guru Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 két ilyen ******* szervezetet, mint az mlsz, és az mll.... és ráadásul jogosan jár a zseton! Simán fel kellene függeszteni az mll-t. Én az ügyvezetés helyében még késedelmi kamatra is igényt tartanék a jó ügyvédek biztos ki tudnák dumálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 ennyire divatdrukker vagy? igen, biztosan mindig annak drukkolok, aki épp nem jut be a kupába.. két ilyen ******* szervezetet, mint az mlsz, és az mll.... mért, tök jól csinálják összehozzák a az összes tábort, h legyen vmi közös bennük, mert őket mindenki utálja.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 na ja, ezt sikerült elérniük azzal, h törvénytelenül működnek, gratulálok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 10, 2007 Share Posted Január 10, 2007 Hát én nem ismerem az MLSZ-t és az MLL-t, de így elolvasgatva elég jók lehetnek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 10, 2007 Share Posted Január 10, 2007 ezzel tudsz is róluk mindent ez közös a zöldekben és az újpestiekben: mindkettőnek árt egy csomót az mlsz és az mll. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 10, 2007 Share Posted Január 10, 2007 Ezekeszerint kár is volt megismernem őket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 10, 2007 Share Posted Január 10, 2007 és mit szóltok a "káromkodás stop"-hoz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 Ez lekkjobb sztem, asszem az nso-n írják a a frankót: így a tavasszal vagy nagyon erősek lesznek a játékosok vagy nagyn kulturáltak Annak mi értelme van egyébként, h káromkodnak? A végén még kiszórja a bíró, és saját csapatukat hozzák hátrányba. Szóval, sztem jó ötlet, máshol is alkalmazni kellene. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 túl sok értelme nincs, legfeljebb amolyan feszültség levezetés.. h ha nem jött össze vmi, ordít egyet, és attól jobb lesz neki.. sztem.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 de feszültség-levezetésként mondjuk rúgjon gólt, vagy vágjon be egy cselt, ennyi Ha erre nem képes, akkor köszönjük a közreműködést. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 jó persze.. de ne mond már, h te még sose káromkodtál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 nem mondom, hazudnék, ha azt állítanám, h nem káromkodtam. De annyi pénzért, amennyit a focisták kapnak, sztem megpróbálnék uralkodni az idegeimen és nem vagyok nb1-es focista Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 Hát ha káromkodni akar akkor káromkodjon nyugodtan...Majd tanul az esetből... Minenki a saját kárából tanul... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 igen, mi "kisemberek" úgy állunk hozzá, h azért a pénzért persze.. de ők ehhez már hozzá vannak szokva, a káromkodást legfeljebb csak a vatikáni csapattól nem hallani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 Ott nem káromkodnak, ott inkább keköpik a bírót meg a partjelzőket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 vagy megátkozzák Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 Hát ez álltaláan így szokott lenni...De aztán már későbánat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 ne offoljatok... a derbin se csípik a bírót, bár bíróverésre speciel nem emlékszek, ami a derbin történt volna megúszták Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 Ott nem káromkodnak, ott inkább keköpik a bírót meg a partjelzőket... keköpik??? :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 ne offoljatok... a derbin se csípik a bírót, bár bíróverésre speciel nem emlékszek, ami a derbin történt volna megúszták hát azért remélem ez így is marad és persze nem azért, mert nem lesz több derbi :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 nehogy már ne legyen több derbi! Az elég sajnálatos lenne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 nehogy már ne legyen több derbi! Az elég sajnálatos lenne! Biztos,hogy lesz,lennie kell! Nincs is annál jobb érzés,minthogy 1500 újpesti összezsúfolodjon a kűlőn metroban és tolja a rigmusokat ,majd beérve a népligetbe lefujják a "kékek" könygázzal... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 keköpik??? :D Megesik, hogy félre nyomom, de már nagyon eltértünk a témától... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 Megesik, hogy félre nyomom, de már nagyon eltértünk a témától... ne értsd félre,nem kötözködni akartam,csak ismerkedem az új szavakkal :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 Nem sértődtem meg és nem is volt szándékomba, de visszatérve a témához 1 új hír: Az ügyvezető szerint az MLL megtéveszt Emlékezetes: az MLL csak azok után foglalt állást, hogy az Újpest FC nyilvánosan is közölte, nemcsak az MLSZ fegyelmi bizottságához, hanem a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz is fordult az ügy kivizsgálása érdekében, pontosabban: feljelentést tett a Budapesti Rendőr-főkapitányságon a Btk. 319. § (1) bekezdésébe ütköző és (3) bekezdés pontja szerint minősülő jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének a gyanúja miatt. "2006. október 27. napján – tehát több mint egy hónappal azt követően, hogy jogszerű követelésünkről a számlát benyújtottuk, és azt a liga befogadta, de nem teljesítette – a Magyar Labdarúgóliga taggyűlést tartott, amelynek első napirendi pontja volt a korábban elfogadott költségvetés „korrekciója”. "Ezen napirendi pontnál az előterjesztő ismertette az MLL vezetősége által összeállított költségvetés-tervezetet, amelyből „kifelejtette” a liga által fizetendő kötelezettségek közül a helyezési díjak kifizetését. Ezt észlelve én erre rákérdeztem, amire az előterjesztő azt állította, hogy a fenti követelésünk vitatott egy olyan Szervezeti és Működési Szabályzatra hivatkozva, amelyet senki nem látott, és amit – mit ad Isten – az én többszöri kérésem ellenére a taggyűlés megtartása óta sem tudtak bemutatni." "Mindezen magatartásával a Magyar Labdarúgóliga vezetése megtévesztette a tagságot, és már akkor úgy állította be ezt az ügyet, hogy lehet, hogy fizetni kell, de azt nem a Magyar Labdarúgóligának kell teljesítenie." "Ugyanis a taggyűlés ezek után egy ellenszavazattal elfogadta az úgy nevezett költségvetési korrekciót, és ennek alapján, úgy határozott, hogy a Magyar Labdarúgóliga egyetlen érdemi és nem célzott bevételét – anélkül, hogy a liga tartozásai rendezésre kerültek volna – szétosztotta tagjai között. Úgy gondolom, nem kell jelen helyzetben nagyon részleteznem, hogy ki volt az ellenszavazó." "Kisteleki úr, mint az MLSZ elnöke a legfontosabb személyhez kötött pozíciót tölti be a magyar labdarúgásban, de a kötelezettség átvállalására jogosult elnökségben neki sincs több szavazata egynél, ami azt jelenti, hogy, amennyiben az elnökség többsége nem kívánja átvállalni a kötelezettséget a februárban tartandó ülésén, akkor elmondhatjuk, úgy telt el az ügyben fél év, hogy a megoldáshoz semmivel sem vagyunk közelebb, csak időközben eltűnt a fedezet." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 na ez jellemző vazze,megy az egymásra mutogatá... csak azt nem értem,hogyha van egy használhatatlan mlsz,akkor mért kell még egy használhatatlan mll? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 megmondom én neked: azért, h még többen legyenek, akik lenyúlják a zsetont (tehát csak élnek a fociból és nem élnek a fociért!), semmi másért. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 ezért tart itt a magyar futball.... akkor te szerinted ki lenne jo vezető? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 azt ne várd, h konkrét személyt megnevezzek, mert nem tudok. Mindenesetre olyan kellene, aki tényleg tesz is a fociért vmit, nem csak látszatból és nem mellesleg nagyon jó az üzleti érzéke és vezető típus. Ilyen embert nem igazán ismerek. Sajnos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 pedig ha jobban bele gondolsz Kisteleki jo választásnak tünt,és lám mi lett a vége... bár én +mondom öszintén,nincs vele bajom,azt teszi amit egy vezető tenne a haldoklo magyar fociért,egyszerüen nincs más választása,mégha ez másoknak szemet szúr is.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts