guru Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 Az a baj, hogy a 0-0 eredményből nem látni, hogy ki rúgott 4 kapufát A pár milláért még előbb a Vasast kellene legyűrnötök, de Géza keményebb dió nektek, mint a Nyíregyháza. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 a 0-0ból valóban nem látszik... ezért kéne kijárnod a meccsekre nem a géza volt a kemény, mi voltunk túl ***-ok :S de dragival és tökivel talán még sikerülhet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 Érted élünk s halunk,az ÚJPESTÉRT harcolunk,bárhova elutazunk,mi mindenhol ott vagyunk,H?SÉG a jelszavunk,mi soha el nem hagyunk,együtt énekelünk HAJRÁ ÚJPEST gyerünk!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 áhh, gyenge-gyenge ez sokkal jobb "Zöld-fehérek, Ferencváros, ezt dalolják az ultrák, játékosok szive dobban a dalaink hallatán, idegenben és itthon is a zöldekért szurkolunk, utunkba nem állhat senki, mi mindenhol ott vagyunk!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cary Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 megköszönhati a vasas a bironak hogy az mk meccsen kiszorták a két játékosunkat hogy igy könnyebb legyen nyerni de hy majd kapnak otthon 3-at akkor lesz cumi géza.apád miért járkált testörökkel honapokig??????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 jaj baratom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 áhh, gyenge-gyenge ez sokkal jobb "Zöld-fehérek, Ferencváros, ezt dalolják az ultrák, játékosok szive dobban a dalaink hallatán, idegenben és itthon is a zöldekért szurkolunk, utunkba nem állhat senki, mi mindenhol ott vagyunk!" gyenge?? mi legalább magunk irjuk dalainkat,nem ugy mint ti meg az összes többi tábor: lopjátok tölünk öket.... ez a gyenge komám... amugy meg gyönyörüen kipotyantunk a kupábol,meg lett a veszte annak hogy nem rugtunk gólt odahaza...de hát 10 ember ellen tud csak nyerni ez a gyík láki... <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 Úristen, mit művelünk már megint... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 gyenge?? mi legalább magunk irjuk dalainkat,nem ugy mint ti meg az összes többi tábor: lopjátok tölünk öket.... ez a gyenge komám... sztem a dalok eredetiségén inkább ne vitatkozzunk a derbi meg sajna mindkét részről fuccsba ment Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 mi lett a vége? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 nyertünk 3-2-re, 1 perc alatt két gól de kiestünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 de jo lett volna ha összekerült volna a 2 gárda.... azok a derbik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 hát ja.. mondjuk 0-4-ről szép lett volna felállni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 nem sok hiányzott hozzá, de ilyen helyzeteket nem lehet büntetlenül kihagyni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 7, 2007 Share Posted Április 7, 2007 legalább vmi zöld-lila fociesemény, mégha távol áll az igazitól, akkor is : Már a hatodik tavaszi forduló vár hétvégén utánpótláscsapatainkra. U18-as és U16-os együttesünk játszik csupán idehaza, mindkét gárda az Újpestet fogadja. A többiekre idegenbeli fellépés vár, az U19-es és U17-es csapat Pakson lép pályára. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Április 7, 2007 Share Posted Április 7, 2007 FTC–Újpest 1-2 (0-1) U18, Területi bajnokság, 21. forduló UTE: Budai – Ignácz, Illés B., Arany, Cséffai – Tamási, Hammer, Tasselmájer – Mundi – Füzi, Mihalecz Játszottak még: Antal (kapus), Padutsch, Reit, Rauzer, Selmeczi Gólszerző: Mihalecz (2, az egyiket 11-esből) Lejkó Ferenc edző, Újpest: „A mai meccs után elneveztem a csapatomat: unbreakable, az megtörhetetlen! Csak köszönetet szeretnék mondani a fiúknak a hozzáállásért, a taktikai fegyelemért, és azért, mert amit kértem, azt az első perctől az utolsóig végrehajtották. Az előző mérkőzésen elkövetett hibáinkat ma kijavítottuk. Gratulálok a Ferencvárosnak is, mert nagyon jó meccset játszottunk.” forrás: ujpestfc.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 3, 2007 Share Posted Május 3, 2007 Boldog szüüülinaaapot, boldog szüüülinaaapot, boldog szüüliiinaapot Fradi Ma 108 éves a Ferencvárosi Torna Club Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 3, 2007 Share Posted Május 3, 2007 reméljük, h nem is hal meg még egyhamar Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 4, 2007 Share Posted Május 4, 2007 Hát pedig sajnos elég sokan akarják, hogy meghaljon... és tesznek is érte... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Május 4, 2007 Share Posted Május 4, 2007 ahahaah 120 év csodaaaa!!! xD:XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 4, 2007 Share Posted Május 4, 2007 A Fradi 12 évvel fiatalabb, de így is több sikert ért el Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Május 4, 2007 Share Posted Május 4, 2007 így így így, es tobb sikert is er el, foleg ha a Hali botlik es veletlen feljutnanak az nb1-be! :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 4, 2007 Share Posted Május 4, 2007 miköze a haladásnak a fradihoz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 4, 2007 Share Posted Május 4, 2007 így így így, es tobb sikert is er el, foleg ha a Hali botlik es veletlen feljutnanak az nb1-be! igazából nem igazán értelek, azért remélem te tudod,hogy mit akartál mondani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meszi9 Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 Mivel a Fradiba vizilabdázom ezér egyértelmü a kérdés FRADI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 igazából nem igazán értelek, azért remélem te tudod,hogy mit akartál mondani hát őő nem akarok kifogasokat keresni, de neha nehezen megy a fogalmazas, foleg ha kicsit iszok. na ez tortent tegnap is amikor legjobb baratom ballagasi kajalasan voltam. hehe szoval ma vissza olvasva elöször en sem ertem miert irtam haladast, de sztem mar nem is fogom Igy fogalmaznek helyesen: Botlik a nyiregy igy pontokat hullajtva el nem sikerul feljutniuk az nb1-be. A fradi e veletlen folytan jutna csak fel az nb2-bol... tehat 1 ujabb siker, megnyerte a fradi az nb2-t, az UFC meg sajnos csak a 2. helyig jutott, igaz ez az nb1... xD na remelem most mar értitek mire gondoltam,ha megse akkor feladom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 na így már világos azt hittem alapból beszélsz ilyen zöldeket, de most megnyugodtam, hogy nincs nagy zűr Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 Botlik a nyiregy igy pontokat hullajtva el nem sikerul feljutniuk az nb1-be. A fradi e veletlen folytan jutna csak fel az nb2-bol... az igaz, h a fradi csak akkor juthat fel, ha botlik a nyiregy, de attól függetlenül azt én még nem nevezném véletlennek, h feljutnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 a licensz már megvan! már "csak" fel kell jutni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 Hali ! Nekem is : Újpest Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts