etooo Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 hát gondolom őket is bannolná Tibiole Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 Erről jut eszembe, akkor elmarad a már valószínűsített barátságos meccsünk a zöldek ellen? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 mivelhogy tavalyról volt szó, gondolom igen :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 az mlsz és a liga elintézi hogy a két klub "véletlenül" összekerüljön a kupában én nem bánnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 jaja, én se, mondjuk a kupadöntőben bár ez nem fog összejönni, mivel az ftc nem jut el odáig most se látom őket, már a terembajnokin se Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 na már megint itt tartunk? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesiah Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 Újpest FC POWA! érzem h itt bunyó lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 20, 2007 Share Posted Január 20, 2007 naaa, nagyon belilult a topic vége :S ezért inkább beírom, h fradi - esmtk 6-0 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 Én meg beírom, h Újpest FC - Senec 2-1 (1-1) G.: Tisza (2) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 gyors megneztem onlilan a kepeket, es lattam h volt valami dulakodas is ugye amit emlitettetek nem tudjatok veletlen h min problemaztak? azzal a sráccal problémáztak aki bedobta a pirót,erre oda jöttek a "sárgák" is (olaj a tűzre),ebből volt némi szájkarate,de ennyi volt. akkor 1 kicsit megnyugtattál, remélem, marad jegy. Nem veszem zokon, de tudod, 2 dolog van ami viszi a pénzt: a nők és az Újpest Bár volt a haditervben egy "B" változat, h kocsival megyünk, de végül elvetettük az ötletet. Így meg visszafelé lesz gáz a közlekedés. hál istennek az én nőm nem kerűl sokba Épp azt mondom hogy visszafelé kicsit para a vonat,mert lesz vagy 3 óra visszafelé <_< én kocsival mennék,de egyelőre még csak 3-an vagyunk és még verda sincs lehet hogy Máv lesz a vége <_< mind1. E 2 SZÍN MINDENNÉL TÖBBET ÉR! naaa, nagyon belilult a topic vége :S ezért inkább beírom, h fradi - esmtk 6-0 pedig a szavazás szerint 2x-er annyian vagytok mint mi. ez nem látszik itt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 Én meg beírom, h Újpest FC - Senec 2-1 (1-1) G.: Tisza (2) ez a senec milyen csapat? pedig a szavazás szerint 2x-er annyian vagytok mint mi. ez nem látszik itt nem csak a szavazás szerint... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 ez az,hát akkor hol vagytok? hmm? asszem szlovák. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 szegény most a fradi nem tellik több acc-ra, mindenki az enyimet használja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 én ugy vettem észre,hogy inkább ütnek,mint irogassanak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 ez a senec milyen csapat? Szlovák bajnokságban 6. helyezett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 és megcsaptuk öket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 volt vki kinnt? csak kiváncsi lennék, milyen volt a szurkolás egy szlovák csapat ellen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 én nem voltam, de ahogy olvastam, 400 néző ment ki a meccsre. Szurkolásról találsz videókat az onlilán, nem tudom, ezen a meccsen készítettek-e egyáltalán videót. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 edzö meccsen nem szokott szurkolás lenni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 jó, akkor egyszemélyes bekiabálások, ezen nem veszünk össze Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 na azokbol van bőven még a nyomdafesték is elpirulna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 azokból egyébént is van, nemcsak edzőmeccsen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 na jó, de mivel az edzőmeccsen más nincs, így jobban észrevehető Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 mekkorákat szoktam én rőhőgni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 hát igen én azt birom amikor az üllőin az edzőmeccsen vannak szurkolói az ellenfélnek is és akkor a fradisták a pálya bal oldalán, az ellenfél szurkolói meg ugye a jobb sarokba.. és akkor úgy meccs közbe 1-1 ember lazán "átbeszélget" egymással a pályán keresztbe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 még megis tudják egymást kinálni szotyival Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 hát ahhoz azért olimpikonnak kéne lenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 én már érzékeltem nem is egyszer... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 a szembeni oldalról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 lökött vagy :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts