guru Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 mi számítana meglepetésnek? na jó, ez csak egy költői kérdés volt, tudom, h a zöldek esetleges góllövésére gondolsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 nem vagytok kicsit elszállva? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 Költői kérdés volt, de azért válaszolok... Én éppenséggel a zöldek győzelmére gondoltam...Az igazi meglepetés lenne... Ami ugyan nincs kizárva, de én csak 1%-ot adok nekik...És még így is sokat mondtam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 de igen, kicsit vagyunk csak elszállva, ezért mondtuk, h a zöldek bejuthatnak a kupadöntőbe na ez csak poén volt, a viccet félretéve, tényleg király lenne, ha ez a két csapat játszaná a döntő meccset a kupáért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 Hát megtörténne a 8.ik csoda a világon... De azért jó volna, főleg ha adná a TV is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 1 biztos! Szilveszterkor részegen ordibáltuk a csúnya szavakat a lilákra! És dicsőítettük a FradIt Rasszista dolgokat is csináltam állítólag , de az is biztos h amit részegen csinálsz vagy mondasz az a szín tiszta igazság! Ki kell tartani a FRADI melett! Fradi volt Fradi lesz, míg a földön ember lesz!!!!!!!! A liláknak nincs is iylen jó szövegük :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 De azért jó volna, főleg ha adná a TV is... Minek a tv? Olyan meccsre mindenkinek el kellene mennie! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 guru, project: most már biztosan tudom, h nem tudjátok mit beszéltek petya: és erre büszke vagy? :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 tényleg mit röhögsz Petya? etooo: sztem simán tudjuk mi a lényeg kupadöntőt akarunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 inkább csak szeretnétek és a zöldeket sem kéne azért így előre leírni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 Dehogynem tudjuk miről beszélünk... Nekem mondjuk csak a TV maradna az biztos... Pedig elmennék egy olyan meccsre... Egyszer mehettem volna Győr - fradi meccsre, de inkább kihagytam... Jobb dolgom is volt, mint hogy a ahogy a zöld sasokat láttam volna repdesni állandóan a középkezdésre... Remélem értitek miről beszélek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 Nekem mondjuk csak a TV maradna az biztos... Pedig elmennék egy olyan meccsre... nem gond, elmennénk érted olyan meccset nem hagyhatnál ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 Jó is lenne...De ezek mind csak álmok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 jaja, a realitás viszont az, h mi bejutunk a kupadöntőbe, a zöldek meg lemaradnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 most már kíváncsivá tettetek, h tényleg így gondoljátok, vagy csak az újpestiség mondatja veletek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 Belőlem nem az Újpestiség beszél...Én mindig is ezt gondoltam a zöldekről és ez a továbiakban sem fog változni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 akkor oks, csak már kezdtem megijedni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 Beszéltek itt néha zöldeket... Pedig lilát kéne... És az se mind1, hogy milyen lilát...Lila-fehéret... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 Hétvégén teremtorna Zalaegerszegen!! megy valaki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 Fradi volt Fradi lesz, míg a földön ember lesz!!!!!!!! A liláknak nincs is iylen jó szövegük :lol: Szép kis koppintás... Ez a rockosok meg a metálosok szövege... Míg a föld kerek, mindig lesznek rockerek!!! És míg a föld ovális, nekem jó a metális!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 most már kíváncsivá tettetek, h tényleg így gondoljátok, vagy csak az újpestiség mondatja veletek? Én komolyan így gondolom, mivel így lesz Hétvégén teremtorna Zalaegerszegen!! megy valaki? én sajna nem tok menni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 Ahol játszik az Újpest oda mindig is szerettem volna menni... Cak nem lehet mert elég nagy a távolság... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 Elsőként fizikai felmérés szerepel a programban, míg az első „igazi” edzést kedd délelőtt tartja az új vezetőedző, Urbányi István. A kerethez csatlakozik majd a Debrecenből igazolt Ronald Habi, valamint a súlyos sérüléséből felépülő Füzi Ákos is. A védő egy évvel ezelőtt érkezett a lila-fehérekhez, s az egész tavaszt végigfutballozta, ám a nyáron, majd az ősszel egyaránt porcműtéten esett át, amelyből a második volt a bonyolultabb, így Füzi Ákos mindössze egy alkalommal volt pályán az előző szezonban. „A második műtét komplikáltabb volt – elevenítette fel a történteket a ballábas futballista. – Már akkora hiány volt az ízületben, hogy porcátültetést kellett alkalmazni. Sajnos hónapokba telik, amíg a sérülés teljesen rendbe jön. Már november óta folyamatosan mozgok, egyre biztatóbb a helyzet, ha minden jól megy, január második felében már én is teljes értékű munkát tudok végezni. Voltam egy kivizsgáláson, amelyen megállapították, hogy minden rendben, de még néha érzek fájdalmat.” Füzi Ákos nem sietteti a viszszatérést, pontosan tudja, hogy nem szabad kockáztatni, a lényeg a teljes felépülés. „Az elmúlt hetekben sokat kocogtam, kerékpároztam és úsztam, november óta pedig az új erőnléti edzőnk, Filkor Attila segítségével már óvatosan edzettem is – mondta Füzi Ákos. – Sohasem voltam még ennyire hosszú ideig sérült, sok edzés és felkészülési mérkőzés áll még előttünk, ezeket szeretném kihasználni arra, hogy ismét a régi legyek.” A futballista az ősszel rendszeresen járt az Újpest mérkőzéseire, s úgy gondolja, az együttesnek szép jövője lehet. „Voltak zűrök, és ez az egész talán akkor kezdődött, amikor nem nyertük meg a bajnokságot – mondta a játékos. – A rosszul sikerült edzőváltás után mély gödörből kellett kikecmeregnünk, de sikerült, csak a végén megint jött egy rossz sorozat. Összességében azonban úgy gondolom, van jövője a csapatnak, és most mindenki optimistán néz előre.” Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 Én komolyan így gondolom, mivel így lesz én sajna nem tok menni hááát, csalódtam benned, már majdnem azt hittem, h értesz a focihoz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 Dunán innen Dunán túl... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 Nekem is elég messze van,de teszek rá,még a 2200 ft-os beugrot is kifizetem. UJPESTÉRT MINDENT!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 hááát, csalódtam benned, már majdnem azt hittem, h értesz a focihoz nem az a célom, h ne csalódj bennem, de a kupadöntőn összefuthatunk ha eljössz semleges nézőként Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 persze, ha addigra újpest szurker leszek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 ennyire divatdrukker vagy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 Az Újpest fegyelmit kezdeményez az MLL ellen Mivel a Magyar Labdarúgóliga nem fizette ki az Újpest FC megillető 25 millió forintot, a lila-fehérek ügyvezetője, dr. Dányi Szilárd fegyelmi eljárást kezdeményezett a szervezet, valamint annak vezetője, Tepszics Ignác ellen. Kedden fegyelmi eljárást kezdeményezett az Újpest FC a Magyar Labdarúgóliga, valamint annak elnöke, Tepszics Ignác ellen - adta hírül a lila-fehérek hivatalos honlapja. Dr. Dányi Szilárd, az Újpest ügyvezetője dr. Retteghy Istvánhoz, az MLL fegyelmi bizottságának elnökéhez írt levelében azzal indokolta a fegyelmi eljárást, hogy a liga még mindig nem utalta át a lila-fehéreknek a 25.000.000+ÁFA jutalmat, amely az együttest megilleti az előző bajnokságban elért második helyéért. Az Újpest 2006. szeptember 11-én elküldte a számlát a ligának, és a lila-fehérek kérték, hogy ezt nyolc napon belül egyenlítsék ki, de ezt az MLL a mai napig nem teljesítette. Az üggyel – mivel elmaradt a rendezés – a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége is foglalkozott, és 2006. november 30. napján 331/2006. számon azt a határozatot hozta, amely szerint a Magyar Labdarúgóliga köteles a helyezési díjakat az érintett csapatoknak – köztük sportszervezetünknek is – a határozat kézhezvételét követő 7 napon belül kifizetni. A Fegyelmi Szabályzat 6. § (2) bekezdése c., pontja és a (3) bekezdés a., pontja kimondja, hogy a sportszakember, illetve a sportszervezet fegyelmi vétséget követ el többek között akkor, ha a MLSZ határozatait, döntéseit nem hajtja végre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts