guru Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 igen, pont anyira, h az nb1-ben tökutolsó Váctól kikaptak 2-0-ra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 na igen,az érdekes volt.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 mondjuk, h az ftc-nél a fenti három dologból csak a kifizetetlen légiósok vannak meg milyen légiósOK-ról beszélsz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 úgy tudom, h lazíccs-on kívül más légiós (pl.: a jómagyar Le András) sincs kifizetve de szólj nyugodtan, ha tájékoztassalak az ftc híreiről Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 huh... :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 úgy tudom, h lazíccs-on kívül más légiós (pl.: a jómagyar Le András) sincs kifizetve de szólj nyugodtan, ha tájékoztassalak az ftc híreiről nana fradista légiósokról volt szó namármost leandro se nem fradista, se nem légiós Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 nem fradista? na ne mondd ja, hogy a tartozásotok fejében ingyen elengedtétek? Az más. És mi a helyzet Kapiccsal? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 sztem ő már ki lett fizetve.. mert ő már rég feljelentette a csapatot, nemhinném, h még mindg húzva lenne az ügy.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 egy a lényeg,sok a tartozásotok,de gyertek vissza az nb1-be,hogy végre legyen vmi ellenfelünk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 jó, hát a magyar fociban még az mlsz-nek is sok a tartozása. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 (edited) látod,az nem számit ha ök tartoznak...,de nekik tartoznak akkor már világháborút csinálnak belöle... *Rossz* mlsz!!!!!!!!! Módosította Január 28, 2007 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 az mlsz-t hagyjuk ki innen, őket amúgy is mindenki támadja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 ne mond hogy ez trágár volt... a tv-ben különböket hallasz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 29, 2007 Share Posted Január 29, 2007 de a tv-t nem én moderálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 Eligazolt Rajczi Petya Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 ez elég gáz sztem és még Dányi Szilárd azt mondja, mindkét fél jól járt. Sztem max. anyagilag esetleg, mert a csapatnak ez nemigen válik hasznára. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 mindig ez van... nálunk jol játszik egy játékos,azt azonnal elviszik vagy eligazol szerintem Tiszával is ez lesz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 viszont az a magyar bajnokságot minősíti,hogy a gólkirályjelölt csak az angol másodosztály egyik kiesőjelöltjének kellett...és sztem ott sem fog sokat játszani... és észre vettétek már,hogy aki ithon jól játszott,az külföldön bárhova igazol, szinte semmit nem csinál? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 mindig ez van... nálunk jol játszik egy játékos,azt azonnal elviszik vagy eligazol <_< szerintem Tiszával is ez lesz... <_< Hát Rajcziért nagykár volt...Nagyon jó játékos... De remélem lesz annyi eszük, hogy Tiszát nem adják el... Szeretném bemutatni az idei BAJNOK CSAPAT-ot!!! Csak már Rajszi nincs benne... <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Csubi- Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Fradira szavazok.Nálunk egész család Fradista,de csak a Vác után.Főleg,hogy mot NB1-es a Vác.Mivel én is vácon lakok így a saját városi csapatomnak drukkolok.Azt hiszem ez a fair! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 ha már itt tartunk: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Én pártatlan vagyok! Én csak annyit mondok: MAGYAR FOCI! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Hát guru nekem az eredmény úgy jobban tetszene, ha a kiállítások a másik oldalon volnának... De így is jó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 ááá, nyugi, csak kipróbáltam, mennyire bírják az ftc-sek, ha keményebben odalépek nekik, de nem sérült le senki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Az volt a szerencséjük... De 9 emberrel megverni őket 6:0-ra az már tényleg a mai fradira vall... Én még csak jelenleg itt tartok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 gratulálok, úgylátszik az újpestiek legalább kockulásban jók.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Ezt jó vagy rosszértelemben kell érteni??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 ez a 2007-hez van? mert a fifahungary-n nem találtam...most akkor mivan?én is akarok kockulni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Ha Újpest drukker vagy akkr tertmészetesen... http://www.fifavictormarcao.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=530 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 igazából nem kimondottan szeretem az Újpestet... de azért köszi (mellesleg az avataromon az olvasható,hogy mindhalálig Ferencváros,ha esetleg valaki összekeverte volna valamivel...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts