADI!!! ------------------------------- Szeresd a Fradit, és boldog leszel, Ha bántod a Fradit, halott leszel, Szeresd a Fradit, és szurkolj velünk, Ha bántod a Fradit, agyonverünk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZsOoLtEe Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Nemszavazok utálom mind2-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Én nem szerem a focit,se a magyart,se a külföldit,de olyan jó kimondani,hogy "hajrá fradi" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
btomek10 Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 csak a Fradika Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave Gahan Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 CSAK FERENCVÁROS!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Szeretlek Erzsi,haver vagy János,egy csapat van:ÓÓ FERENCVÁROS! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candlejack Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 egyik sem. HAJRÁ VIDEOTON! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
munzy Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Pfujj egyik se!! Gusztustalan az egész magyar foci!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts