etooo Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Ezt jó vagy rosszértelemben kell érteni??? nem, ezt olyan "rossz hangulatom van, és a játéknak semmi jelentősége nincs" értelemben kell venni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 igazából nem kimondottan szeretem az Újpestet... de azért köszi (mellesleg az avataromon az olvasható,hogy mindhalálig Ferencváros,ha esetleg valaki összekeverte volna valamivel...) Szerintem az avatarod Újpestiesen jobban nézne ki, mint így... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 nézőpont kérdése, sztem meg a lila női szín Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Zöld sasokat még én sem láttam... ők most szárnyalnak az adósságokban... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 hát, ha nem voltál még fradi meccsen, az a te bajod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 gratulálok, úgylátszik az újpestiek legalább kockulásban jók.. hehe, ertem a jo humort a lila szinrol meg valahol talaltam 1 rovidebb irast amirol csupa jot olvastam jing-jang v micsoda talan gurutol kaptam? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 hát, ha nem voltál még fradi meccsen, az a te bajod Megnyugtatlak, hogy nem is megyek fradi meccsre... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 hehe, ertem a jo humort a lila szinrol meg valahol talaltam 1 rovidebb irast amirol csupa jot olvastam jing-jang v micsoda talan gurutol kaptam? az nem jin-jan és fekete-fehér? Megnyugtatlak, hogy nem is megyek fradi meccsre... sajnálhatod is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Ugyanmár... Mit nézzek rajta??? A jegy drágább volna, mint az NB1-ben, hogy jöjjön vissza az a sok pénz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 mondom h nem tom bizosra, de akkor nem "jin-jan" volt hanem fengsui. Isten tudja mar!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Zöld sasokat még én sem láttam... ők most szárnyalnak az adósságokban... én viszont már láttam lila bohócokat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Azoknak legalább van humorérzékük és pénzük is...Nemúgy, mint a fradinak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 na ez most fájt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Bocs, ha megsértettelek, de te is tudod, hogy igaz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 nem szoktam besértőni és én is tudom,hogy ez a helyzet,de attól még fáj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Zöld sasokat még én sem láttam... ők most szárnyalnak az adósságokban... ez mekkora jól beszéltek, feldobjátok a témát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Hát már elég régen írtam és gondoltam írok egy-két okosságot... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 látom felébredtek a zöldek a téli álmukbol végre vmi kis izgalom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 hohohóóó innen mintha eltünt volna két hozzászólás... csak nem azért mert lila a moderátor?ez nekem felettéb gyanus... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 nem azért hovatartozást nem használom alapul, amikor moderálok. Sokkal inkább azért tűntek el a hsz-ek, mert offoltok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 igazából elöttünk is offoltak páran de nem kötekszek tovább,mert még pórul járok nagyon kiváncsi leszek,hogy tavasszal milyen védelmünk lesz,eddig nem tűnik túl acélosnak... (remélem ez nem számat offolásnak,mert nem írtam az Újpestről ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 Hát megis nézném azt az atombiztos fradi hátvédsort... Kiváncsi leszek mennyire mennek majd vele... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 az újpest kiverésére a kupából tökéletes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 Csak nehogy fordítva legyen, mert ugyebár arra nagyobb az esély, hogy az Újpest győz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 az újpest kiverésére a kupából tökéletes és ezt a védelemmel akarjátok elérni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 Hát látod...A hátvédek fognak egyben védekezni és támadni is... A többi meg oda megy ahol a legjobb nekik...A cserepadra... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 nem értitek... etooo úgy gondolta,hogy ezt az Újpestet még gyenge védelemmel is képesek leszünk megverni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 Gyenge??? Jó vicc... Az Újpest nemis a védekezésre alapozza a mérközéseit, hanem a támadásra...Ha a fradi csak védekezni akar, hát legyen...De úgy semmi esélyük... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 A többi meg oda megy ahol a legjobb nekik...A cserepadra... :lol: ott a legjobb nekik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 na lányok, nem kell itt a vita dragóner levédekezi az egész újpestet, ha meg mégse mindig sikerülni, a csatárok úgy is többet rúgnának elöl Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts