Yoda55 Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Hát inkább az Újpest FC Mint a Fradi FC Fradi FC? azmiaz? Az Üllőin egy meccsen többen vannak,mint az emtékánál egész évben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Fradi fc?????? ilyet se hallottam még :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Nem az a lényeg, hogy hogyvan írva a fradi, hanem az, hogy az Újpest van helyesen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 arról már ne is beszéljünk, h mi volt eredetileg.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Nah mesélj... Mi volt eredetileg... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Fradi FC? azmiaz? Az Üllőin egy meccsen többen vannak,mint az emtékánál egész évben Az üllcsin ( ) is volt olyan meccs, ahol 1-2 ezren voltak, tehát az állításod így nem egészen pontos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 (edited) Én az idei szezonról beszélek és az én állításom egészen pontos Módosította Február 10, 2007 guru ne floodolj! guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 pedig nem mondtad, h erről a szezonról van szó egyébként, 4 ezren voltak az egyik ftc-meccsen, az mtk-nál akkoris többen vannak egy szezonban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 nana, azért ezzel óvatosan! igaz nagy a nyugdíjas otthon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 nem a hazaiakra gondoltam hanem akkor vannak sokan, ha vendégszurkolók érkeznek a hungária körútra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 na hát én nem éppen a vendégszurkolókra gondoltam ne értelmezd félre amit írok (ááá wazze magyarul nem lehetne,tán még érteném is mit ne csináljak...) Szerk.: szal,ha jól értem túl sokat jár a szám? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 nem azert, de mintha lentebb lett volna 1 "eb 2012" forum is, vagy tevedek? es h ne offoljak akkorat: ÚJPEST 4EVER!!! (bocska) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 nem azert, de mintha lentebb lett volna 1 "eb 2012" forum is, vagy tevedek? es h ne offoljak akkorat: ÚJPEST 4EVER!!! (bocska) nem tévedsz az átkerült a magyar labdarúgás topicba Csak FERENCVÁROS!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 jol hallottam hogy jövő hét hétfőn kezd a bajnokság? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximo Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 Azt nem tudom, hogy mikor fog kezdődni, de hogy az Újpest fog győzni, az tuti. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
icka90 Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 Az újpestben volt év közbe a legfiatalabb játékos és az átlag életkor is azt hiszem kevesebb na de az MTK a hírhedt fiatal csapat Újpest mindörökké!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egressy Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 egyértelműen FRADI Amugy lehet itt vagdalkozni hogy FRADI így NB II meg úgy NB II, de azt ne felejtsük el hogy nem a teljesítménye miatt került oda, amugy meg a ujpest drukkerek mire verük ugy a mellüket, a 4. helyükre??? meg hányszor lett bajnok az ujpest 28-szor, ja nem az a FRADI volt, de talán majd egyszer az újpest is eléri ezt a szép számot, de erre várni kell míg a többi csapatot is kizárják az NB I-ből és egyedül marad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 Jól beszél a srác :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 egyértelműen FRADI Amugy lehet itt vagdalkozni hogy FRADI így NB II meg úgy NB II, de azt ne felejtsük el hogy nem a teljesítménye miatt került oda, amugy meg a ujpest drukkerek mire verük ugy a mellüket, a 4. helyükre??? meg hányszor lett bajnok az ujpest 28-szor, ja nem az a FRADI volt, de talán majd egyszer az újpest is eléri ezt a szép számot, de erre várni kell míg a többi csapatot is kizárják az NB I-ből és egyedül marad sztem nem vagdalkozik itt senki csupán zrikáljuk egymást üdv köztünk tezsvíír Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 ...meg hányszor lett bajnok az ujpest 28-szor, ja nem az a FRADI volt... kedves újpestiek, most már legalább nem kell találgatnotok az avataromban a számot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 amugy meg a ujpest drukkerek mire verük ugy a mellüket, a 4. helyükre??? nb1-ben belefer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 egyértelműen FRADI Amugy lehet itt vagdalkozni hogy FRADI így NB II meg úgy NB II, de azt ne felejtsük el hogy nem a teljesítménye miatt került oda, amugy meg a ujpest drukkerek mire verük ugy a mellüket, a 4. helyükre??? meg hányszor lett bajnok az ujpest 28-szor, ja nem az a FRADI volt, de talán majd egyszer az újpest is eléri ezt a szép számot, de erre várni kell míg a többi csapatot is kizárják az NB I-ből és egyedül marad Köszönjük szépen ezt a "szinvonalas" hozzászolást,remélem nem dolgoztál sokáig vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 nb1-ben belefer Hát, ha nektek ez a cél(?), végül is, sokadiknak lenni nem is olyan rossz (nektek) :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 hat ja, ti fradistak ti mar csak tudjatok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 igazából ti néztétek többször a hátunkat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 hmm mar megint az a "híírös nagy" múlt! jelenleg nem nekunk rivalisunk Nyíregyháza! amugy mit szoltok ezekhez az igazolasokhoz? valahogy nem igy kepzeltem el a jovot Újpesten, h megtöltjuk legiosokkal a keretet és föleg nem azt h szerbekkel! pedig meg bizakodtam Urbanyiban, de ha igy folytatja... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Február 27, 2007 Share Posted Február 27, 2007 FERENCVÁROS Remélem hogy összekerülünk a kupában az újpesttel, arra a meccsre biztos kimennék A nyíregyházának meg úgysincs eséje velünk szemben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 27, 2007 Share Posted Február 27, 2007 mért mirage?? itt van Zaleh ,első magyar meccsén rögtön betalált és kemény munkát végzet hátul,jol játszott. ha többi is ilyen lesz,nem lesz gond Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 hogy miert? most ha ezt bovebben kifejtenem, akkor az "igazsagot Magyarorszagnak" c. topicba kellene irnom Zaleh ugye argentin, tehat akar 11 Zalehhal is kezdhetne a csapat komolyabbra forditva a szot en azt nem szeretnem ha a meccseken olyan feliratokat olvashatnek vissza mint amit mi feszitettunk ki 1x a fradi ellen meg anno. remelem tudod mire gondolok, de ha nem akkor szivesen elokeresek rola 1 kepet. ("ki az idegenekkel" v vmi hasonlo volt) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 megtisztelnél,ha tolnál egy képet,sok derbin voltam már,nem nagyon emléxem minden kiirásra. ami igaz hogy amikor még Billen itt volt,? a fiatalokra fektette a hangsulyt,amit kellett volna követni,de ha Urbányi ugy gondolja,hogy a légiosok lenditenek a csapaton,akkor én sem ellenkezem... nekem az kell hogy az én 1200-1500 forintomért,azt lássam hogy megy a csapat,jol játszik és mindig legalább eggyel több gól rugjon az ellenfelénél. asszem ez nem nagy elvárás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts