emilmano Posted Március 14, 2006 Share Posted Március 14, 2006 Fradi volt!!!!! Fradi lesz!!!!! Míg a földön ember lesz..... Még jó hogy a Fradi. Hajrá Fradihoki!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemon Posted Március 14, 2006 Share Posted Március 14, 2006 "Mindig Újpest,örök Újpest a szívem másé soha nem lessz!Győztesek leszünk nagyon úgy lessz!HAJRÁ LILÁK!!JÖN AZ ÚJPEST!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
v4k0nd Posted Március 14, 2006 Share Posted Március 14, 2006 UTE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RichárdFtc Posted Április 7, 2006 Share Posted Április 7, 2006 Azzal azért lehetne vitatkozni, hogy nincsen sztárja a Manchesternek! Pl.: C.Ronaldo, vagy Rooney! Mindenesetre én Fradista voltam, vagyok, és leszek! Egyetlen valamire való csapat a magyar ligában. A legjobb hír, hogy visszatér Tököli Attila, és végre lesz egy befejező csatárja is a FTC-nek! Hajrá Fradi!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Április 7, 2006 Share Posted Április 7, 2006 Újpest Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Április 7, 2006 Share Posted Április 7, 2006 egyik se Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Április 8, 2006 Share Posted Április 8, 2006 Eligazolt Rósa, a fradi melyrepülése tovább folytatódott és még most pedig panggg! hehe Esnének ki az nb1-ből! Jah, Rósa honnan is igazolt fradihzoz? Igen az UTE-ből! Ez csak úgy kikívánkozott belőlem... ÚJPEST!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RichárdFtc Posted Április 8, 2006 Share Posted Április 8, 2006 (edited) Kinek kell Rósa?? A fradi már nem mélyrepülésben van, mert 6. a tabellán, és egy meccsel kevesebbet játszott a többieknél. A liláknak van pénzük, de nem igazán tudják kezelni. Ha a fradi kijön a gödörből anyagilag, lever mindenkit!! és az összes újpesti a Debrecen elleni Magyar Kupáról beszéljen Módosította Január 21, 2007 guru mellőzd a trágár szavakat! (guru) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Április 8, 2006 Share Posted Április 8, 2006 meg az Ute a mai két itzenegyesről beszélhet..Mivan már? lefizették a bírót?!?! SZÁNALMAS!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Április 8, 2006 Share Posted Április 8, 2006 (edited) Jaaaaj te ******! Mondjuk a wolverhamptonnak kell, de hat akkor a fradinak is kellhetett ha 1 ilyen szirszar jatekost leigazolt^^ paff! Az a 6. hely + annyira 6. h ha csak 1x kap ki mar ismet a kiesesen aggodhattok! eheheh Kérlek, h van az h nem tudjak kezelni a pénzt, de még igy is a legbiztosabb anyagi hatterrel rendelkezik az nb1-ben?! A semmibol is pénzük lesz? Hooogy van ez? Magyar kupa? ehh... Nekünk bl indulás kell!! meg az Ute a mai két itzenegyesről beszélhet..Mivan már? lefizették a bírót?!?! SZÁNALMAS!!!! Ja 2 tizenegyes amibol 1-et az ellen rúgot! Hmm... Nem is tudom, hogy kinek kell befujni a 80. percben 0-0 nál tizenegyest? Az mtk elleni meccs utan masnap suliban mivel fogadott az osztalytarsam? Idezem: "Na a fradi mar megint csak tizenegyessel tudott nyerni!" Na ez az ami szanalmas... Módosította Május 31, 2007 spirituell A fórumon tilos a káromkodás, illetve egyéb sértő kifejezések használata! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Április 9, 2006 Share Posted Április 9, 2006 nem veszekszem, mert mivel egy rakás sz*r a magyar foci.Akkor is az egyetlen értékelhető az a Fradi.És ha jól hallom Tököly visszatér.Azt hiszem erősebb lesz a csapat.ÜDV! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Április 9, 2006 Share Posted Április 9, 2006 (edited) Igaz! De szerintem most az Újpest a loki a fehervar is értékelhetőbb mint a fradi. Módosította Január 21, 2007 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Április 9, 2006 Share Posted Április 9, 2006 most nem azért mert nagy Fradista vagyok és nem is értek annyira focihoz.De miben értékelhetőőbbb?ezt nem nagyon értem.Szerintem a Fradi volt a magyar fociban az egyetlen jó,lesz is az egyetlen jó.de ez szurkolók kérdése Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuscleeMan Posted Április 9, 2006 Share Posted Április 9, 2006 Fradi :first: :big_wbounce: :box: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RichárdFtc Posted Április 9, 2006 Share Posted Április 9, 2006 Ha az ute nagyon jó drága testvérem, akkor mi az a Fradi eredményeként, hogy 27bajnoki cím, és 20Magyar Kupa győzelem? Az ute mennyit is ért el? 2bajnoki, és 0 Magyar Kupa? vagy még kevesebb ! Mondom 1-2év és újra bajnok a FTC!!! Nem kérdés! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Április 9, 2006 Share Posted Április 9, 2006 Magyar bajnok (20): 1929-30, 1930-31, 1932-33, 1934-35, 1938-39, 1945 tavasz, 1945-46, 1946-47, 1959-60, 1969, 1970 tavasz, 1970-71 1971-72, 1972-73, 1973-74, 1974-75, 1977-78, 1978-79, 1989-90, 1997-98 Magyar Kupa győztes (8): 1969, 1970, 1975, 1982, 1983, 1987, 1992, 2002 Szuperkupa-győztes (2): 1992, 2002 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RichárdFtc Posted Április 9, 2006 Share Posted Április 9, 2006 Ezt mondom. Összességében jobb a Fradi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Április 9, 2006 Share Posted Április 9, 2006 Összességeben persze, ezt en is tudtam. De tudod én nem azért szeretem az Újpestet mint sokan a fradit, mert h olyan nagy múltja van. Nézd csak meg azt is h kiket neveltek ki, hany idegen legios? Az Ute játéka nekem mindig is szebb volt szebb lesz mint barmelyik masik magyar csapate! EDIT: De azert azt a múltbeli különbséget nem kell am annyira eltúlozni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RichárdFtc Posted Április 9, 2006 Share Posted Április 9, 2006 2szót ismerek mindig és soha, FRADISTA mindig, újpesti SOHA!!!! Amúgy nézd meg a szavazás eredményét mennyivel jobban szeretik a FRADIt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muki1001 Posted Április 9, 2006 Share Posted Április 9, 2006 Én nem modok semmit!! Gerás avatar tehát?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Április 9, 2006 Share Posted Április 9, 2006 2szót ismerek mindig és soha, FRADISTA mindig, újpesti SOHA!!!! Amúgy nézd meg a szavazás eredményét mennyivel jobban szeretik a FRADIt! Jah latom, de tudod az a 46 az ugy 46 hogy ha kiesnenek az nb1-ből maradna 26, akkor meg ugyan ott vagyunk. De baz, 1 embert mondj aki Újpesti szurkolo volt es most fradista, vagy forditva! A szavazás eredményéhez még annyit, hogy 1x kell csak az UTE-nek kijutnia a Bl-be maris mindenki őt szeretné, (de lehet h még a selejtező is elég lenne. lásd loki!) és mindenki az Újpest re kattintana. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RichárdFtc Posted Április 10, 2006 Share Posted Április 10, 2006 Ezzel csak egy gond van. Túl sok volt a szövegedben a "ha" szó, vagyis egyáltalán nincs így. A jelenről beszélj, ami a kattintgatást illeti, ne a jövőről. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Április 10, 2006 Share Posted Április 10, 2006 Kereken 1x! ^^ A kattintas az csak pelda volt. Van a sulinkban 1 srac aki elsőben meg fradis salban jart, ma mar a szajara sem veszi!Ez a Te jelened! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RichárdFtc Posted Április 10, 2006 Share Posted Április 10, 2006 Nekem meg van egy volt újpesti drukker haverom, aki a seggét se törli újpesti cuccokkal, mert még az is szégyen. Szerinted kit vernek meg előbb az utcán, ha újpesti vagy?, vagy ha fradista? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Április 11, 2006 Share Posted Április 11, 2006 az egy értelmű, hogy egy újpest szurkolót hamarabb megvernek, mint egy fradi szimpatizánst. és amúgy hajrá Fradi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Április 11, 2006 Share Posted Április 11, 2006 Nekem meg van egy volt újpesti drukker haverom, aki a seggét se törli újpesti cuccokkal, mert még az is szégyen. Szerinted kit vernek meg előbb az utcán, ha újpesti vagy?, vagy ha fradista? Az igen! Akkor mert UTE drukker? A szavaidból úgy erzem h csak nem akartad h az enyem legyen az utolsó szó! Ja és ha az a fradista olyan huje mint amilyen te vagy, akkor biztos lehetsz benne h fradistat vernek meg előbb! Azert örülök h nem minden fradista olyan mint te! (lasd: Yeti Peti) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Április 11, 2006 Share Posted Április 11, 2006 (edited) nem értem hogyan jövök a szóba....de legalább nem fikáz senki!! tiszetl!De nem értem hogy most abból hogy valaki fradista vagy újpesti mi a ***** kell ekkora ***veszekedést szítani?!?! no de nem gond! hiszen a ti bajotok...... De azért hajrá Fradi!! Módosította Május 31, 2007 spirituell A fórumon tilos a káromkodás, illetve egyéb sértő kifejezések használata! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RichárdFtc Posted Április 11, 2006 Share Posted Április 11, 2006 Mostantól nem reagálok a te üzeneteidre. Hajrá Fradi!- Ez a lényeg, nem pedig a hü*e duma. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Április 11, 2006 Share Posted Április 11, 2006 Kösz! Hipós Feri mondá: "Az a helyzet, hogy a mi generációnk már megbékélt a másikkal. Nekem nem egy újpesti véresszájú lila-fehér drukker barátom van." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Április 11, 2006 Share Posted Április 11, 2006 na végre.Abbahagytátok.Már elég is volt.Nemis ismeritek egymást.És az hogy most más drukkerek vagytok egyből arra következteti a másikat hogy :"Fúj! Ez újpesti/Fradista utálni kell!!!Na mindegy! Béke nektek!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts