Yoda55 Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 azért látjuk így, mert már régóta megy az ígérgetés, hogy most majd minden rendbe jön, aztán egyre csak rosszabb lesz minden remélem nem lesz balhé az utolsó meccsen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 pedig minden esély megvan rá.. egy esetleges vereségbe bele se merek gondolni.. :S én meg bár kint leszek, de balhézni biztos nem fogok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfan15 Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 A magyar foci nem értékelhetö(asszem ezt már irta valaki), de ha azt nézzük Újpest!Csak az Újpest! Van amit nem lehet pénzel megvenni---->UTE Minden másra ott a Mastercard---->FTC Nos, addig a pontig még nem szolnak be nekem, h "mocskos lilák", addig nincs bajom se a fradival, se a fradistákkal! NB2---Ott nyugisabb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 Igazából most te kezdtél el kötekedni, szal viseld a következményeit Mennyi volt az átlag nézőszám Újpesten?hmmm... Tényleg könnyű mások baján nevetni... Miért is jó neked, hogy a Fradi másodosztályban marad? Azt írod, hogy amig nem szólnak be, addig nincs bajod a Fradistákkal, akkor most miért is kezdtél kötekedni? Végezetül: (bocs lilaboy, ezt most nem lehetett kihagyni, remélem érted, hogy hogy értem ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfan15 Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 Igazából most te kezdtél el kötekedni, szal viseld a következményeit Mennyi volt az átlag nézőszám Újpesten?hmmm... Tényleg könnyű mások baján nevetni... Miért is jó neked, hogy a Fradi másodosztályban marad? Azt írod, hogy amig nem szólnak be, addig nincs bajod a Fradistákkal, akkor most miért is kezdtél kötekedni? Végezetül: (bocs lilaboy, ezt most nem lehetett kihagyni, remélem érted, hogy hogy értem ) nah ilyeneket én is töltögethetnék fel, de nincs kedvem!Nem keresem a bajt!Szal bocs, ha esetleg megbántottam érzéseidet! (ehhez anyit, h haverom(Újpestes) járt egy Ferencvárosos csajjal, képzeljétek el mikor az utcán mentek, kézen fogva, az egyik Lila fehér a másik zöld fehér sálban!)PÉLDÁT MUATTAK!És látom Yoda55 te se vagy "k*csög Fradista", mer okosakat irsz, és mindkét csapat szurkolótáborából kikéne irtani a barmokat, akik csinálják a balhét! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfan15 Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 Egy kicsit hülyén irtam le!Sorry, aki megérti-megérti! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 Hali ! Szerintem Yoda55 is megérti meg Lilaboy meg én én is mert eredendően én is a lilákhoz húzok , de a magyar foci ma nem igazán áll a toppon, meg egy ideje inkább a pénz mint a sport ami ebben a műfajban a meghatározó ! Yoda55 , amúgy ís bebizonyította már úriemberi mivoltát a Forma 1 topicban ezt nem is kell ecsetelni ! Ezt most komolyan gondoltam semmi csúfolódás nincs a szavaimban ! Egyébként aki a Porsche-t meg a Sony Ericsont preferálja az annyira rossz figura nem lehet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 Nem sértettél meg lpfan, mellesleg értem amit írtál a képet pedig nem azért raktam be, mert keresem a bajt ja a pénz...hallanád a játékvezetői pletykákat az utolsó fordulókkal kapcsolatban... (de nem fogod ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfan15 Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 Aszongyák, h bármikor feloszlathatják a fradit!Persze, ez akkora marhaság!És most kicsit gondoljatok bele!1 nap alatt!Egy nemtom hányéves multú csapatot? ezt kötve hiszem, elég nagy sajtóhülyeség! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 ha csőd eljárást kezdeményeznek a Fradi ellen Hrutkáék, akkor ennyi volt... csak neked, csak most megsúgom, hogy 108 éves ja és ne a blikkből tájékozódj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 épp a napokban indították újra azt a bizonyos felszámolási eljárást... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 semmi gond Yoda.értem hogy hogy érted amugy én meg azt olvastam hogy egy hongkongi és egy angol befektető van? Mennyi pénzzel lognak Hrutkáéknak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 épp a napokban indították újra azt a bizonyos felszámolási eljárást... ezt nem tudtam ja azok vannak, aztán mi lesz belőle...most így hirtelen nem tudom, hogy mennyivel tartoznak. és lilaboy, ez az avatar valami iszonyatosan ronda Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 a tartozás mértékét pontosan én sem tudom, de úgy rémlik, h azért kevesebbel, mint mondjuk az mlsz apeh tartozása (100 milla) szerk.: közben megkerestem, 32 millió az ominózus tartozás.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 és 32 millio miatt képes lenne egy egész klubbot tönkreteni???? Jo,az igaz hogy sok pénz,na de ez igy durva...elég sokáig volt a fradinak a labdarugoja,van kötödése is,ugyhogy több türelmet kéne adnia szerintem... Yoda nagyon hiányzott már a kedvességed Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 32 millió a Fradihoz képest semmi... Gondoltam, hogy hiányolod, ezért mondtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 ráadásul hrutka amikor visszaigazolt játékosként 72 milliós (!!!) szerződést írt alá, és fel is vette teljes lelki nyugalommal a pénzt, pedig azért a teljesítényért szinte lopásnak számít, igaz, ha felajánlják neki, hát emberből van, jó, h aláírja, csak akkor most meg ne vacakolna itt a 32 millión... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 Új esély: legjobb másodikként is feljuthat az NB I-be a Fradi FERENCVÁROS. Veszélybe került a Tatabánya élvonalbeli tagsága, a versenykiírás szerint pedig az NB II legjobb második helyezettje kerül fel Negyvenmillió forint hiányzik a klub költségvetéséből, hogy a Tatabánya elindulhasson a július végén rajtoló első osztályú bajnokságban. Ha a hajdani bányászcsapat visszalép az élvonalbeli küzdelmektől, úgy az NB II-ben legjobb második helyezett jogán a Ferencváros állhat a helyére az NB I-es küzdelmek indulásakor. A Tatabánya az idei bajnkságban épphogy bentmaradt az élvonalban. A következő idénytől fogva azonban lehet, mégsem állhat rajthoz az első osztály küzdelmeinek kezdetekor. Az ok prózai: pénzhiány. Török József, a csapat ügyvezetőjének számításai szerint negyvenmillió forint hiányzik ahhoz a költségvetésből, hogy úgy vágjanak neki a bajnokságnak, hogy be is tudják fejezni azt. Ha a Tatabánya inkább visszalép az élvonaltól, akkor páratlan számú – tizenöt – együttes lenne a mezőnyben. Az MLSZ-nek azonban lehetősége arra, hogy feltöltse a keretet. A feltöltésnél nem vehetik figyelembe a kiesőket. A végleges döntést a versenybizottság hozza, az MLSZ elnökségének állásfoglalása alapján. A határozat minden bizonnyal az lesz, hogy az NB II legjobb második csapataként a Ferencváros jut fel. Ennek az ügynek a hátteréről bővebben olvashat a csütörtöki Nemzeti Sportban. Többek között megtudhatja, mi a jelenlegi helyzet a zöld-fehér gárdába befektetni szándékozó csoportokkal is. Na tessék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 igen, csak egyrészt ez nem egészen így van, mert ha nem is indulna a tatabánya, akkor osztályozót játszana a két második helyezett, úgy meg már megint nem biztos semmi, másrészt mindezek mellett azért... de inkább idézek a fradi szurkolók szövetségének oldaláról, mert az mindent elmond: "Helyzetünk rendkívül kiszolgáltatott, hiszen, mint tudjátok, van némi esélyünk a feljutásra, bízhatunk talán a szerencsében, de ez mit sem változtat már a tényeken, AZON, HOGY JÁTÉKOSAINK TAVASSZAL FOLYAMATOSAN SZEMBE KÖPTEK BENNÜNKET. EZT SEMMILYEN GYŐZELEM, ESETLEGES FELJUTÁS NEM FELEDTETHET! SZÉGYEN!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 Nem biztos, hogy osztályozót kéne játszani, mert úgy hallottam, hogy nem akarják, hogy kiesett csapat mégis indulhasson, inkább a másodosztályból hoznak fel valakit. Legalábbis így remlik, és nem tudom mikor hallottam és hol, de mintha mondták volna. Én nem örülnék, ha így jutnánk fel, igaz, már attól sem lennék annyira oda, hogy ha megnyernénk ezt a roppant erős keleti csoportot... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 én is a másodosztályból való feltöltést írtam hogy a keleti és a nyugati csoport második helyezettje játszik a feljutásért.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 ja bocsi, még korán volt, félre olvastam ez az oldal nem semmi...vannak még idióták http://utevsftc.atw.hu/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 azt hiszem azért nem szaladok rögtön regisztrálni arra a fórumra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfan15 Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 HEHHHHH! EZ LOOOL! Mekkora állatság ez az oldal! Egymásnak eresztik öket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 én sem sietem el a regisztrációt viszont még nem írt oda senki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 de szerintem írnak, csak reg nélkül nem látszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 OMG; de reg irtam ide is, de szerintem nem is nagyon fogok mert itt ez a nagyszerű utevsfradi forum rofl!!!!!!! --- most ha a banyaszokat azert kizarjak mert nincs penzuk, akkor milyen alapon engednek a fradit az nb1-be hogyha nekik meg még inkabb nincs penzuk? lehet h töky haverom foldhoz veri magat örömeben mert a Haladas megiscsak nb1.be jatszik majd? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 nem tudom arra az oldalra mért volt szükség,ha nagyon akarják ugyis megtalálják egymást kiváncsian várom hogy mi lesz a vége,ki lesz most akkor NbI-es... mi már biztos,mert elfogadták a nevezésünket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 szerintem nem lesz változás.. a debrecen majd megveszi a tatabánya idegenlégiós csatárát, és meglesz a pénzük az induláshoz.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saha Posted Június 26, 2007 Share Posted Június 26, 2007 Csak a FRADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OLÉOLÉOLÉOLÉ FERENCVÁROS OLÉOLÉOLÉOLÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts